Идеите на Движението

преди 13 години 6 месеца #45581
Нали демокрация, свобода на мисълта и словото? Или както някога ДС агента Бончо каза в очите на Илия Минев "Тая демокрация не е за тебе". Тя е за родата на Политбюро, както някога беше комунизма. А за хората - сметките и данъците.
=====================================================
Мисля, че същият този в неделя е бил изтъпанен по няква телевизия с особен патос е говорил, как не можем без политически партии и как протестиращите трябв ада си направят такава. Лицето се нарича Петър Берон.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 6 месеца #45582
Политическа партия - за какво ми е тоя паразит в къщи? Ще ми напълни хладилника или облече децата? Ще ме научи на нещо полезно. На мен не ми трябва, а на вас? Виждал съм държави, където такива паразити няма и народа си живее чудесно и без тях. Партиите няма нужда даже да се забраняват, просто трябва да се отделят от кацата с меда, наречена държава и те ще загинат точно като паразити, отделени от донора си.

Преди малко изока и Болен Сидеров, че видиш ли искането за забрана на партии било фашистко. Щото имало един такъв през 34-а дето го направил. Ами дай да уточним, кой е тоя кръволок. Казва се Кимон Георгиев и е масон. Същият "отечественофронтовец", който после направи и 9-то септемврийския преврат и отмени незаконно Търновската конституция с фалшив референдум. Този е масон, от същите дето управляват сега. И да, изродът си позволи през 23-а българи да убиват българи, както и после през 44-а. Нещо, което векове не е било вършено.

Така че, дайте да се разберем другари! Кимон Георгиев е от вашите. Няма нищо общо с исканията за Търновска конституция и ЗЗД.

Но отново се връщаме към пропагандната машина. По талавизиите да видяхте някой да се аргументира защо не са ни необходими паразитните партии? Колко пари отиват от вашите джобове за издръжката им? Няма и няма да видите. Напротив, ще гледате познатите муцуни, уплашени да не им дръпнат чергата под краката.
Имаме нужда да се чуе и нашата дума. Помагайте в тези моменти кой с каквото може, това сега е много по-важно от всичко останало.

преди 13 години 6 месеца #45584

Йордан_13 писа: Нали демокрация, свобода на мисълта и словото? Или както някога ДС агента Бончо каза в очите на Илия Минев "Тая демокрация не е за тебе". Тя е за родата на Политбюро, както някога беше комунизма. А за хората - сметките и данъците.
=====================================================
Мисля, че същият този в неделя е бил изтъпанен по няква телевизия с особен патос е говорил, как не можем без политически партии и как протестиращите трябв ада си направят такава. Лицето се нарича Петър Берон.

Да, същият този. Петър Кирливов Берон. Или агент Бончо, както предпочитате. Тоя мръсен тип още в края на 1989 година беше казал, че никой от хората на Илия Минев не бива да влиза в политиката. Имам един спомен за него. Когато "Атака" влезе в Народното събрание. Та тоя тип беше дошъл в Ботевград и на милицията беше дадено нареждане в никакъв случай да не ме допусне да говоря с тоя червей. Тогава работех към Общинския пазар и кметът беше разпоредил всички общински служители, какъвто бях тогава да се явят на "мероприятието". От друга страна полицията имаше заповед да ме арестува, ако се се появя. Ами сега? Полицаите, обикновените полицаи се оказаха много по-разумни от своите шефове, всичко мина без проблеми. Не отидох при Бончо, макар че единият от полицаите ми каза, че мога да отида, и че няма проблем, щом не се готвя да упражня насилие. Ама какво да си кажа с тая буболечка? И сега тоя същият тръгнал да ми дава акъл! Неговата верица мръсна!

преди 13 години 6 месеца #45585
Кимон Георгиев е не само масон. Той е и евреин. Неговата племеничка Веселина Георгиева била женена за един от мръсната фамилия Ротшилд. Волен пък беше женен за еврейката Капка Ибришимова. Просто това гадно племе трябва да напусне Родината ни, друг избор нямаме. Пиша тези думи само от свое име, ако иякой има претенции, да ги отправя само и единствено към мен. Еврейски крак да не стъпва повече върху свещената Българска земя. Пък другото все някак ще го оправим.

