Какво би станало, ако тогава..?
На 10 ноември чуваме с жената вечерта – Тодор Живков бил свален. А за мен – седмица след това, няма промени. Още идваха на празни приказки от ДС. По едно време престанаха. Няма и коли. А никой не идва да ме информира, че вече съм свободен човек...
Така и не смея открито да ида до гарата, защото имам чувството, че веднага ще ме задържат. Затова един приятел, който знаеше къде да чака с колата си, ме заведе в София.
На 18 се събра огромен митинг... Почнаха да говорят ораторите. Гледам плакат: „Искаме Илия Минев!” Наши приятели се подготвили, а аз нищо не зная. Търсят ме хора и ме заведоха до трибуната. Тъкмо да стъпя пред микрофона, който беше на по-висока платформа, гледам Kюранов. Вперил в мен един поглед, не ти е работа! Вика ми да не мърдам, така било наредено. И ми препречва пътя с коляното си. азах си – уж общественик, журналист, а се занимава с работа на долнопробен полицай! Аз не исках да го слушам, но техните хора ме избутаха. На Петър Берон момчетата, с ленти, ме изблъскаха.
Отправям се към Вагенщайн, други ми го посочиха. Бях дочул, че били скарани с Тодор Живков, две години стоял в Германия. Kазвам му: „Имате авторитет като виден партиен член, дайте ми възможност и аз да кажа две-три думи от името на НДЗПЧ”. Оказа се, че ме познавал, но не можело.
До него Петър Берон. Обръщам се по същия начин към него. И той – такова е нареждането, а и не съм се бил записал. Питам го дали ме познава – да, знае всичко, но не може да говоря. И вика милиция. Идва един капитан с други двама. Отзад някой ме издърпа, моите приятели се сборичкаха с другите. През това време изкарват от името на Дружеството да говори Воденичаров (Румен Воденичаров, бел. ред.). Kазвам на Берон – как може да се допуска такова нещо! Пак – така е наредено! Георги Спасов и Петър Берон в очите ми го казаха: демокрацията е за нас, не за тебе! И Kаракачанов, Петко Симеонов – същото! Само Блага Димитрова и Петър Слабаков не се обадиха. Така и не ме пуснаха до микрофона. Андрей Луканов бил наредил това.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Та питам се, какво би станало с родината ни, ако тогава хората бяха натикали в кучи гъз агентите от ДС Бончо, Румен Воденичаров, Вагиненщайн и прочее демократични гадини и позволили на Илия Минев да говори на митинга. Щеше ли да им стиска на милиционерите да го спрат?
акво би станало, ако още тогава бяхме линчували публично архитекта на Геноцида, създателя на трибуквените групировки, евреина Андрей Луканов? Ако на негово място министри бяха станали хора като Илия Минев, Едуард Генов, Григор Симов.
Мога да ви кажа само - геноцид нямаше да има, един милион образовани българи щяха да си останат в страната, провинцията нямаше да изглежда като след атомна бомбандировка. Боко Тиквата щеше да си остане пожарникар, а Цвък Цвък - физкултурник. Да, но Небето ни е отредило друга съдба. Да изпием горчивата чаша до дъно. Само не знам след толкова горчилка дали ще остане някой да мърда дори.
Аз продължавам да си твърдя старата теза, че ако Събитията не започнат в съвсем близко, обозримо бъдеще - България няма да я има. Откровението ни е единственото спасение от гибел като народ. Вече не сме в състояние да променим нещата по обичайните начини - бунтове, граждански неподчинения, гласуване, писане по форуми и т.н. Единственото е обща, повсевместна молба от всички светилища към Небето да се отвори за какво е останало от България. Иначе не виждам изход.
Чета днеска за калашите... останали са 5-6000 човека и смятат, че имат български произход. Но са запазили нещо, което ние, 6 млн. в България, не сме съхранили - съхранили са Огъня на Златната епоха...
Както и друг път е ставало дума в този форум - не може да я караш само на ремонти ако основите на къщата са изгнили - трябва да я сринеш до основи.. На мен не ми харесваше тази идея, но явно така трябва да е. А има още какво да се рине от тая България, която искаме да променим. Казано е "Всяко зло за добро".
