Взривове край София!
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
П.П. Един от пострадалите хора от Челопечене днес каза: Сигурен съм, че изчакаха толкова време преди да започнат каквото и да е (относно евакуацията и оказването на помощ), за да са сигурни, че няма да се случи най-лошото....!!!!
НАПОМНЯМ ВИ, ЧЕ ДОГОДИНА ИДВАТ ИЗБОРИ........
www.afera.bg/index.php?option=com_conten...ew&id=1603&Itemid=33
"много са ислямаджиите у нас
Автор: borkovn Дата: 03-07-2008 22:03
в 8,25 днес сутринта в центъра на Варна турците-строители бяха превъзбудени и се черпеха в близките кафета.лаеха на турски и се държаха нагло.така беше и при взрива в спалния вагон.изводите си ги правим сами."
Аз не предполагам, а ЗНАМ, че взривяването на складовете е дело на ДПС. Само че никой няма и да ме пита. Защото и те, от ДАНС и от разните подчинени на МИТ служби и службици си го знаят. И защото изобщо не им пука. Дали обаче не им пука на онези един милион софиянци, които без малко да дадат фира заради плановете на една терористична организация? И заради бекрайната алчност на нейните коалиционни партньори.
Ей, хора, оня изрод, чифутина Гамизов предупреди, че следващият взрив ще бъде много по-мощен. Пак ли ще си затраем? Също както си затраяхме, когато цигани убиха двете сестрички в Пазарджик. И когато тогавашният министър на шадраваните, любовникът на Емел Етем нареди убийците да бъдат освободени, за да не ставали етнически размирици. Също както си затраяхме, когато от ДПС взривиха цял един пътнически влак в чест на Трети март. Да, етнически размирици не стават, защото избиват нашия етнос, без етносът ни да окаже съпротива. Трайте си, щом не ви стиска да се опълчите срещу терора и убийствата. Но имайте предвид, че следващите убити или поне взривени можете да бъдете вие. Трайте си, но знайте, че докато в тая бивша държава съществува това чудовище, наречено ДПС, убийствата и взривовете ще продължат.
А авария ли ще е, ако излезем по улиците и ви запукаме, ... ...?!!!!
Присъединявам се към въпроса.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.