НЛП доколко е опасно?

преди 19 години 2 седмици #19073

ime писа:

Запознат писа: Какво ще кажете да се организираме една дружинка и да се регистрираме, за да видим какво толкова си говорят и обсъждат нлп-зомбитата?
Ние сигурно ще сме първите. Има ли някой навит, да се пробваме да ни промият малко мозъците? :karte4:

Ето линка от където можете да вземем червеното хапче:
portal.changewire.info/index.php?option=...filer&task=registers

И забележи кво пише там: "ChangeWire не е анонимна сбирка на интернет-потребители, а общност на съучастници". още преди да си се "подписал" и вече си им "съучастник". бах им мамата. те и майчиното мляко искат да ти знаят като се регистрираш. взема да се регистрирам ли?
Име: Юлиус Щрайхер.
Кое е най-важното, най-ценното в живота за мен: Смърт за чифутите!
Кое е следващото най-важно, най-ценно в живота за мен: Смърт за чифутите!
Какво още е много важно, ценно в живота за мен: Смърт за чифутите!
Какво друго в живота е много важно и ценно за мен: Смърт за чифутите!
Какво още има за мен важно значение: Смърт за чифутите!
Най-напред: Защо съм тук, на тази планета: За да има Смърт за чифутите!
Вътрешен ресурс, какво умея особено добре: да правя Смърт за чифутите!
Друг ресурс, какво още ми се удава отлично: пак същото. Смърт за чифутите!
Какво още мога, зная, умея: Смърт за чифутите!
Ресурс, ценно качество на характера: Смърт за чифутите!
Още един вътрешен ресурс, качество: Смърт за чифутите!
Моята цел в живота: Смърт за чифутите!
Също искам да постигна: Смърт за чифутите!
Искам още да постигна: Смърт за чифутите!
Стремя се още към целта: Смърт за чифутите!
Следваща цел: Смърт за чифутите!
Думи за мен - или приветствие или първите думи, с които другите ще ви запомнят: Смърт за чифутите!
Малко допълнителна информация за вашия опит: Смърт за чифутите!

И ДА. Аз мога да кажа Смърт за чифутите! и то безнаказано, понеже и циганите могат да викат "смърт за Българите" и да остават безнаказани.
"Свобода и всекиму своето"

Хааааа-ХА-ХАААаааа

Чудесна регистрация си направил, Ime :hammer:
:tooth:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 2 седмици #19074

Елтимир писа: Издирват разни древни механизми, а не осъзнават, че ако все пак успеят да ги задействат /Което да си кажем, е почти невероятно/, това ще бъде край не само на човечеството, а и на планетата Земя.
Ще ги спрем, те нямат шанс пред нас.

Това предполагам означава, че ще се промени от техните действия цялата енергетика на Земята и съответно планетата ще се разпадне, взриви или там все нещо от сорта.
А означава ли това , че Земята е толкова уязвима и представлява топка тротил с обиколка 40 000 километра и детонатор скрит някъде под някое камъче в някоя планина на някой континент?

преди 19 години 2 седмици #19075
Не, случаят е съвсем друг. Земята може да повтори съдбата на Фаетон /или Таемат, както предпочитате/, ако разни неразумни същества се опитат да се намесят там, където е още рано за намеса. Съществува още един вариант. Земята да оцелее като планета, но хората да станат излишни. Към тоя вариант са насочени усилията на световния ционизъм. По-точно на талмудическия елит.
Само че е още рано да се каже всичко открито. Ако сте забелязали, от известно време избягвам да говоря по въпроси, свързани с Духовността.

преди 19 години 2 седмици #19076
Иначе, моят опит от взаимодействие с тая гадост НЛП, ми казва същото, което Елтимир съветва. На първо място, човек се омърсява. Посяват ти нещо, което е отвратително. Веднага, след като разбрах, се заех да се изчистя. Както в лечитеството - лекуващият често поема болката на пациента и дори се разболява, а после сам себе си лекува. Неподготвеният може дори да не забележи, че се е заразил.
Не искам да ги допускам до себе си не само защото ме цапат, а защото те така намират откъде да проникнат в нас. Като вируси са. Нека най-силното ни оръжие е чистотата ни, нека бъдем мистерия за тях. Едно око само да хвърляме към тях, е достатъчно за нас, като ваксинация.

преди 19 години 2 седмици #19100
Някои съвети и от мен. Следете внимателно собственото си състояние. Внимавайте, ако се уловите,че започвате да ползвате чужд стил, чужда лексика, терминология. Не се доверявайте дори и да ви говорят с вашите думи, на вашия език. Сложете граница между вас и тях и не ги оставяйте да я пресичат.

преди 19 години 2 седмици #19122
Новата сила, насочила своите усилия срещу Българите е много по-агресивна от предишните. Наляли са много пари в нея, което означава, че и залогът е голям. Вербуват Българии, тъй като задачата, с която са натоварени не може да бъде изпълнена от лица, принадлежащи към други народности. При вербовката използват наркотици, предизвикващи видения. Сведенията, които ми съобщиха днес са твърде шокиращи и невероятни, за да ги напиша направо. Но има и други, които са заинтересовани от разкриване на истината, така че тя, истината скоро ще стигне до всички. Знам, че онези бързат много, така че няма как да не допуснат грешки.
Пазете се от хора, които много не приличат на хора. Не приличат по думи, по жестове, по изражение на лицето, а в някои отношения и физически не приличат. Последното вероятно се дължи на енергийното въздействие, на което са подложени.
За днес толкова. Нека "облечените в латы" разберат, че ние вече сме предупредени.
А, да. Как да се защитим? Този път не са нужни специални техники. Техниките едва ли ще помогнат. Но е достатъчно да бъдем верни на Българското и да призовем Силата, покровителствала през вековете Българите. Докато разработим друга защита, тази е достатъчна. Помогнала е на някои наши хора, значи може да помогне на всеки, ако той я приеме в сърцето си. Нека просто да бъдем Българи, това стига.
И не разчитайте на властите, защото също както в случая с ЛЕМС, властите работят за Тях. Срещу добро заплащане, естествено.

преди 19 години 2 седмици #19127
ПРЕДУПРЕДЕНИЯТ Е ВЪОРЪЖЕН!

преди 19 години 1 седмица #19423
Наистина, като прочетох оная книга за НЛП ми остана някво гадно усещане - все едно че си изял нещо развалено. Явно има и други неща, които крият зад разните хубави думи. Тия, какво си мислят, че човекът е някаква машина и може да бъде програмиран??? Всъщност точно такова им е отношението, което прозира зад разните благородни изразчета. Те не почитат Тайнството Човек. МИслят си , че това е тяхната сила. Обаче ще се окаже тяхната слабост.
Благодаря ви за предупрежденията, ще внимавам. Не съм се отказала обаче от идеята да ги пораздрусам малко тия зомбита.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.