В памет на жертвите от Възродителния процес
Един ден ще влезем в Константинопол, да знаеш. И аз знам през коя врата ще влезем.
Впрочем сложих ти портрета в галерията. Да те познаят хората като те видят.
Добавям тази картинка, за да се види ясно тяхната връзка с ционизма. Картинката е от техен сайт.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Което ще рече: където и да ме срешнете, ми счупете главата с камъни!
Това съобщение е редактирано от Запознат на 26.5.2008, 21:10
Забележка: изрично подчертавам - говоря не за турциТЕ, аз не съм Волен Сидеров. Говоря за забранената даже в Турция /поне официално, неофициално знаем, че не е така/ терористична организация "Сивите Вълци". Само ще припомня, че Мехмед Али Агджа беше един от тях. Дали пък оттогава не датира приятелството на кучетата с нашето ДС? И това може да попитаме Брюксел.
Бях в Истамбул наскоро и какво? Видях юдеи как асимилират турци.emir_kj писа: Ами заповядайте в Истанбул!!!Няма нужда да търсите порти,то границите са отворени...Истанбул е голям,може да ви побере всичките 5 милиона българи,а и лесно ще ви асимилираме,тоест интегрираме де....
Тебе както виждам не са те пропуснали!
А за мен не се притеснявай,аз знам къде да съм ''евреин'',къде ''мюсюлманин''.
Абе истински евреин съм станал направо
Нищо не можеш да измислиш, нали?emir_kj писа: Аз не харесвам много Истанбул...Обичам по-екзотичните места като например Египет,Индия.Преди няколко месеца бях в Мавриций,там също ми хареса...Не обичам много технологията и съвременната цивилизация...
А за мен не се притеснявай,аз знам къде да съм ''евреин'',къде ''мюсюлманин''.
Абе истински евреин съм станал направо....
Да разбереш света и мястото си в него не е като да блъскаш глава в талмуда.
Понеже си свързан с България, ти си щастливец в сравнение с господарите си. Погледни земята ни, погледни писмената ни, историята ни, песните, картините, храмовете (явни или нематериални), виж - навсякъде е пълно със знание, с творчество, майсторлък, грижа, изобилие. Така е, когато българите в България сме повече от паразитите.
Ние не искаме нищо от никого. А сме готови да споделим с другите плодовете на светогледа си - като се започне от чудесната храна и се стигне до изобретенията и прозренията ни.
Ние сме наясно, че освен Големия план, няма абсолютно никакво друго обяснение за вашето паразитно съществуване, за вашите безкрайни претенции, наглост и жестокост. Вас ви има, за да се развива Човекът. Нагледали сме се на изнасилени и разпорени бременни българки, набучени на ятаган пеленачета, опожарени и ограбени домове, избити родове.
А ти, момче, което не знаеш еврейче ли си, турче ли си, човек ли си...
Ти нагледал ли си се на такива неща? Наслушал ли си се на тях. Разбираш ли откъде идват командите? Усещаш ли големия план, който ти казва да избереш - бъди изрод или бъди човек.
Ние за пореден път ще оздравеем от ужасната зараза, ще се изчистим от паразита. Ще добавим още човещина към гена си и ще споделим със света великия опит на поредното си възкръсване от пепелта. За прослава на Човешкия дух.
ДЕН ГРЕЕ!
Доколкото затова ''Какъв съм аз''?,мога да ти кажа ,че съм мюсюлманин по вяра,но и ''евреин'' с такива като теб...
Горките хорица сте иначе...много ме забавлявате...
Поздрави от мен специално за Иван:
youtube.com/watch?v=iFAI2SgBWps
emir_kj, ние знаем, че и при най-искрено желание да участваш по някакъв начин в тоя сайт, нямаш потенциалът за това. Тъй, че иди си по живо, по здраво.emir_kj писа: Ами не си правя труда да ''мисля'',когато пиша във форума Ви.Аз постигнах целта си,вече може и да ме баннат.
Доколкото затова ''Какъв съм аз''?,мога да ти кажа ,че съм мюсюлманин по вяра,но и ''евреин'' с такива като теб...Иначе мразя държавата Израел,но нищо против евреите...
Горките хорица сте иначе...много ме забавлявате...
Поздрави от мен специално за Иван:
youtube.com/watch?v=iFAI2SgBWps
С останалите участници можем да се насладим на твоя случай, който си е джедайска класика, описан от Адолф Хитлер в „Моята Борба”:
„Колкото повече спорех с тях, толкова повече се запознавах с диалектиката им. Отначало те считат всеки от противниците си за глупак. Когато се убеждават, че това не е така, те самите започват да се правят на глупаци. Ако това не помага, те се правят, че не разбират за какво става дума или се прехвърлят в съвършено друга материя. Или пък страстно започват да отстояват нещо, което от самосебе си се разбира. И щом се съгласите с тях, те веднага го прилагат към предишния въпрос. Щом ги уловите в това, те пак се изплъзват от същността на спора и не искат дори да чуят за какво всъщност става дума. Колкото и да опитвате да хванете този апостол, ръката ви сякаш потъва в рядка кал. Калта се изплъзва от пръстите ви и веднага по някакъв начин ви полепва по ръцете. Но ето, че на вас, макар и с труд ви се отдава да победите така унищожително един от тези хора, че на него не му остава нищо друго, освен да се съгласи с вас. Мислите, че ви се е отдало да направите поне една крачка напред? Но какво е учудването ви на следващия ден! Утре този евреин е забравил напълно, че е бил победен.”
Наслаждението ни идва с чудесната критика на тоя текст, дадена от Елтимир:
Хитлер сякаш ни казва: “Те нямат слабо място!”, което съвсем не е така. Достатъчно е да покажеш пред евреина, че ти играеш съвсем различна игра от неговата, че ти си нещо, което той не познава, че не си нито под, нито над, а встрани от него. Демонстрирай пред евреина невежество по всеизвестни въпроси и свръхпознание по теми, достъпни за малочислен елит, ако не и съвсем непознати. Но нека не говоря какъв ще е резултатът. Всеки сам може да провери. И още. Защо винаги говорим „евреите”. Сред всеки народ се срещат различни хора. Правилото още повече важи за евреите, които не само не принадлежат към един народ, към една нация, а понякога и към съвсем различни расови групи.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.