Отново за пси-убийците

преди 13 години 7 месеца #44917
За да няма недоразумения, започвам с обяснения за причините, поради които изглежда ще се наложи да спра с писането. Идвам от болницата. Картинката изобщо не е розова. А условията са такива, че нямам друг избор, освен да легна и да чакам или да ми мине или да ме довърши. Трябва да си направя един куп изследвания, които за такъв като мен са платени. После евентуално да ми назначат лечение. Мисията невъзможна. Наистина съжалявам.
Ако видя, че няма да ме бъде, ще изнеса някои информации. Засега ще изчакам.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 7 месеца #44918
Е, понякога обстоятелствата се менят твърде бързо. Ще има изненади. За вас, читателите на този сайт изненадите ще бъдат приятни. Същото не се отнася до нашите врагове. Ама и аз изобщо не държа на враговете да им бъде приятно.
Засега само един въпрос. Кой е действителният създател на целия психотронен комплекс и кой го контролира? ЦРУ, ГРУ, Мосад? Нищо подобно. Тези три, както и още много други централи са само слуги на истинското Зло. И аз ще назова това Зло поименно. Ще дам достатъчно доказателства за неговата реалност. Пък после каквото дойде. Тялото ми наистина доста пострада. Духът ми обаче си остана непокътнат.

преди 13 години 7 месеца #44919
не се впрягайте чак толкова мислейки си, че ТЕ са непобедими, тъй като разполагали с някаква свръх-техника... Това не е нито свръх, нито е техника.. И вие можете да излъчите такива вълни с радио, но не с обикновено радио, китайско, а с онези - старите радиа, дето ги имаше през комунизма - дето се настройваха на 5 - 6 вълни и можехме да хващаме с тях радиостанции от цял свят - тогава, когато тайно слушахме Свободна Европа... Сега уж живеем в глобализиран свят, а такива радиа вече не се продават никъде, не го ли забелязвате.. Не ви ли прави впечатление, че вече никъде не се продават, нито произвеждат такива радиа... Точно с такъв тип радиа ни облъчват службите, с абсолютно същия механизъм, но по-усъвършенстван.. Затова прекратиха достъпа на такива радиа до нас, за да могат да разполагат с тях само ТЕ... Както виждате, това са само едни бръмченета, едни звуци и нищо повече.. И естествено, ще ударят човека там, където му е най-слабото място (и това се цели), а такова всеки от нас има...
Ако това място е в главата му, ще го удари там.. Не се учудвам, че в последно време елтимир се оплаква от болки в главата, явно там му е слабото място... (това отношение той си го е заслужил сам)

Тези вълни не са настроени, за да увредят точно тоз, или онзи орган, а където е слабото място на човека - да стане още по-слабо.. И само да ви кажа, че най-големите излъчватели на такива честоти днес са JSM-ите в джобовете ви.. Така са убили и онзи терорист - Дудаев - докато е говорел по-телефона си, са му пуснали 20 000 пъти по-мощен сигнал, и направо са му пръснали мозъка.. На нас естествено, такива мощности няма да ни пуснат никога, защото ние не сме терористи.. Но самият факт, че ТОВА Е ВЪЗМОЖНО, ме накара да се замисля сериозно и за моя jsm...
Вече минавам на стационарен телефон, тъй като е много по-евтин от проклетия jsm. По jsm-а ми вече не ме търси никой, и това е обяснимо с оглед на скъпите разговори, които не се променят изобщо - а тя, целта е май точно тая, за да не общуваме изобщо по-между си... Затова през комунизма живеехме по-добре, и повече общувахме, защото нямаше jsm-и тогава, а имаше само стационарни телефони, по-които говорехме колкото си искаме.

Знаете ли какъв експеримент си направих преди малко прослушвайки оня клип от youtube.com 18 hz.. Вкарах кучето си вътре при мен, нахраних го и го изчаках да се успокои и да легне на пода и заспи. Тогава пуснах клипа с повечето херцове, и като се увеличиха херцовете, то се събуди и почна да лае - лае та се не спира, и сега още лае на двора - яко се разстрои животинчето - представете си силата на тея звуци каква е... Един съвет.. Имайте до-себе си някое животинче да ви известява за високи честоти в дома ви - то започва да лае като ги усети... И ограничете до максимум jsm-ите от живота си. Ако не знаете за числото на звяра да ви кажа, за трите шестици на клавиатурата на jsm-ите... Започваме да броим цифрите от ляво на дясно като започнем от горния ред... 1+2+3=6 4+5+6=15(1+5=6) 7+8+9+24(2+4=6) - вероятно го знаете това, но нека го разберат и тези които не го знаят... защото е число на човек - ДА, направено е от човек - и всеки може да го пресметне, както и направихме... Ами дистанционното на телевизора - то има същата компилация от цифри, а телевизията, както знаем, е най-големия дявол, - по-голям дори и от jsm-ите.. Ще взема да си хвърля и телевизора на буклука - Интернета ми стига.

