Взривове край София!
Трябва да се намери начин да се обезвреди психотрониката, която е зомбирала хората.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Иконите спасиха София
Трите чудодейни икони на Света Богородица спасиха София от разрушение. Това каза вчера за "Стандарт" проф. Божидар Димитров. Той подчерта, че е заклет атеист, но вярва в това, след като имал пророчески странен сън 8 минути преди адския взрив в Челопечене. Богородица му се явила и го предупредила за "голямо нещастие".
От 30 г. ставам в 7 без 5, но този път се събудих в 6,20, стреснат от странен сън, разказа проф. Димитров. Той сънувал как пристигнал по-рано на работа в НИМ, решил да обиколи градината на музея и тогава видял в единия й ъгъл жена с бяла роба да мие краката си с роса. Доближих се и я попитах: "Госпожице, как влязохте през високата ограда", обясни историкът. Тя се обърнала и сдържано му отговорила: "Аз съм Света Богородица. Мога да се появя навсякъде. Ти влизай в музея и отвори всички врати и прозорци. След малко ще стане голямо нещастие в София". Историкът тръгнал да се прибира към сградата на НИМ. Тогава чул зад гърба си думите на жената: "Няма да загине никой, защото трите ми икони са тръгнали към София. Много сте грешни, софиянци, но този път ще ви простя. Това ще ви е за последно".
От този сън проф. Димитров се събудил по-рано. Пуснал кафеварката и само няколко минути по-късно чул първия взрив. Независимият депутат Светослав Спасов също призна, че е имал пророчески сън за бедствие 8 минути преди експлозията. От него той също се събудил в 6,20 ч.
Вижте къде са стигнали до нашите изводи:
www.varna-sport.com/?pg=ViewNews&NewsCat=C&NewsID=1213853658
Така ще е, докато ни управляват небългари. Хайде да ги съборим по-скоро и да сложим на тяхно място наши хора!
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
www.varna-sport.com/?pg=ViewNews&NewsCat=C&NewsID=1215168721
Кога ли всички ще разберат, че тая така наречена държава не е никаква държава? Поне за нас, българите не е.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
В една от другите теми се разви малко странична дискусия. Не че темата е безинтересна. Не че методиките за подсъзнателно влияние са незначителни. Само че сега ситуацията е особена. ДПС за една бройка щяха да хвърлят във въздуха половин София и да избият един милион българи. Промъкнаха се сведения, че се готви нова, още по-грандиозна провокация. Каза го виден масон, изпълнител на ционистки поръчки. Нямам основание да не вярвам, че наистина ще се случи. И то ще се случи, ако продължаваме да стоим, да чакаме и да наблюдаваме като странични наблюдатели.
Моето скромно мнение е, че сега трябва да изоставим всичко друго и да се съсредоточим върху отстраняването на терористите и убийците от политическия живот, и въобще от живота на България. Ако е нужно, да предизвикаме чужда военна окупация, гражданска война или каквото и да е. Не се страхувам да го пиша. когато въпросът опира до спасяване живота на милиони, всички средства са позволени. Всички средства, при които жертвите ще бъдат по-малко. Няма нищо престъпно в това да се пожертва животът на един, за да бъдат спасени хиляда. А ние се намираме именно в такава ситуация.
Ако продължаваме да стоим и да чакаме, ако продължаваме да блеем, ще има нови взривове. Ще има много смърт и много кръв. Накрая няма да има България, няма да ни има и нас.
От нашите действия или от бездействието ни зависи, разберете! Да не се случи така, че след години някой австрийски германец от еврейски произход да каже: "Кой вече си спомня за клането над българите?"
Бягството не е изход. ТЕ искат да използват страха за оръжие. Ако няма страх, няма и ограничения. Дойде време за избор- ние или те. България е моя, наша. Елтимир е прав, много прав, както винаги. Време е да премахнем всички ограничения, вече нищо друго няма значение. Те ни избиват, тровят ни, и ние трябва да им отговорим със същото.
На мен лично ми писна и започвам да мисля за реалните действия, които трябва да бъдат извършени много скоро. Докато все още ни има и докато още имаме възможност да го направим. Мисля, че това е ясно на всички. Ще направя това, което трябва. Ако някой иска да пише лично събщение.
Ето ситуация, при която всеки сам за себе си решава какво е в състояние да извърши и да го извърши. Кой каквото и да направи, все е добре. Лошо е единствено, ако нищо не правим. Страшно е, ако стоим и чакаме. Ще ни избият като кучета и нищо няма да ги спре, разберете го. ще ни избият, за да освободят тази прекрасна земя за други, които вече точат зъбите си за нея. Сами едва ли ще се справим, но можем да насочим погледите на цял свят към нас и към нашите престъпни управници.
За другите, твърдите мерки, аз лично съм за. Но нямам моралното право да подтиквам друг да го прави. Тук всеки решава сам за себе си.
откъс:
Причината за сутрешния инцидент не може да е самовзривяване, защото в света никъде не се съхраняват на едно и също място бойна глава, взривател и други взривни вещества, категоричен беше пред БНР бившият шеф на Държавния резерв о.з. ген. Димитър Димитров. Освен това самовзривяване можело да стане в най-горещата част на деня, а не в 6 часа сутринта, когато е хладно, подчерта той.
Димитров не изключва версията диверсия, тъй като взривът е станал извън работно време и не може да мине за трудова злополука. Не можело да става дума за тероризъм обаче, тъй като инцидентът не се е случил в населено място с вярващи. Друга версия, която лансира о.з. ген. Димитър Димитров, е умишлен палеж, който да укрие откраднати боеприпаси. Не е изключено цели комплекти снаряди да са заминали за арабските държави, смята той.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.