Унищожението

преди 20 години 5 месеца #5229
Когато през 1998 година писах, че е решено България да бъде унищожена като държава, управниците определиха моето изказване като престъпление. сега други повтарят същото: www.monitor.bg/article?sid=&aid=75173&cid=1&eid=664

"Робърт Спенсър, шеф на организацията “Джихад уоч” пред “Монитор”: България ­разделена на анклави до средата на века
Гласуването на турци с двойно гражданство е де факто реколонизация
Магдалена Ташева
България ще бъде разделена на анклави към средата на века. Това прогнозира в интервю пред "Монитор" шефът на организацията "Джихад уоч" Робърт Спенсър. Според него за това има трайна тенденция. Процесът ще се разпростре в цяла Европа и тя ще бъде поделена между християни и мюсюлмани пак чрез анклави. Въпросът с гласуването на турци с двойно гражданство представлява реколонизация на България, твърди Робърт Спенсър.
- Г-н Спенсър, на хагската конференция в памет на Пим Фортаун вие изказахте хипотезата, че бъдещето на Европа е на земя, разделена на християнски и мюсюлмански анклави. Какво ви дава основание за тази картина?
- В Европа живеят компактни мюсюлмански общности, които се стремят да установят шариатско държавно управление там. С нарастването на тяхната численост тази възможност ще става все по-реална, а съпротивата на европейците - все по-силна. В крайна сметка ще избухне конфликт. Той може да завърши с пълно унищожаване на едната група от другата. Това обаче, според мен, е по-малко вероятният изход. По-вероятно е да завърши с разделяне на европейските държави на мюсюлмански и немюсюлмански анклави.
- Защо Европа просто не блокира притока на имигранти и не екстрадира всички незаконно пребиваващи на нейна територия мюсюлмани? Те никак не са малко.
- Защото по-голяма част от днешните политици в Европа смятат, че това е расистко решение, което противоречи на господстващата в момента идеология на мултикултурализма.
- Дори и след като съзнават, че това ще спаси европейската култура? И че ако не го направят, бунтове като френските ще станат често явление?
- Не мисля, че така културата на Европа може да бъде спасена, защото повечето от европейците са срещу тази схема. Смятат я за расистка, макар че тя няма нищо общо с расата.
- Не мислите ли, че и САЩ имат "заслуга" за товa? Реислямизацията на Балканите се радва на пълната подкрепа на САЩ. Тя тръгна с американската подкрепа за мюсюлманите в гражданската война в бивша Югославия. Може ли да се направи нещо, за да бъде прекратена тази тенденция?
- Няма никакво съмнение, че Босна стана трамплин за джихад в Западна Европа. Нищо не може да се направи, докато европейските политици не признаят това открито като проблем. Засега те не го правят.
- Aко се стигне до конфликт, какво би попречило той да стане световен, както Хънтингтън предполага?
- Не виждам какво би могло да попречи този кофликт да се разрастне до световен.
- На коя страна ще застанат САЩ при една хритиянско-мюсюлманска война в Европа?
- Това няма да бъде християнско-мюсюлманска, а война на мюсюлманите срещу светските държави въобще. Очаквам САЩ да застанат на страната на светските държави.
- На какви интереси служи господстващата идеология на мултикултурализма?
- Това беше фаустовска сделка на ЕС (по онова време ЕО) - продажба на душата, сключена в началото на 70-те години. Тя предвиждаше масирана мюсюлманска емиграция без асимилация в Европа срещу лесен и стабилен достъп на европейците до находищата на петрол, които са под контрола на мюсюлмански държави.
- Защо само Европа трябва да бъде мултикултурална, а мюсюлманският свят - не? Дори когато там екзекутират мюсюлмани, приели християнството, както е сегашният случай в Афганистан.
- И ние това питаме!
- У нас дават българско гражданство на турци, които идват с автобуси да гласуват в България, при това по няколко пъти, в нарушение на закона. Представителите на ЕС в България виждат това и не реагират. Какво е вашето обяснение за това?
- В момента няма международна организация, която би се съгласила да разгледа този проблем. Надявам се българските политици да разберат, че националните интереси на България изискват да се преразгледа въпросът за двойното гражданство по-скоро, да вземат и други мерки, за да изкоренят една практика, която де факто представлява реколонизация на България от Турция.
- Кога, по вашата прогноза, България ще бъде разделена на анклави?
- Ако сегашната тенденция продължи (а тя може да бъде прекратена), към средата на века България ще бъде разделена.
- Какви интереси на ЕС диктуват приемането на Турция в ЕС? Неотдавна обещаха еврочленство даже на Албания и Босна.
- Целта е да се улесни мюсюлманската емиграция в Западна Европа и да стане по-приемлива за европейците. На страните, притежаващи петрола, трябва да се покаже, че Европа има интегрална мюсюлманска идентичност.
- Някои проислямски и мултиикултурални сайтове твърдят, че сте ту маоист, ту евреин, ту скрит католик, ту даже член на Опус дей. Какъв сте всъщност?
- Не съм нито маоист, нито член на Опус Дей. Джихадистите наричат "евреи" всички свои опоненти. Не съм евреин. Католик съм. И като "католик" съм толкова "скрит", че даже издадох в съавторство книгата "Ислямът отвътре: ръководство за католици". Някои хора смятат, че един християнин не може да пише точно и вярно за исляма, макар че не могат да посочат нито една неточност в книгите ми.
- Каква е крайната цел на "Джихад уоч"?
- Смятам, че "Джихад уоч" е възможност за всички настоящи и потенциални жертви на джихада - християни, евреи, индусти, будисти, атеисти и светски мюсюлмани да се обединят, за да отстояват заедно универсалните човешки права. Има много въпроси, по които не сме съгласни едни с други, но по този въпрос трябва да се обединим, дори и само за да оцелеем. А по-късно ще разрешим и различията си.
- Какво конкретно трябва да правят немюсюлманите, за да се защитят от тази заплаха?
- Много неща. Преди всичко трябва да останем верни на нашите принципи за свобода, равенство на правата и достойнство за всички. Ако се откажем от тях под претекст, че трябва да се борим срещу джихада, рискуваме да заприличаме на джихадистите. Идеологията на джихада е заплаха за мира и човешките права. Ако не срещне съпротива, тя ще победи."

