Идеите на Движението
===============================================
Ся, какво
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Това е пълен абсурд! Както ми се струва денев ще трябва да отговаря съвсем скоро!anti666 писа: Това е абсолютно вярно. Мисълта ми е че човечеца не е виновен а е просто откачен. За лъжеколобърството обаче не знаех че се е самообявил.
======================================================Йоло Денев и Народно движение "България"Бог Тангра ни спосла своя син, пророк Йоло като пратеник, обединител на всички религии и спасител на човечеството, защото другите религии не изпълниха Божията воля и 2000 години продължават войни, насилие, грабежи, свръхбогати, тирани и грабители, проституция, мизерия и глад.
Който вдигне ръка срещу Всевишния и всемогъщ бог Тангра и неговият Пророк Йоло и спъва святото и свещено дело ще получи суровото божие наказание. Защото Бог не иска повече да търпи оскотяването и израждането на човека - своето най-висше творение. Бог иска да установи на Земята вечен мир, братство, равенство и всеобщо благоденствие за всички народи, а не само за самозвани лъжци, грабители и унищожители. Вечна е славата на Всевисшия и всемогъщ Бог Тангра и неговия Пророк Йоло!
И докато ние се чудим откъде да съберем пари за брошури, 73 годишният пенсионер днес си раздвал брошурки, платени от неизвестен спонсор.
И забележете от чие име написани. Не е народно движение "България". Казва се
движение "Отряди войни на Тангра".
news.ibox.bg/news/id_1890547025
Нали се сещате, че дова е друг ченгеджийски похват, който успешно го използваха по изборите в началото на "демокрацията". Най-успешният начин да скриеш една истина е да я затрупаш с полуистини.
А относно народното движение "Българи" и тези "Отряди" - те са движение и отряди от един човек и то изтрещял. ..и както става ясно - съвсем не толкова безобиден.
Ще отговаряш Йоло Денев!
4. Тангра бил старият бог на българите преди Борис-Михаиловата християнизация.
Няма такъв бог на българите. Не и за времето от 6-7 век насам и на Балканите. Има силно повредена каменна колона, където се чете (на 2 реда) ...ТАНГ РАН... Без указание за Бог, религия, или каквото и да е друго, указващо на божественост на цял един народ за цели векове от историята му.
doktora757.blog.bg/history/2013/03/10/5-...ska-istoriia.1062851
"4. Тангра бил старият бог на българите преди Борис-Михаиловата християнизация.
Няма такъв бог, и такава религия за българите. И ние ще го докажем."
Точка 4 от списъка публикуван в блога на Дориан Александров е същата: "Тангра бил старият бог на българите преди Борис-Михаиловата християнизация. Няма такъв бог на българите."
Има силно повредена каменна колона, където се чете (на 2 реда) ...ТАНГ РАН... Без указание за Бог
ΘYO ТАГГРА
Гледам тази снимка, ами там си пише ясно БОГ ТАНГРА. Презареждам я, пак същото.
Ама щом Пламен Пасков с 666 мнения тук и Дориан Александров, който се жалваше, че е загубен КОНТРОЛА над Движението казват друго... ми де да знам
www.voininatangra.org/modules/ipboard/in...showtopic=1497&st=90"Ангеле , аз пак не разбрах как да се регистрирам във форума на "Воините на Тангра", за да пиша там?!? Имам доста материали останали от сп. "Авитохол", пък и някои мои неща, които са важни! Да разбирам ли, че си изгубил контрола там?!?"
Получено от: Doriyan Aleksandrov <bfw_laoshe@abv.bg>
А това вече кърти
Жрец на Тангра може да е новият фюрерСред тях са да се промени официалната религия и да се въведе култ към Тангра. Част от симпатизантите на ордата виждат в лидера й Александров един бъдещ жрец на прабългарския бог.
