Унищожението

преди 20 години 5 месеца #5373
Виж какво, на мен ми е известно това с пълномошните, подведе ме това което каза с два паспорта и те разбрах погрешно! но както и да е...

Може аз да не съм най-усведомения човек, за това и влизам в сайтове като този - за да се уча а не да парадирам със знания, но със сигурност съм доста по-усведомена от българите В България които гласуваха и допринесоха за сегашните управници и за предишните....и това няма общо с това дали пребивавам в чужбина или не както намекваш. Като гледам хората по селата че и по градовете дето никога не са ходили в чужбина не са по-осведомени от мен че да ми викаш че като съм била в чужбина и незнам какво е положението в бг и едва ли не такива като мене са виновни за нашето дередже-айде стига глупости!!!.Значи аз и други като мене по-добре да не гласуваме и по-добре да си подават гласове помаците и комунистите по селата-страшна визия!

Страшно ми прозвуча това

Бел, ей за това говорим - не знам колко време прекарваш в България, ама не си наясно какво става.

Добре че всички останали са много по-наясно то се вижда!!!Само че аз досега никога не съм гласувала за някоя от партиите които са в парламента. И за твое сведение от половин година съм си в България, но ти изглежда знаеш по-добре от мен какви са моите работи!

Освен това ми прави впечатление че голяма част от хората в Бг си гласуват за някви си всеизвестни партии без дори да знаят кой какви листи оглавява и въобще за кой индивид гласуват освен за популярните и без това досегашни кадри. а после се оплакват че все едни и същи били във властта самоче едва ли много хроа си правят труда да обръщат внимание на по-малките партии които на всички избори се опитват да влезнат и които нямат пари за реклама и тн....абе егати пародията а ти си тръгнал да ми обясняваш кой колко разбирал!!!!

Това направо ме побърква в преобладаващия български манталитет, че всеки е голям професор и много знае!

Освен това явно не си разбрал какво исках да кажа за хората с двойно и тройно гражданство. А то е че има такива които си живеят в бг и по една или друга причина имат повече от едно гражданство а същевременно има студенти като мен дето си имат само българско гражданство но следват в чужбина и единствения им дом е БГ. И като казвам че не ти излизат сметките нямам предвид колко гласуват в чужбина а това че не може да кажеш кой трябва да гласува и кой не на базата на гражданство и лични дела в чужбина!!!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.