Взривове край София!
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Предупредих. Ако съм излъгал, защо никой не ме обвини в лъжа? Ако съм казал истината, защо не бяха предприети никакви мерки? Ще ви кажа. Мерки не бяха предприети, защото вас вече са ви отписали. И на никого не му пука. Гледайте сега, добре гледайте какво ви чака с ДПСV
"Здравей, Ангеле!
Прочетох всичко.
Знам, че те боли, но .. не пресилвай болката!
След като в продължение на много години Левски се бе жертвувал за хора, които не са заслужавали това, той най-после, преди смъртта си, осъзнал, че не е трябвало да го прави, и на изповядващият го поп казал да го споменава в молитвите си не като апостол, а като дякон.
Което означава, че преди смъртта си той категорично е бил проумял, че така наречения български народ не е народ и не заслужава неговата саможертва.
И с нас е така."
Наистина ли саможертвата на Левски и на всички като него бе напразна? Наистина ли сега ще чакате покорно до следващия взрив, до началото на сигнала за вашето избиване? Спомнете си Батак и не питайте повече.
Кан Крум получава главата на византийския император Никифор
Аз скоро ще млъкна, но не искам да кажете, че не съм предупредил. Обикновено всеки път предупреждавам. Понякога не го правя директно, а по свой си начин. Но вие никога не се вслушвахте в предупрежденията. И вече почвам да се питам дали да упорствам или да се махна някъде на безопасно място и оттам да гледам какво става тук.
www.vsekiden.com/?p=34196
Заглавието казва: "До 2030 г. БСП обещава свободни граждани и справедлива държава"
От колко години насам повтарям едно и също? А именно, че е планирано до 2030 година да няма нито държава България, нито живи българи. И ето, отново, от устата на един евреин-ционист, съучастник на Доган в изтреблението на българите ви припомня тази дата. Да, вероятно Зайков - Пирински не ви лъже. Вероятно тогава, през не толкова далечната 2030 година всички вие ще бъдете свободни. По простата причина, че мъртвият не може да бъде роб.
Обявете навсякъде, че единият коалиционен партньор в правителството - ДПС е терористична партия със стари терористични традиции. И че именно тази партия е предизвикала умишления взрив на Трети юли, след като на Трети март, пак тази година взриви пътнически влак. Не мога да ви дам съвет към кого да се обърнете, защото и аз не знам. но пишете навсякъде, където ви дойде на ум. само към тях, към антибългарските институции не се обръщайте, няма полза. Нека този път извикаме така, че цял свят ще ни чуе. Не го ли направим - скоро ще бъдем мъртви. Пирински, сънародникът на Ахмед Доган вече ни го обеща.
ДС + МВР + другите служби=ДАНС . Нищо ново, едно голямо нищо.Елтимир писа: Според министър Макаков положението е нормално. Няма данни за убити евреи, цигани, турци или други представители на някоя от "богоизбраните" раси. А на Българите майната им - както остроумно се изразява нашият бивш външен министър Соломон Паси.
Впрочем аз бих попитал Макаков защо ситуацията не е още по-тежка, след като неговата скъъъпа ДАНС се занимава с разработки срещу бранителите на България, вместо да води борба срещу нейните рушители? Е, Макаков, нещо да кажеш, брато?
Командоси предупреждават за опасни последици от взривовете
При взрива в Челопечене в атмосферата са се отделили канцерогенни газове, които могат да причинят няколко вида рак - на кожата, на белите дробове и на кръвта (левкемия и хемофилия).Това предупредиха от Съюза на българските командоси. В доклад, изготвен от експерта на организацията доц. д-р инж. майор от резерва Емил Минев, се посочва, че при взривяването на стари боеприпаси са се отделили редица особено токсични съединения на флуорна и хлорна основа и още по-опасните хексоген и октоген.Освен да причинят рак, тези вещества можели да поразят главния мозък и да предизвикат тежки психически заболявания като шизофрения, пише в доклада на командосите.За да направят тези изводи, те се позовават на факта, че боеприпасите, които избухнаха в Челопечене са стари, от времето на Варшавския договор. След 1965 г. в противотанковите снаряди, бризантните експлозиви, кумулативните снаряди, гранати и бойни глави са се влагали до 30-40% хексоген. Колкото повече е остаряло това вещество, толкова то е по-опасно, сочи анализът на командосите. В бойна обстановка това вещество се обезврежда едва след няколко месеца и прониква през кожата, дрехите, навлиза във водата и особено силно отравя хранителните припаси.
С оглед на високата степен на опасност на това вещество, експертите от Съюза на командосите призовават въздухът в Челопечене и в цяла София да се изследва от специализирани лаборатории, които могат да установят нивото на хексоген във въздушния прах. Ако се установи отравяне е необходимо пълно дегазиране, къпане с хипохлоридни разтвори, приемане на специализирани антидоти и промивки на стомаха с активен въглен.
vsekiden.com
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.