До Елена - Бел
Олеее, намерил се кой да обвинява в лъжа, че то от теб по-голям лъжец няма тука. Ти си най-добър в това! Е, то е вярно че си доказан дългогодишен алкохолик-последна фаза, но нали все пак се сещаш как ти викат вече-"лъжливото овчарче от Ботевград".Елтимир писа: Елена, лъжеш като дърта циганка, но всичко на тоя свят се връща. Аз ти обещавам, че ще ти се върне.
А, и още нещо, алкохолиците винаги се канят, обещават, но никога не са в състояние да свършат нещо полезно за останалите. Те са просто в тежест на тази земя!
Ти си самото олицетворение на омразата и злобата. Ти не можеш да обичаш, за теб това е чуждо. Ти дори себе си не понасяш. Донякъде те разбирам. Все пак да ти разпорят задника от секс в затвора в една детска възраст, когато не знаеш още какво представлява, това наистина те прецаква окончателно. Още от тогава ти не си мъж, още повече Воин.Елтимир писа: Мразя ви, това е. Клеветници гадни, мразя ви.
"Тази Елена въобще не би ме учудила с нищо, защото си личеше, че е
манипулаторка от класа и за съжаление успяваше при теб. И да ти помогне,
после ще ти го изкара през носа съвсем целенасочено по някакъв начин.
Избягвай манипулаторите при всички случаи и ако не са ти в къщата."
"Бел в продължение на много дълго време е помагала на ботевградския вампир и семейството му, и не му прави чест най-малкото! "
От друга страна Спас Минков казва, че;
"Преди много години Бел ме предупреди да не се занимавам с бай Ангел и с хората около него , аз не я послушах и съжалявам за това.
Кое от двете твърдения е верното? Или и двете са верни и ако е така сами си правете изводите.
Запознат, разбирам подбудите ти да напишеш тези редове и, че целта ти е да предпазиш евентуални бъдещи потребители или читатели на сайта, а именно да не станат жертви и енергийни донори, но в този момент именно Ти рискуваш самият себе си и то прекомерно. Прочети това:Запознат писа:
Ти си самото олицетворение на омразата и злобата. Ти не можеш да обичаш, за теб това е чуждо. Ти дори себе си не понасяш. Донякъде те разбирам. Все пак да ти разпорят задника от секс в затвора в една детска възраст, когато не знаеш още какво представлява, това наистина те прецаква окончателно. Още от тогава ти не си мъж, още повече Воин.Елтимир писа: Мразя ви, това е. Клеветници гадни, мразя ви.
"Човек, който постоянно критикува, прави оценки или твърде често осъжда живота и поведението на другите, без съмнение е потенциален вампир. Нормалният, здрав човек има сили да прощава.
"
П.П. Посочване на лъжите, а не просто квалификации и обиди... но това е само моето виждане , с което не целя да ангажирам никого...
Бъдете здрави!
И двете са верни!anti666 писа: Добре де, аз тук чета две противоположни неща. От една страна Парадокса пише това;
"Бел в продължение на много дълго време е помагала на ботевградския вампир и семейството му, и не му прави чест най-малкото! "
От друга страна Спас Минков казва, че;
"Преди много години Бел ме предупреди да не се занимавам с бай Ангел и с хората около него , аз не я послушах и съжалявам за това.
Кое от двете твърдения е верното? Или и двете са верни и ако е така сами си правете изводите.
Знаеш ли , ти би ли агитирал някой чист , някой неопетнен и честен човек да попадне в лапите на подобен вампир?!
В единият се срещнах с Варг Викернес в българска кръчма и си говорихме малко за политика, за жени, за музика, смяхме се !!
В другия се срещнах с Елтимир. Голям град с високии бетонни сгради с малки прозорци, мръсни улици без грам зеленина(малко прилича на софия). В една такава сграда влзиаме бързо в мрачно широко стълбище , вървим с него и се оглеждаме да не ни наблюдава някой, почти не приказваме защото "и стените имат уши". Атмосфера на страх, на невидима заплаха, на мнителност, без усмивки, смях , слънце.. Тогава бях прочел само "Отвъд човечеството" и "Тангра в епохата на Агни"и малко от автобиографичната му книга........
Не послушах и втория си сън... по-късно прочетох и "кръгове".
Значи да уточним "преди многото години". Понеже това си го писал през март 2005, става дума преди 2005, така ли? Най-вероятно докато Елтимир и приятеля ти Цъката са били още другари в стария сайт.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.