Отново за пси-убийците
Елтимире, пиши ми лично съобщение, моля те май е време да се посъветвам нещо с теб. Профила ми има някакви проблеми - освен че не мога да публикувам снимки и да боравя с галерии, вече не мога да отварям и профилите на други участници и да им пиша лични съобщения. Мога само да отговарям на това което получавам в пощата си.Елтимир писа: Чакалите започват своята последна битка срещу нас, Хората. Ще им кажа. Да се връщат в своя сумрачен свят и повече да не не връщат тук. А техните слуги да се покаят и да спрат. Защото иначе ги чака смърт. Не само тях, но и целите им родове. И тук ще кажа нещо изненадващо. Един от редовните участници в тоя сайт ме е виждал по бански, на брега на Персийския Залив. Вероятно е забелязал белезите ми. Тук няма как да се сбърка. Шевовете и другите дупки. И белег от куршум, който е минал през сърцето. А аз още съм жив. Има и белези по ръцете си, които мнозина са ги виждали. Изненадващо от вчера те почнаха да изчезват. Значи...
Чакали, аз идвам за вас!
За модераторите, когато се опитам да отворя нечий профил, за да му пиша лично, получавам този отговор: Fatal error: Call to undefined method skin_profile::user_stuff() in /home/voininat/public_html/modules/ipboard/sources/Profile.phpon line 745
Заради това отлагах известно време да ти пиша, Елтимире, но май сега дойде време, моля те пиши ми.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
От кога започнаха проблемите ти с профила? При мен също има такива.18j писа:
Елтимире, пиши ми лично съобщение, моля те май е време да се посъветвам нещо с теб. Профила ми има някакви проблеми - освен че не мога да публикувам снимки и да боравя с галерии, вече не мога да отварям и профилите на други участници и да им пиша лични съобщения. Мога само да отговарям на това което получавам в пощата си.Елтимир писа: Чакалите започват своята последна битка срещу нас, Хората. Ще им кажа. Да се връщат в своя сумрачен свят и повече да не не връщат тук. А техните слуги да се покаят и да спрат. Защото иначе ги чака смърт. Не само тях, но и целите им родове. И тук ще кажа нещо изненадващо. Един от редовните участници в тоя сайт ме е виждал по бански, на брега на Персийския Залив. Вероятно е забелязал белезите ми. Тук няма как да се сбърка. Шевовете и другите дупки. И белег от куршум, който е минал през сърцето. А аз още съм жив. Има и белези по ръцете си, които мнозина са ги виждали. Изненадващо от вчера те почнаха да изчезват. Значи...
Чакали, аз идвам за вас!
За модераторите, когато се опитам да отворя нечий профил, за да му пиша лично, получавам този отговор: Fatal error: Call to undefined method skin_profile::user_stuff() in /home/voininat/public_html/modules/ipboard/sources/Profile.phpon line 745
Заради това отлагах известно време да ти пиша, Елтимире, но май сега дойде време, моля те пиши ми.
Аз нямам засега проблеми, публикувах дори пробно една снимка. Ще видим какво можем да направим по въпроса, но вероятно има целенасочена атака срещу вас двамата. Възможно е да ви режат чрез доставчика ви, затова използвайте и друг тип нет, ако ви е възможно, ако проблемите се задълбочат и ние да не можем да направим нищо по въпроса.Mahaira писа:
Чакали, аз идвам за вас!
И просто - не се отказвайте. Много пъти е имало такива атаки, дори Галерията е била цялата блокирана.
Не знам от кога точно - още миналата година не можех да правя галерии, а тази забелязах и проблема с профилите на други участници. Но не знам кога точно тъй като не ползвам постоянно тези опции. Админите опитаха да оправят нещата с галерията но не стана. Не е от доставчика тъй като ползвам постоянно различни доставчици. В големия град освен многото недостатъци има удобството, да си избереш която искаш мрежа безжичен интернет, където и да сиMahaira писа:
Чакали, аз идвам за вас!
Само се надявам да не са ми влизали по профила, но каквото и да се е случило - продължаваме.
Явно много си се разприказвал и си станал интересен.18j писа:
Не знам от кога точно - още миналата година не можех да правя галерии, а тази забелязах и проблема с профилите на други участници. Но не знам кога точно тъй като не ползвам постоянно тези опции. Админите опитаха да оправят нещата с галерията но не стана. Не е от доставчика тъй като ползвам постоянно различни доставчици. В големия град освен многото недостатъци има удобството, да си избереш която искаш мрежа безжичен интернет, където и да сиMahaira писа:
Чакали, аз идвам за вас!
Само се надявам да не са ми влизали по профила, но каквото и да се е случило - продължаваме.
А за тук не съм сигурен, че толкова лесно може да влизат ушевци. Имаме няколко нива на лустрация, включително що се отнася до самия сайт.