Напоследък си мисля някои неща които самият аз намирам за грозни, но не ни е красиво битието - сигурно затова:
нямаме икономика? А каква би била икономиката ни ако не беше разтурена от демонкрацията? На въглища или на газ или на атомна енергия - бихме били тотално зависими тотално... Щяхме ли да имаме тогава най-чистата и запазена природа в Европа с тая кюмурена енергетика и опушено производство? В Англия, заради индрустрията, пренаселването и интензивното земеделие, земята вече е съсипана и ако ще да се убият не могат да получават нормална продукция като качество и количество. Защо им е ГМО? Ето затова- защото са си съсипали природните ресурси, в стремежа си да имат мощна икономика.. Само си разсъждавам.
българите заминавали за чужбина? Какъв е този българин, който при първата несгода в работата си бие камшика за чужбина, за да получава хартии, наречени пари срещу труда си в полза на някакъв дебилизиран еуропеец с еврейска жилка, който отдавна е милионер. Това е много далеч от изконно българското мислене, според мен... Е та какви българи са тия дето заминават? Защото познавам много такива които заминаха за чужбина - някои останаха, други се върнаха - ни един, който е бил достоен за моето уважение не е останал в чужбина и ни един от тия, които са били недостойни според моите разбирания не се е върнал... Само си споделям.
И как с напълно съсипана природа, в една пренаселена държава с мръсна икономика, поставена в тотална международна зависимост си представяме че можем да градим Саракт?!
Право е че не може с нормални средства да бъде сринат режима, но други сили ще го сринат и той вече сериозно е подкопан - само дето все още не си личи. А дали ще се срине постепенно или изведнъж си зависи само от тях - операторите на режима.
Всяко зло е за добро.
Болезнено е да, това което се случва и горчи, но аз за себе си съм свикнал да си казвам, когато нещо ме боли: "болка ли? наслаждавай й се! това си е твоята болка и тя ти напомня че си жив! ...и си вземи поука за следващия път, за да не те боли!"
Егрегора - в окултната "наука" се нарича мисловната, енергийната, 'астрална' структура, в която циркулират душите на един народ. Тя обхваща и трите свята. С други думи това е един вид групово съзнание, което се наблюдава на дадена територия от Земята, сред даден народ. Когато душите се оттеглят от средната земя - отиват в долното или горното царства, но не къде да е, а по правило остават в същата Егрегора. И когато се завърнат на средната земя - по правило пак е на същото място като география и групово самосъзнание.
Затова Ванга говори така за народите с планети и народите със звезди...
Затова за нас не важат понятията 'сатан' и 'карма' - ние си имаме други...
Затова българина не се бунтува по икономически и социални теми - ние имаме друго подсъзнание...
В този контекст, много пъти съм разсъждава как по времето на Атила българите са се раждали, умирали са и пак са се прераждали, може би по няколко пъти, при същия владетел (според именник на българските 'ханове' Атиловото коляно на рода Дуло е управлявало 450 години, това са двама или трима владетели, тоест всеки владетел от Атила е управлявал поне по 100 години). Тогава Егрегората на българите е била изключително силна и затова българите са правили имеприи, които са държали противовес на световната ос на Злото.
Каква ни е Егрегората на средната земя в момента? Няма такава или почти няма или ако я има е напълно разпарчетосана в териториално и дори идейно отношение! Половината българи не живеят в България; половината в България са комунисти, другата половина антикомунисти, половината се барат капиталисти другата половина със социални идеи; има и малко дето се барат либерасти, ама и те не знаят какво е това; има националисти, ама национализъм без духовност не помага; народа го управляват чужденци или предатели, което напълно съсипва енергийното пространство, защото щеш не щеш целия държавен апарат се подчинява на небългарски идеи.. Лоша работа, но може би е нормално за Крайните времена, където Злото се надига, а Златната Епоха е свършила преди хиляди години и ще настъпи отново след хиляда... Какви резултати би постигнала една група от хора с високи ценности и съхранени идеали, при условие, че така или иначе народното самосъзнание е порутено?!
