Взривове край София!

преди 18 години 2 месеца #30344
Може ли без ДПС, щом избухват взривове?

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 2 месеца #30345
Пълен смях в залата..!!!! По неадекватна реакция не съм виждал и от страна на псевдо-медиите и от страна на псевдо-държавата...!! Казвам го като бивш военен.....!!!! Трябваха им 3 часа да измислят какво гърми в складовете, както и какво е количеството на това което гърми...!!! А кажете ми защо гръмна склада..?!! Защото днес се очакват оставки на министри и висши държавни чиновници, или защото от този склад боеприпасите са продавани на ляво - на дясно и е предстояла ревизия...?!!! ПЪЛНА ПАРОДИЯ....

П.П. Докато МО, МВР и ГО ни разправят, че няма пострадали, по NOVA TV, ни показват хора пострадали от ударната вълна (начупени стъкла, керемиди и прочее)....!!!! На кого да вярваме в случая...?!!!

П.П.П. Вече се обажвдат хора от района на инцидента, които се оплакват от силни обриви и повръщане, а от гореспоменатите организации ни успокояват, че на Челопеч всичко е спокойно...!!!

преди 18 години 2 месеца #30347
Нещо странично и не чак толкова странично. Вижте реакцията на провокаторите, когато стане напечено. Те неизбежно застават на страната на управляващата евейска върхушка. А иначе много обичат да се титуловат "Български националисти". От арийско-семитски произход, вероятно. Също като идола им Адолф Шикългрубер.
Освен всичко друго, подобни ситуации ни помагат да разберем кой кой е. За да няма утре недоразумения.

преди 18 години 2 месеца #30348
Нещо много истинско и вярно от форума на ата/н/кистите.

преди 18 години 2 месеца #30349
Тук има малко снимки
frognews.bg/Frog/index.php?option=com_co...iew&id=7374&Itemid=1
Дреболия, както виждате. Непослушно детенце си изтървало пиратката. За сметка на това еврейската община в София спешно се евакуира, както преди малко ми съобщиха. Дали е вярно или да пратим някой да погледне в сВинагогата?

преди 18 години 2 месеца #30350
Когато гледаме горната гъба, да не забравяме, че се радвахме на тази от снимката долу. И че я подкрепяхме. Както се казва, Бог бави, но не забравя. И когато плачем, че нещо ни се е случило, да осъзнаем защо ни се е случило.

преди 18 години 2 месеца #30351
За по-незапознатите...!!! Силата на ядрените експлозии се измерва с мерната единица "колотон" - това е т.нар. тротилов еквивалент или казано по-просто силата на експлозията на 1 тон тротил....!!!! Бомбите хвърлени над Хирошима и Нагазаки са били по 8 килотона...!!!! Всички сте виждали архивни кадри от посдедиците на тези две бомби...!!! А сега обърнете внимание какво е количеството на съхраняваните експлозиви във "самовзривилия се склад" и сами преценете, дали наистина няма опастност, за хората в околните села и София...?!!! Длъжен съм да направя и уточнението, че във военните боеприси не се ползва тротил, а високо експлозивни смеси с много по-голяма скорост на горне...!!!! Дали е късмет, че склада не хвръкна във въздуха "наведнъж" или това са планирани и контролирани експлозии, няма да разберем никога....?!!!!! Най-важното е, че няма загинали хора....!!!!

преди 18 години 2 месеца #30352
Казах ви, че подобни събития са тест за това кой кой е. Вижте сега какви теми се разискват в един форум, който обича да афишира себе си като "националистически".
Админът на форума рекламира православна музика от Рилския манастир. Друг пък жали за четирима убити от палестинец "богоизбрани" юдеи.
Когато заявяваме, че нямаме нищо общо с тях, нека никой не ни обвинява, че ние се делим. Те просто не са от нашите и нямат нищо общо с нас. Нямат нищо общо и с България.
Парадокс, не съм съгласен, че никога няма да научим какво е станало. Понякога Истината има свойството неочаквано да си пробива път. Също така още не знаем дали няма жертви, нека не се радваме прибързано. Имаше една стара приказка:
"Да не дава Господ да ти се случи това, което си мислят близките." Близките обикновено се тревожат и си мислят най-лошото. Та аз все още си го мисля. Дано да не съм прав.

Постфактум пояснение: за жалост се оказах прав. Обади ми се моят приятел от Чукотка гаспадин Иван Иванич и ми съобщи каква нова буря се е завихрила в това еврейско форумче. Като същински талмудисти, тамошните форумски активисти се впечатлили много повече от две разменени букви, отколкото от фактите и доказателствата. Боже, не им прощавай, защото те знаят какво правят. Те знаят, защото ги е научила книжката, чиято корица Йордан пусна в галерията.

преди 18 години 2 месеца #30353
Емел Етемската министърка от министерството ЗА бедствия и аварии, чак в 9:30 благоволи да да се появи по телевизията. Но забележете, не от мястото на инцидента, а от пределно безопасно растояние/струва ми се от Цариградското шосе в столицата/. Сигурно бая зор е паднало, докато я събудят и докато я приведат в човешки вид за появата пред медиите. Тя горката сигурно спи в бункер, защото докато цяла София беше на крак в 6:30, Миков успял да я издири чааааааак към 7 и нещо!

преди 18 години 2 месеца #30354
Управниците не ме изненадаха и потвърдиха моите думи. Изненадващото беше, че ги потвърдиха доста бързичко. Сигурно защото и те бързат.
Та какво казах? Казах, че юдейчетата се изнасят от София. Виждате, че наистина се изнасят. Казах, че управниците пет пари не дават за българите. Виждате, че управниците уверяват българското население колко безопасни за тях са експлозиите.
Има още потвърждения, ама вие ще си ги намерите самички. Само мнение от Емел Етем не чакайте. Съобщиха ми, че нейната уста била заета с нещо друго. Преди доста време ви бях показал снимка, на която се виждаше с какво е заета устата на Емел ханъм, ама разни там ми възразиха, че това не била Емел. Сега разбирате, че и тогава не сбърках. Точно тя е била и с днешното си държание го потвърждава.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.