Смени си паролата и използвай опцията с изкачащия прозорец при влизане, ей тъй, против троянски коне. Смея да твърдя, че нашата поща е много по-надеждна от разните mail.bg, gmail.com или rambler.ru
Що се отнася до тези проблеми ,ако не идват от сървъра единствения начин е да си изчистиш пощата и да дадеш паролата на Йордан да види какво е. Но не очаквай някакви чудеса, той не е програмист. Другото е нова регистрация с различен браузър и толкова. Мисля, че 18j това бе направил преди време и си качваше снимки нормално.
"Смъртта на венецуелския лидер Уго Чавес от рак може би е част от заговор на САЩ да зарази враговете oт Латинска Америка с болестта. Това заяви лидерът на руската Комунистическа партия Генадий Зюганов, цитиран от РИА Новости.
„Как се случи, че шестима лидери на държави от Латинска Америка, които критикуваха американските политики и създадоха влиятелен съюз с цел да бъдат независими и суверенни страни, се разболяха едновременно от едно и също заболяване?", попита Зюганов по руската държавна телевизия.
„По мое мнение това е далеч от съвпадение", каза Зюганов, който е ръководител на втората най-голяма политическа партия в Русия. Той призова разследването за причините за смъртта на Чавес да се води под „международен контрол".
Миналата седмица вицепрезидентът на Венецуела Николас Мадуро обяви, че Чавес е станал жертва на „империалистичен" заговор.
„Старите врагове на нашия баща търсят начин как да навредят на здравето му", изтъкна Мадуро.
Самият Чавес, който почина вчера на 58 години след двегодишна борба с рака, обяви, че САЩ може да са създали методи за разболяване на врагове със заболявания.
Останалите други леви лидери в Латинска Америка, диагностицирани с рак, са бразилският президент Дилма Русеф, парагвайският - Фернандо Луго и бившият бразилски лидер Луиз Инасио Лула да Силва."
„Стояха зверчета край плета, в тях стреляха и те умираха…”
Те, убийците са тук, сред нас и аз знам кои са. Тук са, продължават да убиват и знаят, че аз разполагам с достатъчно доказателства за дейността им. Те са тук, банда безскрупулни убийци и мен не ме е страх да разкажа всичко, което знам за тях. Което и ще направя.
Следва въпросът защо не напиша веднага имената им и не покажа техни снимки. Ще обясня. Защото след като го направя, веднага ще последват действия, които поне за известно време ще ме отклонят от работата ми по тяхното разобличение. Службите ще им помогнат, като поне временно ме отстранят от сцената. А аз нямам никакво време за губене. В опасност е животът на мои близки и аз искам да ги спася. Поне засега не пиша имената им и не показвам техни снимки, защото доста хора ги познават по лице или поне знаят тези имена. Значи тайната не е никаква тайна. И моята цел сега не е да разкривам тайни, а да дам доказателства за своите твърдения.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Нашите службици не ги слагам в сметката. Тях никакви ги няма. Тях ги има само когато могат да изкарат малко парици. Или да арестуват някой честен наивник, позволил си глупостта да се възмути от циганските зверства. Та нашите служби да ги оставим. Ами чуждите? Те могат да получат информация, позволяваща им да се сдобият с техника, за която само са слушали. Българското контраразузнаване няма да им пречи, всъщност в бивша България няма контраразузнаване. На службата, наречена ДАНС й е забранено да закача чуждите шпиони.
Заявявам най-отговорно, че съм готов да дам на всеки, абсолютно на всеки сведенията, с които разполагам. Тези сведения съвсем не са малки. Нито са незначителни. Нито са безобидни. Пари няма да му искам. Ще поискам само едно – да ми помогне да отървем България от чакалите, избиващи невинни хора. Пак казвам: готов съм да дам сведенията абсолютно на всеки, дори на Ал Кайда. И хич не ме е грижа за ДанС, за МанС и подобните й институционални недоразумения. Щом те не желаят да се справят с убийците, аз поне ще се опитам да го направя. Та ако ще с помощта на Ал Кайда да е. За мен животът на хората, които искам да спася стои над всякакви закони и съображения. А за моя живот не ми е жал. Ясен ли съм?
Другият вариант е чакалите да спрат, докато не е станало прекалено късно. В което обаче се съмнявам. Третият вариант е да ме убият. Предупреждавам ги, че няма да им е лесно. Всъщност те от опит го знаят. И нека не се уповават на някакво си предсказание, защото никое предсказание не се сбъдва на 100%.
Признавам си, този кадър от филма предизвика лек шок у мен. Вярно, това куфарче е малко по-различно по външен вид. Тук камуфлаж не им е бил нужен. Но вече разбрах защо проклетото „куфарче”, което преди години носих бе толкова тежко.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.