преди 13 години 7 месеца #44922
"Ако враговете ми, същите тези врагове на целия човешки Род са си въобразявали, че ще ме спрат, или че ще сломят моя дух, нека разберат, че са сбъркали. С посредничеството на руското ГРУ и на някои еврейски организации ми спряха сайтовете на ucoz.ru. После с помощта на специална апаратура ме удариха на физическо ниво. Болките и до днес са доста силни, та се наложи, въпреки голямото ми нежелание да ходя до болницата. Но от това решимостта ми да продължа започнатото ни най-малко не намаля. Те не успяха да ме сломят. Спънах се, физически се спънах, но не паднах. Човешкият дух бива сломен, едва когато съответният човек допусне това съзнателно и доброволно. Човекът не може да бъде победен, ако той самият не се предаде. Аз не се предавам и Битката продължава.
И нека враговете не се радват, че са успели да ми нанесат болезнен удар. Да, те ме удариха, но аз ще ги довърша. И скоро онова, което остана от ГРУпичката убийци, наречена ЛЕМС ще престане да съществува А закрилящите ги наши ченгета горчиво ще съжаляват. Аз съм Елтимир и не се предавам!"
eltimir.ovo.bg/

преди 13 години 7 месеца #44923
Кой е първоизточникът на психотрониката, откъде идва тя? Кой е действителният ръководител на цялата тази зловеща мрежа? Ако си играем на кабалистика с разни цифри и числа, само ще се отдалечим от истината.
Аз ще се опитам да дам отговор на въпроса. С достатъчно на брой и достатъчно убедителни доказателства. Очакват ви множество изненади. Очаква ви един напълно непознат и неочакван, но съвсем реален свят. Тук:
eltimir.ovo.bg/

преди 13 години 7 месеца #44930
Не се безпокойте, всичко ще се промени и то съвсем скоро. Е ще минат няолко години, може би. Докато се задвижат нещата в пълна сила. Вие знаете че индиго децата са пратени нарочно тук на Земята за да променят системата. Да я разрушат. Можем да приемем следното:
Ако ходите в гората и видите задаващи се ловни кучета, то съвсем близко е до мисълта, че щом кучетата са тук значи и техният стопанин не е далеч.

Ако приемем индиго децата за предвестници, то на кого мислите са предвестници те? Така че тази покварена система която действа до сега в света ще изчезне съвсем скоро. Защото ако мислите че индиго са силни и водят отпор срещу мръсните истории които се развиват на Земята сега. То ако те са силни. Колко ли е силен този който идва след тях? Защото знаем че индиго са само предвестници на този който след тях ще дойде. Така, че можем да вземем по един голям пакет фъстъци или пуканки, да се излегнем удобно на дивана и да наблюдаваме в следващите години падението на порочната и покварена система заедно с всички нейни поддръжници и мръсни хора по Земята.

преди 13 години 7 месеца #44931
Числото на Звяра - 666, в същност не е число на Звяра а число на нещо друго. Но 99.99999% от хората не го знаят и няма и как да го научат. Но когато си мислите че 666 е лошо число то знайте че 666 има и друго значение и другото значение не е чак толкова лошо. В същност значението му е далеч от това което си мислят хората. Тепърва много митове и легенди ще бъдат развоалирани и ще се окаже че не означават това което хората си мислят. Както се казва - совите не са това което са. И е така действително. 666 не е това което си мислят хората.

преди 13 години 7 месеца #44934
аз специално не си мисля, че това число 666 е зверско.. Склонен съм да вярвам, че е дори предвестник на нещо хубаво, но не знам какво - би ли ми обяснил... А по-въпроса за Индиго...
- Свинята иска да унищожи Индиго, защото знае, че Индиго е тук за да унищожи свинята...

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 13 години 7 месеца #44935
Страхотно! И точно по повдигнатия въпрос, точно по темата. А за половия живот на мравките нещо да напишете?

преди 13 години 7 месеца #44936
за половия живот на мравките се сещам само за това:

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.