Потекоха шекелите и Дорианчо стана анти-тенгрианин. Шекелите се пренасят от джебчето на Пасков. Много са и купуват всичко по пътя си. Дори Атакатаanti666 писа:
Има силно повредена каменна колона, където се чете (на 2 реда) ...ТАНГ РАН... Без указание за Бог
ΘYO ТАГГРА
Гледам тази снимка, ами там си пише ясно БОГ ТАНГРА. Презареждам я, пак същото.
Ама щом Пламен Пасков с 666 мнения тук и Дориан Александров, който се жалваше, че е загубен КОНТРОЛА над Движението казват друго... ми де да знамwww.voininatangra.org/modules/ipboard/in...showtopic=1497&st=90"Ангеле , аз пак не разбрах как да се регистрирам във форума на "Воините на Тангра", за да пиша там?!? Имам доста материали останали от сп. "Авитохол", пък и някои мои неща, които са важни! Да разбирам ли, че си изгубил контрола там?!?"
Получено от: Doriyan Aleksandrov <bfw_laoshe@abv.bg>
А това вече къртиЖрец на Тангра може да е новият фюрерСред тях са да се промени официалната религия и да се въведе култ към Тангра. Част от симпатизантите на ордата виждат в лидера й Александров един бъдещ жрец на прабългарския бог.
Говори в списанието за Тангра - да. Не-лоши неща пише по принцип. Шизофренията е често наблюдаван симптом в последно време у съществата които изпадат в крайните времена.Йордан_13 писа: Дорианчо, това еврейско говедо, лесно ще го опозорим, тъй като написаното остава. Требе се провери в Авитохола, има ли статии дето призовава Господа като Тангра и е готов, мръсотняка му с мръсотняк.
Не е зле да разясниш какви са начините за информационна пропаганда чрез листовки. Говорим за формат А4, а не за тези като брошурки за подлъгване на хората с разни рекламки по тях. И то по законите на републиката за да няма проблеми този който реши да го прави. Така мисля, че ще е достъпно за всички хора, които четат сайта.18j писа: Йоло Денев, ако сте си говорили с него е много интересен и говори увлекателно и казва все истини, обаче му трещи из главата както на други хора които се занимават с окултни неща обаче са си изгубили баланса.
Те го пускат да говори на телевизора щото говори несвързано за незапознатите и понякога предизвиква смях, макар и да говори истината. Той има това откачено свойство да говори истина по шеговит начин. Заради шоуто го пускат. Обаче естествено че това е прецизно премерен ход. Нито едно от хипнотизираните бтв зомбита няма да приеме на сериозно приказките за Тангра, известно време след като е гледал бай ти Йоло Денев.
Няма да стане тази работа толкова лесно. За да се влезе в графика на масовите медии трябва много постоянство и услия, успешни инициативи и още услия и още успешни инициативи и масови мероприятия, огромна интернет активност, докато накрая медиите не се видят принудени и те да отразят това което правиш. Не е невъзможно, обаче като че ли е по-лесно да се бутне режима и да се вземе властта отколкото да се тръгва по този път на информационен натиск. А дали е така..??
Между другото Йоло Денев е на предната линия на всички, ВСИЧКИ протести. Той ходи дори на партийните протести - кара се с политиците, набива им канчето. Ходи вечерта на протест против закона за горите и подкрепя зелените, на другата сутрин ходи на контрапротеста в защита на закона и се кара с подставените протестиращи. Кара се с полицаите директно пред щитовете и каските им. На последните размирици на Орлов мост, когато набиха хората, лично той дребничкия старец застана на първа линия пред настъпващите полицаи и започна да помага на падналите защитавайки ги с тялото си, докато други отстъпваха панически... Не е за подценяване този човек, а аз друго си мислех. Или е неделима част от системата и тя си го пази докато той си изпълнява сценария, или наистина е такъв за какъвто се представя - малко откачен обаче истински. На мен ми се ще да е второто, защото ако е така - всички можем да се поучим от неговата сила, постоянство, настойчивост, непримиримост, откритост. Дори подставено лице да е - от тези положителни качества можем да се поучим.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.