Какво би станало, ако тогава..?
Жалко, че е само този откъс... друго си е да го чуеш наживо, а не от разкази на съратници и очевидци... Не знам защо го сравняват с Нелсън Мандела, това е смешно. По това изказване, аз бих го сравнил като мислене, съзнание и душевност с Махатма Ганди, т.е. Илия Минев е българският Махатма Ганди, не Мандела!Канатица писа: Помествам връзка към радиопредаването "Премълчаната история на българския Мандела", посветено на живота и делото на Илия Минев. Водещ е Р. Леонидов. Гости - Никола Алтънков, Даниела Горчева и Петър Бояджиев.
bnr.bg/hristobotev/post/101554929
Изказване на Илия Минев (03.12.1989 г. Пазарджик)
7731 показвания30.01.2015 г.
Ето и той е говорил, за това, което говоря и аз: идеята "да имаш", трябва да си отиде безвъзвратно като съзнание и бит и най-важното е да се работи бавно върху съзнанието на личността. Самият той го е разбрал, затова и не е искал да направи партия, защото партията, това е идеята "да имаш"
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Баш Румен Леонидов е оная гад, която смачка бай Илия Минев.
Щ. Щ.:
Няма личност, нито институция, които могат да смачкат един Махатма, Георги
Г. Г.:
Да, но тази гад превзе НДЗПЧ и измести бай Илия за да оглави Дружеството и го превземе отвътре.
Точно затова Елтимир написа НОВАТА ТАЙНА ИСТОРИЯ , която е хубав разказ за точно тези събития.
Щ. Щ.: За да стане това, бай Илия е бил предаден от своите си. Това не го прави по-малко Махатма, т.е. Велика Душа. Никой няма да помни тези, които са го предали, но бай Илия, нема да бъде забравен, както се вижда!
Идеята да се издигне духовността на българина е чудесна. Вижда се, че този мъж искренно го е вярвал. Обаче поради дългия си престой по затворите, както и демократичната боза, с която тогава облъчваха българите не е могъл да схване простата истина. Че по мирен път тези чудовища няма да се махнат. Резултатът после се вижда. Илия Минев е изолиран заради национализма му. Не само от слугите на ДС в България като Александър Каракачанов (за който говори Елтимир) или Румен Воденичаров, но от световното еврейство, чийто резидент е агента на Мосад, Андрей Луканов. По тази причина бай Илия не е канен и на прословутата закуска при френския посланик няколко месеца по-рано.Йордан_13 писа: Жалко, че е само този откъс... друго си е да го чуеш наживо, а не от разкази на съратници и очевидци... Не знам защо го сравняват с Нелсън Мандела, това е смешно. По това изказване, аз бих го сравнил като мислене, съзнание и душевност с Махатма Ганди, т.е. Илия Минев е българският Махатма Ганди, не Мандела!
Ето и той е говорил, за това, което говоря и аз: идеята "да имаш", трябва да си отиде безвъзвратно като съзнание и бит и най-важното е да се работи бавно върху съзнанието на личността. Самият той го е разбрал, затова и не е искал да направи партия, защото партията, това е идеята "да имаш"))
Във видеото виждаме колко е непознат този човек, след като се налага да се представя дори пред съгражданите си. Огорчен и измамен, той после се затваря в своя дом до смъртта си в забвение и престава да бъде фактор в политическите процеси.
Ние сега трябва да се учим от грешките му. А те са, че със сатанисти не се преговаря, при тях няма човещина, съчуствие, чувство за вина. Това са биороботи, подвластни на Господаря на Тъмата. Всички го знаем кой е.
Ако не беше Елтимир, интернет и "Воини на Тангра", ние никога нямаше да разберем, че бай Илия, Илия Минев е съществувал някога. Той е починал 2000 г., а аз активно ангажирах съзнанието си с политиката 2004 г и чак тогава разбрах, че такъв човек е съществувал! Но, дори и тогава, лично не бях чувал, какво е говорил, освен от преразказите на съратниците му като Елтимир и враговете му. С една дума, изолацията, която му е била наложена е успяла да го ликвидира не просто като политически фактор , но и социално-физически. Точно това, ние днес, не трябва да допускаме, ако искаме да обърнем Времето. Ние не можем да си представим това 33 години по затворите, цялото време на узряващият и зрял социализъм, този човек е проживял запрян в клетка. Това е немислимо за умът и съзнанието на днешните поколения. На тях за един ден да им спреш фейсбук или токът и настава катастрофаanti666 писа:
Идеята да се издигне духовността на българина е чудесна. Вижда се, че този мъж искренно го е вярвал. Обаче поради дългия си престой по затворите, както и демократичната боза, с която тогава облъчваха българите не е могъл да схване простата истина. Че по мирен път тези чудовища няма да се махнат. Резултатът после се вижда. Илия Минев е изолиран заради национализма му. Не само от слугите на ДС в България като Александър Каракачанов (за който говори Елтимир) или Румен Воденичаров, но от световното еврейство, чийто резидент е агента на Мосад, Андрей Луканов. По тази причина бай Илия не е канен и на прословутата закуска при френския посланик няколко месеца по-рано.Йордан_13 писа: Жалко, че е само този откъс... друго си е да го чуеш наживо, а не от разкази на съратници и очевидци... Не знам защо го сравняват с Нелсън Мандела, това е смешно. По това изказване, аз бих го сравнил като мислене, съзнание и душевност с Махатма Ганди, т.е. Илия Минев е българският Махатма Ганди, не Мандела!
Ето и той е говорил, за това, което говоря и аз: идеята "да имаш", трябва да си отиде безвъзвратно като съзнание и бит и най-важното е да се работи бавно върху съзнанието на личността. Самият той го е разбрал, затова и не е искал да направи партия, защото партията, това е идеята "да имаш"))
Във видеото виждаме колко е непознат този човек, след като се налага да се представя дори пред съгражданите си. Огорчен и измамен, той после се затваря в своя дом до смъртта си в забвение и престава да бъде фактор в политическите процеси.
Ние сега трябва да се учим от грешките му. А те са, че със сатанисти не се преговаря, при тях няма човещина, съчуствие, чувство за вина. Това са биороботи, подвластни на Господаря на Тъмата. Всички го знаем кой е.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.