преди 13 години 6 месеца #45587
Да ги видим копоите, които искат да се съхрани политическата система

ПЕТЪР БЕРОН

Политическа кариера

Д-р Берон влиза в политическия живот на страната като един от основателите на Независимо сдружение „Екогласност“. Дейността му като политик е разнообразна и свързана с различни формациии:
• Секретар е на Съюза на демократичните сили от 7 декември 1989 г. до август 1990 г.
• Председател е на Националния координационен съвет на СДС от август до декември 1990 г.
• Участник е в Националната кръгла маса за преход на България към демокрация през 1990 г.
• През юни 1990 г. е избран за народен представител от СДС в VII Велико народно събрание. Подписва новата Конституция на Република България. На 2 декември 1990 г. е обвинен че е сътрудничил на Държавна сигурност. На 4 декември 1990 г. по искане на Петко Симеонов НКС на СДС гласува оставката му от председателския пост. Напуска СДС през 1991 г.
• На президентските избори през януари 1992 г. е кандидат за вицепрезидент като подгласник на Жорж Ганчев. Оттогава датира крилатата фраза "Кажи си приказката, Бероне!".
• Заместник-председател е на Съюза на патриотичните сили “Защита”[1].
• Депутат е от София-окръг в 40 Народно събрание в парламентарна група на Коалиция Атака.
• Избран e за заместник-председател на 40 Народно събрание.
• Напуска парламентарната група на коалиция „Атака“ на 3 октомври 2006 г.[1]
• На Президентските избори в България на 22 октомври 2006 г е издигнат от инициативен комитет за кандидат-президент. Събира по-малко от 1% от гласовете.

Агент на ДС

През 2006 г. бившият президент Желю Желев казва, че е чел досието от Държавна сигурност на Берон, включително негови доноси, къде се събира „Екогласност“, какви инициативи има, кой какво е казал. Според Желев някой е излъгал Берон, че досието му е унищожено, но и той не знае къде се намира това досие в момента. Петър Берон категорично отрича да е бил агент на ДС.[2]
През 2007 година се установява, че Петър Берон е сътрудник и осведомител на Шесто управление на Държавна сигурност от 1969 година. През 1990 година е издадено искане за заличаване на част от данните за него в архива.

ВОЛЕН СИДЕРОВ

Волен Сидеров е роден през 1956 в Ямбол. Има по-голям брат[1], доц. д-р Пламен Сидеров, математик, преподавател в СУ „Св. Климент Охридски“
Сидеров е завършил техникум по фотография. Преди 1989 г. работи като фотограф в Националния музей за литература в София. В началото на 1990-те Волен Сидеров е главен редактор във вестник „Демокрация“, а по-късно е заместник главен редактор във вестник „Монитор“. Според някои сведения [3], в края на 90-те години е бил пресаташе на свързаната с Мултигруп и Газпром компания Овергаз.

преди 13 години 6 месеца #45588
Казва се Кимон Георгиев и е масон. Същият "отечественофронтовец", който после направи и 9-то септемврийския преврат и отмени незаконно Търновската конституция с фалшив референдум. Този е масон, от същите дето управляват сега. И да, изродът си позволи през 23-а българи да убиват българи, както и после през 44-а. Нещо, което векове не е било вършено.
====================================================

Трябва само да уточня, че Търновската конституция е отменена на деветнадесетомайския преврат през 1934 г. ведно със забраната на всички политически партии.

преди 13 години 6 месеца #45589
И само да добавя, има огромна разлика между военния преврат тогава от политическият кръг "Звено" и Военния Съюз чрез армията и искането на Българите днес за забрана и разпускане на политическите партии. Това днес се изразява от над 100 000 души, а тогава е било просто държавен преврат на определена група лица, които по-късно на 2 октомври 1935-та се опитват отново да осъществят държавен преврат, чиято цел е "сваляне на цар Борис III и установяване на републи­ка, управлявана от триумвират в състав: Дамян Велчев, Михаил Маджаров и софийският митрополит Стефан."

