Външна помощ - за и против
Има около 150 лева към днешна дата. ( Без тези, които ще внеса от себе си до няколко дни.)
Ако някой внася- нека си напише ника в "основания за плащане".
Защото имахме случай да връщаме обратно на форумец внесени пари по сметката и искам да имам някаква отчетност за себе си. Не ми трябват никакви лични данни, понеже те не ми говорят нищо и не ми трябват за нищо. Въпреки, че банките вече искат лична карта кога някой внася.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
====================================
И без тези, които ще внеса и аз утре, около 100 лева. Казвам ти, за да си наясно с основанията за плащане,а те са ясни: за хоста.
Имах в предвид кога служителя в съответния клон попълва графата "основания за плащане" да си каже ника внасящия средствата. Това за моя отчетност. А и за непредвидени бъдещи ситуации. Например някой може пак да изяви претенции да си иска обратно сумата и тогава аз трябва да знам колко точно да му върна.
Все пак работим с финикийски единици и всеки който внася - го прави според възможностите си.
BIC: STSABGSF
Tитуляр:Георги Йорданов Георгиев
Тоа ли са актуалните данни на сметката? Искам да се включа с някоя скромна сума.
Няма проблеми в Основанието ще пише ника ми.Георги-НЗ писа: Да - те основанията ни са ясни и точни. Плащане на хоста за още една година.
Имах в предвид кога служителя в съответния клон попълва графата "основания за плащане" да си каже ника внасящия средствата. Това за моя отчетност. А и за непредвидени бъдещи ситуации. Например някой може пак да изяви претенции да си иска обратно сумата и тогава аз трябва да знам колко точно да му върна.
Все пак работим с финикийски единици и всеки който внася - го прави според възможностите си.
Ето защо призоваваме всеки, който има познания да бъде системен админ и е регистриран и утвърден участник тук, да се обади, за да говорим по въпроса.anti666 писа: Имаме и още един проблем, който трябва да бъде решен от нас самите. В момента ползваме външна помощ, каквото и да си говорим. Понякога плащаме за нея, понякога не. Въпросът е, че тя не е така ефективна, както ако ние си я правим. Става дума за системен администратор. Ние в момента ползваме помощта на казахстанците, от което все някога трябва да се отървем. Сега от съображения за сигурност никой от нас няма достъп до база данните. Тук с Йордан бяхме упреквани, че сме узурпирали сайта. Сами разбирате, че ако беше тъй, нямаше да търсим системен админ. Ако някога успеем да намерим такъв, той ще бъде абсолютно анонимен, излишно е да уточнявам защо. Вече трима админи бяха атакувани, не е приятно през година две да се сменят. Ако не намерим, ще си караме и така, но вътре има много ограничения, останали още от времето на Севар. Сложени според мен ненарочно, а по простата причина, че тогава са ползвани безплатни бг сървъри с неизбежните лимити за качване на материали. Те са си останали все още, което е абсолютно излишно след като имаме неограничен лимит. Все едно да караш спортна кола на 2-а скорост. Този проблем ще бъде решен с намирането на системен админ. Иначе си оставаме на това положение, което пак си е вид външна помощ.
Може и аз да не разбирам нещо, но все пак ще изкажа мнение по този въпрос.Георги-НЗ писа: Това за моя отчетност. А и за непредвидени бъдещи ситуации. Например някой може пак да изяви претенции да си иска обратно сумата и тогава аз трябва да знам колко точно да му върна.
Мисля, че е недопустимо да се говори за връщане на пари и други подобни прищявки, защото презумпцията е, че всеки дава, защото е усетил вътрешна потребност да го направи. Тук няма някакви договорни отношения и всеки, който дава го прави по своя собствена воля и не бива да очаква някакви облаги или по-специално отношение към себе си.
За всички, за които важи максимата "Давам и забравям, че съм дал" са добре дошли да помагат,а за другите по-добре изобщо да не се хващат на хорото.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.