До Елена - Бел

преди 17 години 4 седмици #37120
Защо това трябва да става точно от трибуната на Движението?
==========================================
За да е налице един пример какъв не трябва да става човек. Отрицателния пример също е еволюционен урок, дори по-важен от позитивния.
Темата беше заключена.
преди 17 години 4 седмици #37121
Ама енергията на хората Данчо къде отива? Мислиш ли, че по този начин ще вървят нещата за въздигането на Саракта?
Темата беше заключена.
преди 17 години 4 седмици #37122
Елтимире, обяснения какво трия няма да ти давам. Още един подобен въпрос и заминаваш на Юпитер, заедно с Лемс, Запознат и другите. И не извъртявай номера, когато ти е затворена една тема, да пускаш друга. Достатъчно си нагъл и арогантен. Твоята наглост и арогантност, може да върви при друг, но при мене - НЕ!
Темата беше заключена.
преди 17 години 4 седмици #37124

Запознат писа:

Jordan_13 писа: Хубаво бях го банирал, не трябваше да го пускате отново тук
Не пречи профилактично да бъде пак баниран, но с уговорката, че требе да го последвате всички замесени в последните седмици безсмислени диспути. Щото причината да е такъв е и в това, че и близкото обкръжение, не е било достатъчно критично и настоятелно за да не го наблюдавате днес такъв. С една дума и вие имате участие в създаването на този франкенщайн.

Добре, аз съм съгласен на тази уговорка.

С една дума, си съгласен да ви изпобанирам и всичко да приключва,че аман?
Темата беше заключена.
преди 17 години 4 седмици #37126

Jordan_13 писа:

Запознат писа:

Не пречи профилактично да бъде пак баниран, но с уговорката, че требе да го последвате всички замесени в последните седмици безсмислени диспути. Щото причината да е такъв е и в това, че и близкото обкръжение, не е било достатъчно критично и настоятелно за да не го наблюдавате днес такъв. С една дума и вие имате участие в създаването на този франкенщайн.

Давай!
Темата беше заключена.
преди 17 години 4 седмици #37127

Запознат писа: Ама енергията на хората Данчо къде отива? Мислиш ли, че по този начин ще вървят нещата за въздигането на Саракта?

Енергията се съхранява в урока.
Темата беше заключена.
преди 17 години 4 седмици #37128
Йордане, ти си идиот.
Темата беше заключена.
преди 17 години 4 седмици #37129

Запознат писа:

Jordan_13 писа:

Запознат писа:

Давай!

Ще го направя, дай ми малко време;)))
Темата беше заключена.
преди 17 години 4 седмици #37130

Елтимир писа: Йордане, ти си идиот.

Просто отлитаме заедно на Янкул. Кво толкова. Малко почивка.
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.