преди 13 години 6 месеца #45590
Наистина сега, когато хората протестират масово, но и масово им липсва виждане какви точно промени са нужни е изключително важно да разпространяваме нашите идеи. За съжаление обаче, колкото и да ни се иска на нас и колкото и ние тук да сме готови, за Саракта е все още рано. Републиканският модел трябва да изживее своя пълен и окончателен провал (и то не само у нас), преди идеята за Българско Царство да се прегърне масово от българите, като единствена алтернатива. Както се казва – горчивата чаша докрай и едва тогава можем да започнем да градим наново.
Но нека разпространим Идеята, за да започне тя да отлежава и ферментира у българите. И когато дойде следващият бунт, хората да казват не 'Искаме да намалеят сметките за ток' и 'Искаме работа и хляб', а 'Искаме наше, Българско Царство и Български Цар'.
Днес повечето от хората искат да лекуват следствието и са в неведение за първопричината за всичките ни беди.
А тя е, че държавата ни не се управлява по български. Само когато това се промени, можем да разчитаме на истинска Промяна.
А дотогава лакеите на режима ще се скъсат да ни убеждават по медиите колко важни са партиите (като въздуха и водата), колко важно е да спазваме републиканските закони и да почитаме парцала, наречен републиканска конституция.
Нека говорят, нашето време идва.

преди 13 години 6 месеца #45592
Сакар, подкрепям те напълно! Разпространявайте каквото можете и където можете. Но Идеите трябва да стигнат до всеки българин. В Идеята е наша истинска Сила!

преди 13 години 6 месеца #45596
Едно мнение и от мен
1. Партиите са абсолютно излишни при осъществяване на процесите по организация на управлението на държавата и още повече на местно ниво. Казвам го след задълбочено изследване и мога да споря сам с десет експерта. Накрая на спора знам какво ще стане - те ще започнат да псуват и да си изпускат нервите накрая ще станем и ще се пробваме в ръкопашна схватка и аз ще ги пребия десетимата експерти на куп защото Небето така е отредило. Партиите допринасят за навлизането на чужди интереси в България - те за това са измислени. Другото нещо за което съществуват партиите е за да се противопоставят хората по между си, за да няма съглашателство между тях и почти винаги особено в малки населени места заради партиите се противопоставят дори хора които са от една фамилия, които иначе биха си копали заедно нивите. Третото нещо за което служат партиите е за да се поставят под похлупак кадърните и идейните хора, за да може да ги контролира лидера, обикновено подставено лице. В крайна сметка тези кадърни хора, които иначе биха формирали елита на нацията биват или ритуално публично екзекутирани или пречупвани психологически за да служат на партията и лидера. Това е излишно и вредно за държавата и нацията!

2. Ако се разпространяват идеите на Движението, моята препоръка е да се набляга на термина 'Саракт' а не на монархия или царство. И двете са компрометирани като терминология и автоматично биват отхвърлени без всякакъв дебат. Саракт е 'каквото е на Небето такова и на Земята'. Ама как се избира владетел? 'Небето го посочва след многобройни успехи заслуги'. Аха това е меритокрация? (Казват веднага ония) Не е меритокрация, защото не е нужно Владетелят да изпълнява нечии повели на някой негов господар за да бъде Възнаграден с длъжност и почести. Ама кой решава? В Саракта има поредица от органи които са формирани на принципа 'каквото е Горе, такова и Долу'. Важното е когато се посочи Владетел той да носи отговорност за управлението със собствения си живот. По-добре да се набляга на истинската титла 'канас-у-Биги' - 'от Бога Владетел' отколкото на титлата 'цар'. Това е 100% истина и печели одобрението на хората.

Такива изводи мога да споделя от изследванията си. За частта за Саракта, ако съм сгрешил ще ме поправите, но за да поникне идеята в главите на хората няма нужда да се разяснява всичко и да се назовава всичко. Нека те сами се разровят и сами открият истината. Не бива да се забравя че понятията с които боравят съвременниците ни са много изопачени и пренаместването няма да стане от раз. По добре да се дава на час по лъжичка от лекарството защото иначе болните предозират.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.