Отново за пси-убийците

преди 13 години 2 месеца #47057
Ето какъ са побърквали протестиращите въ Грузия

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 2 месеца #47058
Разбирам твоето негодувание, Ванина, то кипи и у мен. Но сама няма да се справиш. Ти дори не подозираш срещу каква нечовешка сила се изправяш. Ти не знаеш какви мощни международни организации стоят зад пси убийците. Само ще кажа, че нашите така наречени правителства вместо да ги преследват, ги закрилят и им сътрудничат.
За ефикасна борба са нужни много хора. Уви, наоколо не забелязвам такива.
Аз водя тази борба вече 10 години. Ако има нещо невероятно, то е, че още съм жив. Виж в архива на сайта ми:
eltimir.ovo.bg/
Там има доста статии, посветени на психотрониката. Далеч не са само антените. Въпросът е много по-сложен. Онова, което можем да правим засега, е да отваряме очите на хората. Да им покажем пред каква смъртоносна опасност са изправени. И да ги мотивираме към борба.

преди 13 години 2 месеца #47059
Да, така е. Зная че е невъзможно. Но знаешъ ли... Силата, силата на Живота, за която не подозираме, че Тангра ни е далъ... Дедите ни са били вещи управляващи Вълните. Та съ Вяра колкото силица ми е... какво ми остава друго. Нищо нямамъ.

преди 13 години 2 месеца #47060
Имаш, Ванина. Имаш велик дух. Точно затова не бива да се излагаш на безсмислен риск. Ти трябва да оцелееш, ще си нужна на България. А битката ние си я водим. Гришата Симов съвсем доскоро не вярваше в психотрониката, гледам, че вече пуснал такава тема. А сме спорели до пунощ, без да успея да го убедя. Засега само просвета. Друго не препоръчвам. Но пък от собствен опит знам, че просветата и разобличенията могат да се окажат смъртоносни за нашите убийци. И те, които искат смъртта ни, понякога умират преди нас. Нека Тангра бъде с нас и нека Ериг Кан ни помага. Нека благословията и закрилата на небесната Майка Умай се простират над главите ни и никоя земна сила няма да ни съкруши.
Ще кажат, че говоря измислици, че си фантазирам? Но ако е така, как останах жив след 10 годишни психотронни атаки? В почти всички случаи хората издържат най-много по няколко месеца. макар и това да са редки случаи. Обикновено всичко приключва за дни. Все пак успях да докажа, че те не са непобедими, и че ние не сме безсилни. Вярвам, че и това не е малко.

преди 13 години 2 месеца #47061
Азъ се моля колкото сила имамъ да се прехвърли при тебе за да си още на Средната Земя, че имаме нужда отъ тебе. Няма директно съ калашниковъ да атакувамъ, има други техники))))))))) Но дали за защитенъ ударъ на физическо ниво, или на духовно, наистина трябва си повече хора и за това трябватъ будители. Ахъ, да знаете какъвъ човекъ бе мой състудентъ, истинска Личностъ отличаващъ се отъ оеднаквените тълпи. Но като отиде въ америка, измени се стана безличностенъ, стана досъщъ наивенъ, вярващъ на американските власти, досъщъ като самите американци. Опитахъ се въ фейс пространството да събудя Азътъ му, да събудя Звездата сътворена на Небето и слязла на Земята, която спи въ тялото му. Но нормално е да не разбере на момента. Важното е че си му казахъ. Та дано, дано... Майка България ще се радва ако той се събуди.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.