До Елена - Бел
Ти в ролята на следовател ли ще изживяваш?anti666 писа: "Преди много години Бел ме предупреди да не се занимавам с бай Ангел и с хората около него , аз не я послушах и съжалявам за това."
Значи да уточним "преди многото години". Понеже това си го писал през март 2005, става дума преди 2005, така ли? Най-вероятно докато Елтимир и приятеля ти Цъката са били още другари в стария сайт.
"преди много години" е 2003-та!
А това , което съм го писал е доста след като се скараха Ангел и Цецо! а те се скарали в края на 2004 или нач. на 2005 !!
clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=bg&N...collapsed&sb=5&part=
А осемте книжки искаш ли си?!Елтимир писа: Идиоти гадни, искам си книжките, защото няма с какво да си купя хляб, гадове мръсни. Книжките са си мои и Елена ги задържа незаконно. Елена, ще си проклета и на Оня свят.
Аз ти ги платих де,ама ако си толкоз изпаднал,мога да обявя търг за тях...
Или анкета.О,забравих,че тук анкетите не се толерират.
Сега бързам,ама като се върна в къщи,ще отговоря и на Виктор,подробно.
Разбира се че не! Но да попитам и аз, като се е знаело от 2003 какъв вампир е Елтимир - от какъв чеп тогава му е помагано? Хайде, Мещера не е знаел. Вярвам, че като е влизал с две ръце пълни с храна в дома му го е правел безвъзмезно. Вече са му казали и не може да го търпи, но тогава не е знаел и го е приемал за приятел и съратник. Но в този случай не е същото. Имаш ли някакво обяснение?Einherjer3 писа:
И двете са верни!anti666 писа: Добре де, аз тук чета две противоположни неща. От една страна Парадокса пише това;
"Бел в продължение на много дълго време е помагала на ботевградския вампир и семейството му, и не му прави чест най-малкото! "
От друга страна Спас Минков казва, че;
"Преди много години Бел ме предупреди да не се занимавам с бай Ангел и с хората около него , аз не я послушах и съжалявам за това.
Кое от двете твърдения е верното? Или и двете са верни и ако е така сами си правете изводите.
Знаеш ли , ти би ли агитирал някой чист , някой неопетнен и честен човек да попадне в лапите на подобен вампир?!
Нямам понятие, но аз смятам, да изтрия цялата тема и въобще доста подобен род теми. Наиграхме се и сега е време за малко чистка.Запознат писа: Защо са изтрити постовете на Георги?
Мен пък ме интересува истината за теб и държа на мнението и на останалите участници. Лъжците, пияниците и манимулаторите мен не ме интересуват. По-скоро ме интересува да не заразяваш тук новодошлите със своите лъжи, интриги и обиди. Нека модератора да си върши работата.Елтимир писа: Вчера с Гришата Симов се отбихме в Монтана до Зоя, вдовицата на Коци Иванов. Тя каза, че Коци е признавал само трима души - Илия Минев, Григор Симов и Ангел Грънчаров. Ето, на мнението на такива хора държа. Идиотите и клеветниците не ме интересуват.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.