До Елена - Бел

преди 17 години 1 месец #37032

Елтимир писа: Елена, лъжеш като дърта циганка, но всичко на тоя свят се връща. Аз ти обещавам, че ще ти се върне.

Олеее, намерил се кой да обвинява в лъжа, че то от теб по-голям лъжец няма тука. Ти си най-добър в това! Е, то е вярно че си доказан дългогодишен алкохолик-последна фаза, но нали все пак се сещаш как ти викат вече-"лъжливото овчарче от Ботевград".
А, и още нещо, алкохолиците винаги се канят, обещават, но никога не са в състояние да свършат нещо полезно за останалите. Те са просто в тежест на тази земя!
Темата беше заключена.
преди 17 години 1 месец #37035

Елтимир писа: Мразя ви, това е. Клеветници гадни, мразя ви.

Ти си самото олицетворение на омразата и злобата. Ти не можеш да обичаш, за теб това е чуждо. Ти дори себе си не понасяш. Донякъде те разбирам. Все пак да ти разпорят задника от секс в затвора в една детска възраст, когато не знаеш още какво представлява, това наистина те прецаква окончателно. Още от тогава ти не си мъж, още повече Воин.
Темата беше заключена.
преди 17 години 1 месец #37041
Темата беше заключена.
преди 17 години 1 месец #37042
Редове от писмо до мен:
"Тази Елена въобще не би ме учудила с нищо, защото си личеше, че е
манипулаторка от класа и за съжаление успяваше при теб. И да ти помогне,
после ще ти го изкара през носа съвсем целенасочено по някакъв начин.
Избягвай манипулаторите при всички случаи и ако не са ти в къщата."
Темата беше заключена.
преди 17 години 1 месец #37043
Добре де, аз тук чета две противоположни неща. От една страна Парадокса пише това;
"Бел в продължение на много дълго време е помагала на ботевградския вампир и семейството му, и не му прави чест най-малкото! "

От друга страна Спас Минков казва, че;

"Преди много години Бел ме предупреди да не се занимавам с бай Ангел и с хората около него , аз не я послушах и съжалявам за това.

Кое от двете твърдения е верното? Или и двете са верни и ако е така сами си правете изводите.
Темата беше заключена.
преди 17 години 1 месец #37046

Запознат писа:

Елтимир писа: Мразя ви, това е. Клеветници гадни, мразя ви.

Ти си самото олицетворение на омразата и злобата. Ти не можеш да обичаш, за теб това е чуждо. Ти дори себе си не понасяш. Донякъде те разбирам. Все пак да ти разпорят задника от секс в затвора в една детска възраст, когато не знаеш още какво представлява, това наистина те прецаква окончателно. Още от тогава ти не си мъж, още повече Воин.

Запознат, разбирам подбудите ти да напишеш тези редове и, че целта ти е да предпазиш евентуални бъдещи потребители или читатели на сайта, а именно да не станат жертви и енергийни донори, но в този момент именно Ти рискуваш самият себе си и то прекомерно. Прочети това:

"Човек, който постоянно критикува, прави оценки или твърде често осъжда живота и поведението на другите, без съмнение е потенциален вампир. Нормалният, здрав човек има сили да прощава.
"

П.П. Посочване на лъжите, а не просто квалификации и обиди... но това е само моето виждане , с което не целя да ангажирам никого... :thumbsup:

Бъдете здрави!
Темата беше заключена.
преди 17 години 1 месец #37048
Идиоти гадни, искам си книжките, защото няма с какво да си купя хляб, гадове мръсни. Книжките са си мои и Елена ги задържа незаконно. Елена, ще си проклета и на Оня свят.
Темата беше заключена.
преди 17 години 1 месец #37049

anti666 писа: Добре де, аз тук чета две противоположни неща. От една страна Парадокса пише това;
"Бел в продължение на много дълго време е помагала на ботевградския вампир и семейството му, и не му прави чест най-малкото! "

От друга страна Спас Минков казва, че;

"Преди много години Бел ме предупреди да не се занимавам с бай Ангел и с хората около него , аз не я послушах и съжалявам за това.

Кое от двете твърдения е верното? Или и двете са верни и ако е така сами си правете изводите.

И двете са верни!
Знаеш ли , ти би ли агитирал някой чист , някой неопетнен и честен човек да попадне в лапите на подобен вампир?!
Темата беше заключена.
преди 17 години 1 месец #37050
Точно по това време за което говоря сънувах два съня.
В единият се срещнах с Варг Викернес в българска кръчма и си говорихме малко за политика, за жени, за музика, смяхме се !!
В другия се срещнах с Елтимир. Голям град с високии бетонни сгради с малки прозорци, мръсни улици без грам зеленина(малко прилича на софия). В една такава сграда влзиаме бързо в мрачно широко стълбище , вървим с него и се оглеждаме да не ни наблюдава някой, почти не приказваме защото "и стените имат уши". Атмосфера на страх, на невидима заплаха, на мнителност, без усмивки, смях , слънце.. Тогава бях прочел само "Отвъд човечеството" и "Тангра в епохата на Агни"и малко от автобиографичната му книга........
Не послушах и втория си сън... по-късно прочетох и "кръгове".
Темата беше заключена.
преди 17 години 1 месец #37052
"Преди много години Бел ме предупреди да не се занимавам с бай Ангел и с хората около него , аз не я послушах и съжалявам за това."

Значи да уточним "преди многото години". Понеже това си го писал през март 2005, става дума преди 2005, така ли? Най-вероятно докато Елтимир и приятеля ти Цъката са били още другари в стария сайт.
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.