Кой всъщност е бил Исус Христос?

преди 19 години 2 седмици #19115
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 2 седмици #19116
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

преди 19 години 2 седмици #19117

преди 19 години 2 седмици #19118
Всичко това е много интересно.
И аз имам какво да поставя тук. От книгата "Звездния човек" нз Джон Беинс. Книгата е за херметизма и се чете трудно. Но проблема сега ми е скенер.
Та там се твърди, че основната мисия на Йешуа е да избави евреите от техния тъмен култ към йехова - онова същество което е обсебило Земята. Но когато се е видяло, че мисията пропада, евреите вземат превес - се е минало на резервен вариант: Йешуа да бъде убит и по време на смърта на тялото , йехова да дойде да тържествува и тогава великия дух на Исус да се справи с демона.
Но преразказването ми е бледа сянка и смешен опит да пресъздам написаното и най добре да сканирам и да кача текста сами да прочетете.

преди 19 години 2 седмици #19129
Давай,сканирай и качвай.

преди 19 години 2 седмици #19131
Гошо, аз ще свърша тая работа. Книгата ми я донесоха и е при мен. Просто нямах време досега. Тези дни обещавам да я сканирам, поне някои пасажи от нея. Наистина има какво да се прочете. Имам известни несъгласия относно народността на Мойсей, но пък признанията за резултатите от неговите действия съвпадат с онова, което знам. Ако аз го кажа, вероятно ще ме дадат под съд. Нека съдят Джон Бейнс. Аз няма да коментирам.

преди 19 години 2 седмици #19142

преди 19 години 2 седмици #19141

Елтимир писа: Гошо, аз ще свърша тая работа. Книгата ми я донесоха и е при мен. Тези дни обещавам да я сканирам, поне някои пасажи от нея.

Ами благодаря ти Елтимире ако ме отмениш в сканирането, че сега нямам скенер в службата и оня ден плащах 60 ст на страница А4.
Това което ме е впечатлило са страници от 17 до 31 - за Мойсей и Христос.
После е интересно и следващата глава "Дисекция на хомосапиенс".
Ами то всичко е интересно и най добре при първа възможност да се сканира цялата книга и да се качи някъде.

Да си признная не съм чел още цялата книга щото трудно се чете, но и това ще стане.

преди 19 години 2 седмици #19145

преди 19 години 2 седмици #19151

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.