Според мен, тръгвайки от верни факти, авторът се стреми да ни наложи погрешни изводи и да ни подтикне към още по-погрешни решения. Обаче признанието е налице и ще бъде неразумно, ако не го използваме.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 5 месеца #5231
Даа, тактиката ще бъде да се направи война на религиозна основа.От това най голяма изгода ще имат както винаги джедайте! :karte4: Ние не трябва да взимаме страна!
Трябва да си припомним, че всичките атентати до сега си бяга организирани от правителствата за да могат да настроят хората срещу ислямският свят. Не бива да забравяме това!

преди 20 години 5 месеца #5247
Не бива да взимаме страна? Наистина хитро ще е България,портата между два талкова различни свята, да остане вън от конфликта,но само при условие,че все още не е потърпевш.

Аз съм унек - 17 г. 2АЕГ София.Ето ви пример:

Организира се на времето представление на 9-те класове в зала на НДК.Учителят инициатор преподава английски.В една от паралелките учи мюсюлманче,седи на първия чин и често по време на контролни работи учителят и мюсюлманчето разговарят тихо на турски.Предтекста е,че г-н Н. дълго време е живял в турция.

Кулминацията беше по време на представлението в НДК.Родителите на турчето са доста заможни и осигурили част от инвентара и облеклата,нужни за пиесата.На края в знак на благодарност бяха привикани на сцената заедно със сина си и подхванаха турска народна песен, участие взе и преподавателят,чиято беше идеята за цялото представление.Най-странното е че този фарс беше посрещнат с овации,доколкото някой въобще обърна внимание.

Няма нужда да убеждавам читателите на поста колко са сериазни нещата.Нека после "не взимаме участие".Напротив.Християно-мюсюлманската война ще назрее по мое време.Но аз и още много много други и сега се чувстваме готови.Нашата потготовка продължава.

