Отново за пси-убийците

преди 13 години 5 месеца #45900
Измамница близка до Маргините и Илия Павлов, съди наред жертвите си.

- Какво се случи със сина ви?

- Синът ми завърши Медицинската академия - умно, добро момче.

Замина за Москва. Върна се оттам някак особен - дразнеше го всеки шум и все реагираше, че съседите говорели много високо, децата им били много шумни и пр. Аз усещах, че с него става нещо, но го отдавах на свръхнапрежение.

Един ден обаче той ми сподели, че счита, че съзнанието му било под контрол. Взе да ми говори за някакви генератори и че може да е станал жертва на психо-експеримент в Русия.

След време един ден излезе от дома и буквално изчезна. Търсехме го с мъжа ми и се чудехме какво става, а съседи и познати ни успокояваха, че са го виждали и да не се тревожим. Докато на 40-ия ден не го намериха... обесен.

Какво го накара да постъпи така, не знам. Беше добър, вярващ, даваха му големи надежди като лекар... След смъртта му дарихме апартамента му в „Люлин” на църквата „Св. Седмочисленици”, в която е кръстен. Сега там живеел някакъв млад свещеник,но аз не съм ходила и не искам да ходя там...

================================

Това е дело на Хазарските Копелета от ГРУ.

Техния филиал в Задунайска Губерния НСС прекръстен на ДАНС също прави подобни психо експерименти но повечето са неуспешни.

Истинският БолгАрийски Ген е трудно, да не кажа почти е невъзможно да бъде пробит.

Психотрониката може да доведе до изменения или малоформации на клетъчно ниво, но тази промяна не води до летаргия а напротив превръща обекта на въздействие в своебразен Франкенщайн неподвластен на време и материя, стига в него да тече Кръвта на ДУЛО-Българската Кръв.

Аз също преминах през подобен период на въздействие от Генератор на електромагнитно облъчване и оцелях. :tc:

Сега аз самия съм Машина за психо атаки срещу Руските Юдейски Копелета и техните Гавази пазещи Задунайския Колониален Кенеф а Умът ми Генератор на Хаос и Анархия-задължителните Лекарства срещу Юдо Комунистическа Чума и нейните Славянски и Турски лайна цапащи Българската Земя и Вмирисващи Българския Род. :idea:

Безплатен обяд Няма !!!

КРЪЧМАРЯ идва със сметката, ще я платите с ЛИХВИТЕ !!!

АКО СИ БЪЛГАРИН:

НЕ ГЛАСУВАЙ.

НЕ РАБОТИ.

НЕ ПЛАЩАЙ ДАНЪЦИ.

ВЛАСТТА Е НЕЗАКОННА.

ЗЕМЯТА Е БЪЛГАРСКА - ДЪРЖАВАТА ХАЗАРСКА !!!

ДА СЕ ЛИКВИДИРА !!!

КАЗАХ !!!

www.bulgarya.cu.cc/russiangenocide.html
:mad5: :mad5: :mad5: :mad5:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 2 месеца #47047
Той Животътъ чрезъ вълни бе създаденъ, но поради това, че не бе оцененъ произлезе грешка, явиха се вълни отъ друго естество завличащи въ Нищото всеки зародишъ на Животъ. И великото Равновесие се наруши. Какъ да си върнемъ Равноерсието? Като го оценимъ, като спреме да вярваме въ демонкратичното управлвение, спреме да мантруваме демонични мисли и думи. И на место това нека задвижимъ Вълните на Живота, Силите на Тангра който самъ той ни е дарилъ!
Бургасъ на покрива на хотелъ България и висока сграда на кръстовището на бул. Струга и ул Одринъ има антени, които са много вредни, сателитни чини, съзряхъ и някви цилиндри подобни са на тези съ които атакуваха психиката на протестиращите въ Грузия. Какво е това нящо?
Кога уравновесена и живнала от село се завръщамъ въ Бургасъ, въ района около гарата и хотелъ България усещамъ нарушението, като че губя Същностите губя усещане за себе си. Въ Бургасъ Живота се изяжда отъ Нищото. И 99 процента съмъ сигурна че тея ми цилиндри са поставени да поглъщатъ разрушаватъ Живота, човешкото у хората. Време е да реагираме! Азъ започвамъ. Сама съмъ за сега, но имамъ Небето.

Хотелъ България

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 13 години 2 месеца #47048
хотелъ България

преди 13 години 2 месеца #47049
хотелъ България

преди 13 години 2 месеца #47050
хотелъ България

преди 13 години 2 месеца #47051
Висока сграда на кръстовището на бул. Струга и ул Одринъ

преди 13 години 2 месеца #47052
Интересна писаница е на барабана. Но снимката не е хубава. Азъ тълкувамъ скритото намерение така: Кръгъ това е Слънцето, Живота, Личностьта, Абсолюта, Началото и Краятъ. Кръгътъ е зачертнатъ. Някой иска да зачертне Животътъ, да зачертне човешкото и човека. Вижте въ ляво е Сърцето. Сърцето е атакувано най вече.

преди 13 години 2 месеца #47054
Преместихъ коментара по горе при снимката. Искамъ да изтрия тукъ, но не зная какъ.

преди 13 години 2 месеца #47055
Кадри отъ ютубито. Нямамъ програма за видео че да прегледамъ. Мисля че тъй е озаглавенъ клипа “Применение пси-оружие” пибликуванъ отъ Владимир Ищущий

преди 13 години 2 месеца #47056
барабанче

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.