НЛП доколко е опасно?
Въобще, това НЛП (макар че то сигурно включва и техники за които не пишат по книгите) ми се струва по-скоро някакъв не много успешен опит за контрол, въпреки че за масовия потребител с консумативна нагласа, сигурно работи. Въобще, евреите са узурпирали психологията като област на изследване и са я напълнили с глупости, като същевременно отричат душата...
Макар че признава реалността на мисълта, НЛП-то се основава на доста материалистични идеи, напр. че можем да получаваме информация само чрез 5-те сетива. Въможно е, насоката която дават на психологията (НЛП е част от нея) пък нарочно да е разработена да спира изследванията на Психичните сили, които са в човека, защото се страхуват от хора, които ги владеят.
Вие какво смятате за това НЛП??
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
До 2-3 седмици ще имате много информация по въпроса.
Ние сигурно ще сме първите. Има ли някой навит, да се пробваме да ни промият малко мозъците?
Ето линка от където можете да вземем червеното хапче:
portal.changewire.info/index.php?option=...filer&task=registers
Да, но аз мисля че трябва да се опознават оръжията на противника. Доколко това може да стане от книгите които официално се публикуват - лично аз винаги си имам едно на ум... От тях никога не можеш да разбереш цялата истина, а може да има и други капани. В тази връзка книгата на Елтимир за психотрониката ще е много ценна.Елтимир писа: Един от методите, на които се спирам по-подробно в новата си книга, е именно НЛП. Може би защото ние доста изпатихме от него. НЛП е метод за програмиране на хората. Не възпитание, не обучение, а именно програмиране. Внимавайте в книгите за НЛП, защото в голяма част от тях е вложено именно НЛП и те могат да ви повлияят без да се усетите.
До 2-3 седмици ще имате много информация по въпроса.
Аз се чудя обаче, доколко с тия еврейски техники като НЛП-то могат да програмират някого? Доколко могат да навлязят във вътрешната структура на човека с крадени тайни и имитирани идеи? Аз мисля че няма да бъдат допуснати много навътре. Проблема е, че много хора сами държат себе си на такова ниво (консуматори), че да бъдат податливи на НЛП и др. подобни, самите те не навлизат по-дълбоко в себе си за да разберат Истината, а чакат готови рецепти. НЛП и пр. - това са техники за управление на стадото. Всичко е типизирано, имат си и тестове по които може да те определят какъв тип си и съответно как да те манипулират. Ами ако не си никой от известните типове? Ако не подлежиш на класификация? Ако си Творец на Светове? Тогава става лека засечка в системата им и теориите им дават заето.
О, супер, аз съм за! Да им поразклатим малко системата. Сега отивам в Планината, но като се върна ще се позабавлявам за тяхна сметка заедно с васЗапознат писа: Какво ще кажете да се организираме една дружинка и да се регистрираме, за да видим какво толкова си говорят и обсъждат нлп-зомбитата?
Ние сигурно ще сме първите. Има ли някой навит, да се пробваме да ни промият малко мозъците?
Ето линка от където можете да вземем червеното хапче:
portal.changewire.info/index.php?option=...filer&task=registers
Аз учих и продължавам да уча при създателите и при най-големите майстори на НЛП
Езикът е наистина основното оръжие на свободата. Но и първото оръжие на робството.
....Всеки от нас, участниците в тази гигантска и зловеща манипулация, носи своята лична отговорност.
- Отговорност? Не е ли късно за признания?
- Аз го знаех и тогава - но тогава не събрах сили за повече от това да избягам, което и направих. Съпротивата ми се струваше безсмислена.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.