преди 20 години 5 месеца #5252
Политиците разбира се ще ни включат във войната срещу исляма. Въпросът е ние да сме обективни и да знаем кой е истинският враг. Турция съвсем не я броя за мюсюлманска държава. Всъшност това си е една чифутска държава, винаги са били паразити! В момента са си някаква маша на америка. Само ще припомня, че в момента република турция си има партия в тук!
Целта на чифутите е да унищожат тези дето не могат да контролират. Искат да се изтрепаме с мюсюлманите - а те да гледат сейр!
Скоро ще нападнат Иран и ще ни обяснят колко е недемократична тази страна, че има много оръжие за масово унищожение и други подобни глупости. Както винаги ще избият много жени и деца - и ще кажат, че са го направили за мир! От военните бази който ще направят тук ще излитат самолетите убийци - и ние всъщност ще сме съучасници!
Пак искам да припомня, че всички известни атентати който са ставали в Европа и в америка са организирани от мосад със цел да настроят общественото мнение срещу мосюлманите!

преди 20 години 5 месеца #5272

Според мен, тръгвайки от верни факти, авторът се стреми да ни наложи погрешни изводи и да ни подтикне към още по-погрешни решения. Обаче признанието е налице и ще бъде неразумно, ако не го използваме.

Напълно съм съгласен!
За пореден път се убеждаваме, че и на запад и на изток няма кой да ни даде решения на проблемите. България няма приятели. Ние българите можем да разчитаме единствено на себе си. А е време да разберем, че ТРЯБВА да разчитаме единствено на себе си. Помощ не щем не само, защото няма кой да ни я даде, не само защото под вида на помощ върху нас се стоварва чуждоземната отрова, а най-вече защото ние знаем и можем да влезем в новата епоха.

И аз да дам един пример от ежедневието. В моя град българска производствена фирма получава факс с поръчка. Поръчителят - пак фирма от нашия град, е построена с турски пари и собствениците са турци. Факсът е написан на турски.
Да повторя - в България, две фирми си разменят факс написан на турски. В България бългасрският е официален език и всичко, написано на друг език е нещо неофициално и следователно не може и не трябва да има никакви последствия. Българската фирма, обаче вместо да върне факса и даже да изисква най-настойчиво обяснение на тази 100%-ова провокация, неуважение и подигравка, тя тръгва да търси преводачи от турски, че да изпълнявала поръчката!
Ей това ще ни изяде главата. Тези бизнесмени са нашата трагедия. От тях трябва да започнем - да ги спасим, ако можем, защото те са наша кръв. Но ако не вземат мерки, трябва да сме безжалостни към тях. Никаква търпимост към нашите предатели!!!

преди 20 години 5 месеца #5274
Да напомним пак, че част от старите българи (намиращи се сега в Русия) са приели мюсюлманството, но пак си остават българи. Позицията "християни-мюсюлмани" е крайно погрешна според мен. На провокаторите трябва да им режем главите!

преди 20 години 5 месеца #5276
Искрица адски си права, То се знае че нас никой не ни обича и от както сме тук всеки се оглежда в нас и нашата земя за това трябва да разчитаме на нещо друго...крайно време е да разберем че ако можем да създадем истински съюз то това е с волжките българи и трябва да го търсим това нещо и да работим над него. Само дето се чудя какъв процент от тях се чувстват българи
и са националисти, защото и ние тук се пишем такива ама представляваме много малък процент от обществото половината от което не знае що е то волжки българи едва ли не....

преди 20 години 5 месеца #5288
Един от основните ни проблеми сега е турция, която винаги е покровителствана знаете от кои! Извършвали са геноциди над нас, арменците и кюрдите!
:karte4:

преди 20 години 5 месеца #5321
В момента сме съюзници с Турция. Но най-интересното знаете ли какво е? НАТО не може да се намесва при вътрешни конфликти на страните членки. Така че, ако изтрепаме турците в един момент, НАТО няма да може да ни нападне. И то знаете ли кои турци? Тези, които са свързани с ДПС, щото другите са прости и неграмотни и не предсавляват опасност засега. На тях ще им дадеме да сеят тютюн по Родопите, а на резнягите дето гласуват два пъти трябва да им се вземат паспортите. Или ако в бъдеще се компютъризират изборните секции и има някякъв контрол кой къде гласува.

преди 20 години 5 месеца #5329
Изборите се подправят при всички положения...според мен тая малва за гласуването на хора които са били в БГ не по-малко от 6 месеца или дори за гласуване само на българи в България вреди единствено на Българския емигрантски електорат! В чужбина има не малко българи и то издигнати в различни общности които могат да представляват едно не лошо лоби и аз и други хора мислим, че ако чакаме помощ от някой от вън то това са на първо място те...За това според мен тая история с ограничаването на избирателите е нож с две остриета!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.