В памет на жертвите от Възродителния процес
Точно така трябва да се действа!Jordan_13 писа:
Това е Ситово, разбира се, допреди Освобождението, смесено село, както много села в Родопите. Но тук вече няма никакви знаци, символи и остатъци, че някога е имало мюслимани, всичко е унищожено до крак и изличено, както трябва да се направи във всяко едно село, което се смята за Българско. Никаква милост! Затова днес, там няма резакларъ, няма проблеми на етническа основа, няма вой на ходжи и се вее Българския трибагреник завинаги.Пламен Пасков писа: това къде е?
В кое село?
И гробищата отсреща мюсюлмански ли са?
Спомен за миналото е останал само гроба на свещеника и водача на революционния комитет Теодор Арамазов, в старите български гробища, от другата страна на стария "тракийски" път се виждат новите. Мюслимански гробища там няма. Един ден, някой се качил на "булдозера" и ги изринал, построявайки върху тях десетки вили.
Това наричам аз, Чистота!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Дотук добре. Ама ние само ще стоим и ще гледаме ли? Или да се научим и ние на някои вълкодавски умения. В противен случай съществува опасност вълците да умъртвят още някое и друго Българско дете. Нали знаете - Сивите Вълци са такива големи герои, които предпочитат да убиват деца и жени, защото смятат за твърде опасно да се изправят срещу въоръжени мъже.
Ама ние само ще стоим и ще гледаме ли?Елтимир писа: Тук, в тази тема се бяха навъдили разни Сиви Вълци. Преди малко ми се обадиха, като ми поръчаха да им съобщя, че Вълкодавите са вече на път. И скоро ще пристигнат. Човекът, който ми се обади изрази увереност, че вълците, ако са Вълци - знаят кои са Вълкодавите.
Дотук добре. Ама ние само ще стоим и ще гледаме ли? Или да се научим и ние на някои вълкодавски умения. В противен случай съществува опасност вълците да умъртвят още някое и друго Българско дете. Нали знаете - Сивите Вълци са такива големи герои, които предпочитат да убиват деца и жени, защото смятат за твърде опасно да се изправят срещу въоръжени мъже.
Y ... Не,разбира се че няма да гледаме безучастно-ще гледаме през МЕРНАТА ЛИНИЯ! По пет на нож!
Лично за мен-по десет!!!
ideyazabulgaria.dir.bg/_wm/library/item....89&df=453634&dflid=3
Познавам лично човека, който е пуснал информацията и знам неговите мотиви. А те не са по-различни от нашите. Какъвто и да е бил в миналото този човек, каквато и длъжност да е заемал, той преди всичко си е останал българин и неговата цел е България да си остане българска.
Тук:
www.sarakt.org/holokost.html
И тук:
www.armeniapedia.org/index.php?title=Armenian_Genocide_Photos
Само не казвайте, че ви паказвам ужаси. Ужасите са техно дело, на турските екстремисти. Ние трябва да знаем какво са вършили и какво продължават да вършат. Едва гтова ще знаем КАК да разговаряме с тях. И да не забравяме опожаряването на влака. То също е тяхно дело. Нашата полиция, която е на служба къв турската МИТ и към "Сивите Вълци" само замете следите.
Гледайте и мислете!
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Да си припомним този момент от историята ни с Време на Насилие.
А това което сполети мюсюлманите в България в 80-те години на 20.век беше геноцид...
Щом си за нея до последна капка кръв, значи някой ден, лично ще те заколя, като яре, за да видя и последната ти капка кръв, да изтича за нея
Модерирал: Йордан 13 (убиец на резаци)
На един прием в края на петдесетте години присъствал известният хирург архиепископ Лука (Войно-Ясенецки), преживял сталинските лагери и войната. Към него се приближил един от членовете на политбюро и с насмешка подхвърлил:emir_kj писа:
- Как си обяснявате факта, че съветските спътници летяха в космоса, но не срещнаха там Бог?
- Като хирург много пъти съм правил трепанация на черепа, но никога не съм срещнал там умът.
Та в този ред на мисли, един малък въпрос:
-Защо в първия посочен от теб клип, на 95% от снимките хората са усмихнати...?!!! Нали уж ги изселват насила...?!!! Би ли ми обяснил...?!!!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.