В памет на жертвите от Възродителния процес

преди 18 години 3 месеца #28127

Jordan_13 писа:

Пламен Пасков писа: това къде е?
В кое село?
И гробищата отсреща мюсюлмански ли са?

Това е Ситово, разбира се, допреди Освобождението, смесено село, както много села в Родопите. Но тук вече няма никакви знаци, символи и остатъци, че някога е имало мюслимани, всичко е унищожено до крак и изличено, както трябва да се направи във всяко едно село, което се смята за Българско. Никаква милост! Затова днес, там няма резакларъ, няма проблеми на етническа основа, няма вой на ходжи и се вее Българския трибагреник завинаги.
Спомен за миналото е останал само гроба на свещеника и водача на революционния комитет Теодор Арамазов, в старите български гробища, от другата страна на стария "тракийски" път се виждат новите. Мюслимански гробища там няма. Един ден, някой се качил на "булдозера" и ги изринал, построявайки върху тях десетки вили.
Това наричам аз, Чистота!

Точно така трябва да се действа!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 3 месеца #28133
Тук, в тази тема се бяха навъдили разни Сиви Вълци. Преди малко ми се обадиха, като ми поръчаха да им съобщя, че Вълкодавите са вече на път. И скоро ще пристигнат. Човекът, който ми се обади изрази увереност, че вълците, ако са Вълци - знаят кои са Вълкодавите.
Дотук добре. Ама ние само ще стоим и ще гледаме ли? Или да се научим и ние на някои вълкодавски умения. В противен случай съществува опасност вълците да умъртвят още някое и друго Българско дете. Нали знаете - Сивите Вълци са такива големи герои, които предпочитат да убиват деца и жени, защото смятат за твърде опасно да се изправят срещу въоръжени мъже.

преди 18 години 3 месеца #28134

Елтимир писа: Тук, в тази тема се бяха навъдили разни Сиви Вълци. Преди малко ми се обадиха, като ми поръчаха да им съобщя, че Вълкодавите са вече на път. И скоро ще пристигнат. Човекът, който ми се обади изрази увереност, че вълците, ако са Вълци - знаят кои са Вълкодавите.
Дотук добре. Ама ние само ще стоим и ще гледаме ли? Или да се научим и ние на някои вълкодавски умения. В противен случай съществува опасност вълците да умъртвят още някое и друго Българско дете. Нали знаете - Сивите Вълци са такива големи герои, които предпочитат да убиват деца и жени, защото смятат за твърде опасно да се изправят срещу въоръжени мъже.

Ама ние само ще стоим и ще гледаме ли?
Y ... Не,разбира се че няма да гледаме безучастно-ще гледаме през МЕРНАТА ЛИНИЯ! По пет на нож!
Лично за мен-по десет!!!

преди 18 години 3 месеца #28166
Който търси автентична информация, може да я намери тук:
ideyazabulgaria.dir.bg/_wm/library/item....89&df=453634&dflid=3
Познавам лично човека, който е пуснал информацията и знам неговите мотиви. А те не са по-различни от нашите. Какъвто и да е бил в миналото този човек, каквато и длъжност да е заемал, той преди всичко си е останал българин и неговата цел е България да си остане българска.

преди 18 години 2 месеца #28266
А ето и другата страна медала. След като турците реват толкова заради едно загинало дете, то нека видим те самите дали са невинни.
Тук:
www.sarakt.org/holokost.html
И тук:
www.armeniapedia.org/index.php?title=Armenian_Genocide_Photos

Само не казвайте, че ви паказвам ужаси. Ужасите са техно дело, на турските екстремисти. Ние трябва да знаем какво са вършили и какво продължават да вършат. Едва гтова ще знаем КАК да разговаряме с тях. И да не забравяме опожаряването на влака. То също е тяхно дело. Нашата полиция, която е на служба къв турската МИТ и към "Сивите Вълци" само замете следите.
Гледайте и мислете!

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 18 години 2 месеца #28277
Когато мюсюлманите се оплакват от нашата толерантност, нека погледнат своята. Ние не сме стигнали до там да изгаряме и разрушаваме джамии. Те обаче горят и рушат църкви. И пак ще кажа, че турско-ислямската инвазия в България се извършва с подкрепата и съучастието на нашето Вътрешно министерство и на специалните ни служби.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 18 години 2 месеца #28365
Едни, като дедите на emir_kj свалиха калпака, сложиха феса и смениха вярата си преди векове, но днес не искат да се върнат към Корените си Български. Даже работят против Тях... Други, Кръв проляха!
Да си припомним този момент от историята ни с Време на Насилие.

преди 18 години 2 месеца #28605
Нашите измъчени братя,нямаха вина за терористичните атентати в гара Буново и на други места.....Всяко посегателство над цивилни хора е тероризъм за мен.....
А това което сполети мюсюлманите в България в 80-те години на 20.век беше геноцид...

преди 18 години 2 месеца #28607
Резак, реклама, на резашката, антибългарска, т.е. античовешка партия ДУПИСЕ, не са допустими.

Щом си за нея до последна капка кръв, значи някой ден, лично ще те заколя, като яре, за да видя и последната ти капка кръв, да изтича за нея :-D :-D :-D

Модерирал: Йордан 13 (убиец на резаци)

преди 18 години 2 месеца #28610

emir_kj писа:

На един прием в края на петдесетте години присъствал известният хирург архиепископ Лука (Войно-Ясенецки), преживял сталинските лагери и войната. Към него се приближил един от членовете на политбюро и с насмешка подхвърлил:
- Как си обяснявате факта, че съветските спътници летяха в космоса, но не срещнаха там Бог?
- Като хирург много пъти съм правил трепанация на черепа, но никога не съм срещнал там умът.

Та в този ред на мисли, един малък въпрос:
-Защо в първия посочен от теб клип, на 95% от снимките хората са усмихнати...?!!! Нали уж ги изселват насила...?!!! Би ли ми обяснил...?!!!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.