В памет на жертвите от Възродителния процес

преди 18 години 3 месеца #27900
"Емирчето" е екстремист, който се стреми да отъждестви себе си с цял един етнос. Аз много се опасявам, че такива като него нямат нито националност, нито Родина. "Емирчето" се заканваше да ни асимилира, но аз много искам да го попитам: как стана така, че не турците асимилираха евреите, а евреите им се качиха на главите и почнаха да ги управляват? И лека-полека да ги асимилират.
Сега търся едни снимки и като ги намеря, ще кажа няколко думи и за Исляма. Също и за исляма, изповядван от "емирчето". Ако забелязвате, едното се пише с главна буква; другото - с малка.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 3 месеца #27901

emir_kj писа: Освен друго-това че съм религиозен не означава,че съм добър...Никога не съм претендирал за второто....

Анджък де, то исляма не е лоша религия(дори по толерантост е по- добра и от библията), льоши са именно религиозните които не са добри !!!
Не знам да има религия която да не призове вярващи да са по-добри,човечни и т.н.!
Вервам ти че не си добър!
Кибик Блаже
ПП.Самото ти признаване по-долу, как за ПОСЛЕДЕН път сменяваш аватари си показва едно..."случва се, И тия не се вързаха"!!! Което наистина показва един опит за "...подбужда към расова или национална вражда или омраза,... И, съгласно чл.162(1)... Е споко емирче, най - много да те баннат, ако продължиш в тоя дух на сеене на национална и религиозна омраза! :hammer:

преди 18 години 3 месеца #27902
Разгледайте внимателно тази красива джамия. Сравнете я с еднотипните и грозни турски "ракети". И си задайте два въпроса:
- Защо повечето мюсюлмани по света не признават турците за такива и говорят, че на света има Ислям и ислям?
- Под чие влияние турците са осъществили тези "постижения"?
А за "емирчето" колкото повече мисля, толкова повече почвам да си мисля, че то, горкото не е и турчин даже. Дали пък постоянната му адресна регистрация не е някъде близо до ивицата Газа?

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 18 години 3 месеца #27903
Елтимир привет! Извинявай че не се вествам често насам, но трябваше да се поотърса от някои мои заблуди , но това иска време.
Иначе като първа година пенсионерска, не е льошо ... мързелувам ставам към 9-10 часа сутрин , кафенца, биричка :pint: и т.н. Жената си гледка сериалчетата, а се моткам из интернета и "Хей живот здравей...здравей... :lol: "
Кибик Блаже

преди 18 години 3 месеца #27904
Баз малко да забравя една важна подробност. В Дубай не видях две еднакви джамии. Както и в България не се срещат еднакви църкви. Макар да си призная джамиите в Дубай се различаваха повече една от друга, отколкото църквите в България.
Защо турските джамии са толкова еднакви? Ако те се опитат да се позоват на Корана, то ще попитам: нива м Дубай, Саудитска Арабия, Иран и Бруней не познават Корана?

преди 18 години 3 месеца #27905

Пламен Пасков писа:
Отговарям по точки:
...
4. Изземването на един етап не изключва дозареждане на следващ етап с ново оръжие. И аз съм чувал за подводницата. И за организацията. От много различни хора.
emir_kj, има един съществен въпрос, който го задавах и в други форуми, и отговор не помня да съм получавал:
Защо преименуването (Възродителен процес) беше през 1984 година, а "голямата екскурзия" беше през 1989?
Защо, ако това съпротивление трябваше да бъде спонтанно, се получи реакция на закъснение с цели 5 години? И през тези години именно се намираха тайните хранилища на оръжие, боеприпаси и взривни материали, и гърмяха вагоните за майки с деца? Оставяме настрана моралната страна на въпроса, тя е безспорна и вие моята позиция си я знаете: на Злото Добро няма как да кажем.
Но тия 5 години не бяха ли интензивно използвани именно за реализацията на този план за отцепване от България по силата на въоръжено възстание на големи територии?
Има няколко неща, които ми позволяват да подозирам именно такава логика на събитията:

1. 1989 май, когато почна екскурзията (или беше в разнара си) е само 5 месеца, преди да падне режима на Живков. такива неща без подготовка не стават. Комунистическите режими паднаха в почти всички източноевропейски страни буквално за 2-3 месеца.
Такава синхронизация на нещата по естествен път е невъзможна, колкото и системата да беше една. Защото въпреки всичко тя навсякъде си беше различна: Нашия социализъм изобщо не беше като съветския, унгарския като нашия, или полския като югославския. Но страните паднаха иснхронно като сриването на кулите в Ню Йорк, което не беше от самолетното гориво.