Та въпроса, който си задавам е как да се възроди тази наша Егрегора? В съвременното общество му викаме Национален идеал или Национална доктрина, обаче това са твърде профанизирани понятия. Тук трябва да се отиде в друг план - да се разсъждава и да се работи в посока, за да може нашата Егрегора да се възстанови, и съзнанията, които слизат на средната земя да са наситени с изконните български ценности. Много работа имаме, а нямаме никакво място за носталгия или отчаяние..
Именно за това и говоря. Нашият егрегор, наречен българщина е този, който ни е опазил през вековете робство. Още кан-колобър Кубрат като извършил ритуала фашина със съчките го е предал на синовете си да го помнят. Единението прави силата. България като държава отдавна я няма, още от 1998 при мангал Кофтов. Това ми е ясно. Но целта не е само сриването на държавата. Нека пак припомня заповедта на един от шефовете в световната пирамида, Едмонд Ротшилд от 1997г. Същото е повторено от еврейския агент Максуел, връзката им през ония години на масона Луканов за България;Каква ни е егрегора на средната земя в момента? Няма такава или почти няма или ако я има е напълно разпарчетосана в териториално и дори идейно отношение!
През 2030 година няма да има нито държава България, нито живи българи!
Българщината е семката, от която макар и унищожено може да покълне новото, респективно Саракта. Няма ли го този егрегор, не си правете илюзиите и да не слагаме розови очила.
За калашите, лично съм говорил с такива. Освен генетика, няма нищо българско в тях като самосъзнание. Да си въобразяваме, че някъде в Пакистан или Татарстан ще възникне нова България е просто пагубно. Само на територията на древна България е единствената възможност за българите. Има си причини за това.
А за огъня - един порив на вятъра и е изгаснал. Два помака в тъмното с брадвата зад врата и толкоз. Казвам го, защото се е случвало вече с мой приятел и знам какво представлява цветущия му някога дом сега.
Елтимир и той беше курназ като вълк единак и как не иска да зависи от никой и какво се случи накрая? Гътнаха му сайтчетата от раз и вече никой даже не се сеща за тях. Това е.
Други, като бай Илия казват : никакви съветски преси, никакви такива истории, контакти със Захаров, с « Московские новости », такива руски вестници, с което се оголихме като едни националисти. Ние не можем да го приемем това нещо.Един път завинаги трябва да се разбереме, ние ще си играем на защита на правата. Ало, ало.
Обичам помаците, особено с брадви. Това въобще не ме плаши. Огън се гаси, кога е в полето, кога е в каменен дом, не е така лесно. Трудно е да победиш онова, което се сраства с Природата. По добре да си сам сред сенките, отколкото да си сам сред свои.anti666 писа:
Именно за това и говоря. Нашият егрегор, наречен българщина е този, който ни е опазил през вековете робство. Още кан-колобър Кубрат като извършил ритуала фашина със съчките го е предал на синовете си да го помнят. Единението прави силата. България като държава отдавна я няма, още от 1998 при мангал Кофтов. Това ми е ясно. Но целта не е само сриването на държавата. Нека пак припомня заповедта на един от шефовете в световната пирамида, Едмонд Ротшилд от 1997г. Същото е повторено от еврейския агент Максуел, връзката им през ония години на масона Луканов за България;Каква ни е егрегора на средната земя в момента? Няма такава или почти няма или ако я има е напълно разпарчетосана в териториално и дори идейно отношение!
През 2030 година няма да има нито държава България, нито живи българи!
Българщината е семката, от която макар и унищожено може да покълне новото, респективно Саракта. Няма ли го този егрегор, не си правете илюзиите и да не слагаме розови очила.
За калашите, лично съм говорил с такива. Освен генетика, няма нищо българско в тях като самосъзнание. Да си въобразяваме, че някъде в Пакистан или Татарстан ще възникне нова България е просто пагубно. Само на територията на древна България е единствената възможност за българите. Има си причини за това.
А за огъня - един порив на вятъра и е изгаснал. Два помака в тъмното с брадвата зад врата и толкоз. Казвам го, защото се е случвало вече с мой приятел и знам какво представлява цветущия му някога дом сега.
Елтимир и той беше курназ като вълк единак и как не иска да зависи от никой и какво се случи накрая? Гътнаха му сайтчетата от раз и вече никой даже не се сеща за тях. Това е.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.