До Елена - Бел
Плюс това, в момента трябва много да се радваш, че съм в добро настроение и ти отговарям, защото така вливам малко жива и свежа енергия в ежедневието ти, нали тъкмо за това ореваваш пеизажа, защото напоследък не ти се обръща достатъчно внимание и няма достатъчно енергийно разхищение в твоя полза!
Обаче няма да е за дълго, нямам време за теб повече!
А и да добавя, че твоите обещания ги слушаме вече години наред и каквото и да изнесеш за мен няма да ти помогне да ми навредиш по простата причина, че на никой не му пука, освен ако не се кандидатирам за президент, което нямам намерение да правя! Каквато и да ме изкараш това изобщо няма да докосне живота ми по никакъв начин! Тъй,че за твое съжаление имаш много да ми връщаш, ако ще си връщаме, само че за добри дела, но ти на доброто плащаш със зло, ала не си Бог и не ти определяш съдбата на човека! Тъй, че...просто си безсилен и ако продължаваш така, ще се отровиш от собствената злоба...успокой се човече, наистина, дай си малко мира, че сам ще се закопаеш!
Ще си разплета чорапите може би...
Ауууу НЛП-то не прощава, леле леле....тц тц...почва старата песен на нов глас или май май старата песен на стар глас - доста отегчително!
Не виждаш ли, че живееш в един и същ цикъл от години и за съжаление губиш....все губиш...явно някъде бъркаш, вземи се замисли малко!
Виж сега, белке. Аз нямам спомен да съм публикувал данни за теб, макар и да разполагам с такива. А това че си дала моя снимка на Парадокса (Мартин Христов), който пък я е предал на Данс да ми направят досие също не ме стряска. Понеже не съм наркотрафикант номер 1 на републиката като вуйчо ти, нито пък могат да ме очернят и за каквото и да е - нека да си водят досиетата. Разбира се, може да ме убият чрез познатите ти мутри. Или да ме пребият с чукове и брадви, както обичат да правят. Могат. Обаче се моли само на едно нещо - да не посягат на семейството ми както Парадокса заплашваше. Защото тогава лично вас двамата ще ви държа отговорни. И няма да имам задръжки, нито пък наркомутрите ви ще ви опазят.
След смъртта на мои близки, убити от мафията, такива като теб органически не мога да дишам. След време ще търсим сметка за Геноцида не само от политиците и мафиотите, но и финансово ще поизтупаме родата им, дето се е самозабравила във високомерието си.
Веднъж в кафето на Рони Тотю, бащата на Елена - Бел даваше нареждания как да се се справтя с един конкурент:
"Тоя няма да го убивате. На тоя само ще му строшите капачките на келенете."
Елена, ще продължа с разказите си. В отговор на твоите клевети. Знаеш, че не ме е страх.
erigkan.ucoz.ru/news/2009-08-11-272
Това съобщение е редактирано от Admin на 14.8.2009, 15:57
Аз пък да питам дали канадските имиграционни власти са информирани какъв е рода на Еленка? Кой точно е баща и, на колко човека е строшил капачките и колко деца по света са загинали от дрогата на вуйчото? Дали като е попълвала имиграционния формуляр за виза ги е писала тия неща или е леко пропуснала? Щото само това се води имиграционно нарушение, достатъчно за депортация в Балканския Мутристан.
т.12 от визов формуляр за Канада
"Have you or or any member of your family ever;
c) Committed, being arrested or charged with any criminal offence in any country"
CSIS особено си пада по ислямски терористчета и мутреси от източна Европа. Белке, може и да ти разплетем чорапа ако поискаме. И тия мутри и ДС изчадия може да са голяма работа в смачканата България, обаче навън са просто зловонен боклук. Който като много се размирише го изриват.
Редактирано от модератор
Имам и едно предложение,наистина,хм,спортсменско да го наречем.То не е ново-още като бях тук като "Мещера"го предложих.Тогава не се прие.Да видим,сега:
ОТВАРЯ СЕ НОВА ТЕМА-ДУМА СРЕЩУ ДУМА- и там Виктор,Йордан и новият,неизвестен модератор качват абсолютно всички теми пуснати на лична основа.Тоест,плюнките и помиите.
Определя се дата,и да се почваме там.Нека циркът да е пълен.О,и да се махне Бан-а на Парадокс.Той иска да си пише от собствения ник,горд Българин е и не ще да влиза под друго име,освен своето.
И да си изчистим отношенията.
Защото,иначе,ще видим Саракта през крив макарон-и ние и децата ни и децата на децата ни...
Казахъ
Ден Грее!
Елтимир писа: Преди малко получих едно писмо. Питат ме дали Мещера не е Антон Мещеров, за когото в Дулово е известно, че бил обиден от няколко турци и от тогава ненавижда резаняците. Били го обидили във всичките му дупки, така пише в писмото. Не знам, искрено казано, не знам. Ама да се заблуди, че аз съм рязан, това говори за сериозни комплекси. Колкото и да не вярвам на писмото, все пак се питам защо Мещера се е заглеждал в оная ми работа и какво е искал да види?
"Ей, копелета, аз работя с факти, а не с епитети като вас."
С погнуса отминавам всичките обиди и квалификации.Когато аз съм ги правил,са били верни.
Но дай ФАКТА,тоест,писмото.Или поне го изфабрикувай.
Дай и оная жалба,дето не ти оставили копие...
И да добавя-този цитат на ботевградското недоразумение говори много за нивото на мисълта и разсъжденията му.Хвърляйки завоалирани намеци,че съм бил наебан от няколко резняци,той показва собствените си преживявания.Все пак,не аз съм бил в пандиза в младенческа възраст...
И това ли е НЛП?!
Всъщност,имам и мога да ви пусна една 21-дневна програма за усвояване на НЛП.Аз не съм я чел цялата ,нито усвоявал и практикувал-на мен ми иде отвътре.Но не видях нищо зловещо там...Искате ли?
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.