2. За падането на режима на Живков не може да не се е знаело 5 месеца предварително, защото такива неща се готвят не със месеци, а с години. От съответните чужди служби и страни, естественно.
То ест, падането на режима е било планирано като част от плана за отслабването на България и отцепването на тези територии. В мътна вода риба се лови най-лесно. В Югославия именно така стана всичко, в СССР също разпадането стана именно с навлизането на демокрацията, и веднага почнаха кървавите междуетнически конфликти. Чехия и Словакия се разведоха...Тази уж красива и демократична мома, Демокрацията, навсякъде с насилие и кръв влезе или се опита да предизвика. И сега е така: Демокрацията на Ирак струва вече почти милион избити мирни иракчани.
Дали е случайно, като всички знаем кой е демократизатор номер едно в света?

3. Не знам колко е вярно, по-добре турци като вас да кажат, но съм чувал, че самото това изселване е било организирано и натискано да се проведе от самите турци. Или, по-специално, от конкретни турци, които са били част от този план.
И даже са слагали специални отметки на вратите на хората, които трябва да се изселват.
И са заплашвали, не само са ги подканвали.
Това също спонтанно не може да стане.
И ако българската държава има вина и отговорност за преименуването, аз не вярвам да има интерес от екскурзията: 300,000 научени и обучени квалифицирани кадри, израстнали и обучени за сметка на държавата - само луд може да си позволи такъв голям и шоков разход на работна ръка и загуба на кадри. Защото даже и за най-запалените фенове на конспирацията от ДС е ясно, че 300,000 не могат да са били всичките преки участници в този заговор и в това въоръжено възстание.
Тогава?

Драги Пасков, може ли един допълнителен въпрос към туй:
-Защо преименуването (Възродителен процес) беше през 1984 година, а "голямата екскурзия" беше през 1989?
Защо, ако това съпротивление трябваше да бъде спонтанно, се получи реакция на закъснение с цели 5 години? И през тези години именно се намираха тайните хранилища на оръжие, боеприпаси и взривни материали, и гърмяха вагоните за майки с деца? Оставяме настрана моралната страна на въпроса, тя е безспорна и вие моята позиция си я знаете: на Злото Добро няма как да кажем. [/B]
-Самоче същото се отнаса и за Русия и времето на Путин за взривените жилищни блокове и "ЗАЩО БЯХА НАБЕДЕНИ ЧЕЧЕНЦИТЕ"?
Мдааа , сега виждам от къде е почнала репетицията.
Кибик Блаже

преди 18 години 3 месеца #27907
Тази аналогия нещо не ми стана ясна.
Както и защо аз трябва да отговарям за Путин, сякаш работя в администрацията на сегашния или бившия руски президент.
А блоковете паднаха ПРЕДИ Путин да дойде на власт
И най-важното: как вашия въпрос се явява отговор на моя въпрос към емира?
Или аз нещо затъпявам и бавно съобразявам?

преди 18 години 3 месеца #27913
Мисля си над поведението на нашите /с извинение!/ така наречени политици. Включвам и Волен Сидеров. Беше преди една или две години, когато все още не бях загубил всякаква надежда по отношение на "Атака". В техния форум посъветвах да не се говори толкова за етническия характер на ДПС, а да се наблегне върху нейното терористично минало. Знаете ли какво направи техния Велик Админ Владо? Банна ме и изтри темата. Няма нужда да се питам защо. Същата линия на поведение спазват и останалите демокраДични политически разбойници. И тази линия на поведение е само и единствено в полза на ДПС.
Защото ако през време на т. нар. "Възродителен процес" е имало една-единствена жертва, при това от случаен куршум, когато разбесняла се тълпа щурмува милиционерски участък, то жертвите българи са десетки. При това убитото туркинче е заведено доброволно и съзнателно пред участъка. А българите, включително жени и деца не са предполагали, че ще станат жертва на турски екстремисти.
Май някой отново иска да ни прави на маймуни.

преди 18 години 3 месеца #27914

Пламен Пасков писа: Тази аналогия нещо не ми стана ясна.
Както и защо аз трябва да отговарям за Путин, сякаш работя в администрацията на сегашния или бившия руски президент.
А блоковете паднаха ПРЕДИ Путин да дойде на власт

И най-важното: как вашия въпрос се явява отговор на моя въпрос към емира?
Или аз нещо затъпявам и бавно съобразявам?

Мдааааа, явно нещо не си ме разбрал.Съгласен съм с тува което си написал...резонно е. Но докато четох там за взривените влакове, гари, плажове и т.н. , се сетих за взривените блокове в Русия, и как за това бяха набедени чеченците и се започна втората офанзива на Путин.
Иначе, соц.лагера се разпадна но гусподара КГБ си остана.
По надолу пишеш за 1 млн. иракчани убити след падането на Садам, ще ти бъда благодарен , ако ми покажеш от къде черпиш тия данни!
Кибик Блаже

преди 18 години 3 месеца #27915

emir_kj писа: Ако реша да правя провокации,няма да се мъча по форуми.
Имам материалната възможност да го реализирам и в действителност...

Емире, като ти гледкам аватарчето и горните думи стигам до извода:
- О,да тува е секс,секс ... О ДААААА ОЩЕ МАЛКО...... бауууу мама иде и шъ ми СМЕНИ пак напиканите памперсииииии !!!!! О секс.... :lol:
Кибик Блаже

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.