НЛП доколко е опасно?
Хааааа-ХА-ХАААааааime писа:
И забележи кво пише там: "ChangeWire не е анонимна сбирка на интернет-потребители, а общност на съучастници". още преди да си се "подписал" и вече си им "съучастник". бах им мамата. те и майчиното мляко искат да ти знаят като се регистрираш. взема да се регистрирам ли?Запознат писа: Какво ще кажете да се организираме една дружинка и да се регистрираме, за да видим какво толкова си говорят и обсъждат нлп-зомбитата?
Ние сигурно ще сме първите. Има ли някой навит, да се пробваме да ни промият малко мозъците?
Ето линка от където можете да вземем червеното хапче:
portal.changewire.info/index.php?option=...filer&task=registers
Име: Юлиус Щрайхер.
Кое е най-важното, най-ценното в живота за мен: Смърт за чифутите!
Кое е следващото най-важно, най-ценно в живота за мен: Смърт за чифутите!
Какво още е много важно, ценно в живота за мен: Смърт за чифутите!
Какво друго в живота е много важно и ценно за мен: Смърт за чифутите!
Какво още има за мен важно значение: Смърт за чифутите!
Най-напред: Защо съм тук, на тази планета: За да има Смърт за чифутите!
Вътрешен ресурс, какво умея особено добре: да правя Смърт за чифутите!
Друг ресурс, какво още ми се удава отлично: пак същото. Смърт за чифутите!
Какво още мога, зная, умея: Смърт за чифутите!
Ресурс, ценно качество на характера: Смърт за чифутите!
Още един вътрешен ресурс, качество: Смърт за чифутите!
Моята цел в живота: Смърт за чифутите!
Също искам да постигна: Смърт за чифутите!
Искам още да постигна: Смърт за чифутите!
Стремя се още към целта: Смърт за чифутите!
Следваща цел: Смърт за чифутите!
Думи за мен - или приветствие или първите думи, с които другите ще ви запомнят: Смърт за чифутите!
Малко допълнителна информация за вашия опит: Смърт за чифутите!
И ДА. Аз мога да кажа Смърт за чифутите! и то безнаказано, понеже и циганите могат да викат "смърт за Българите" и да остават безнаказани.
"Свобода и всекиму своето"
Чудесна регистрация си направил, Ime
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Това предполагам означава, че ще се промени от техните действия цялата енергетика на Земята и съответно планетата ще се разпадне, взриви или там все нещо от сорта.Елтимир писа: Издирват разни древни механизми, а не осъзнават, че ако все пак успеят да ги задействат /Което да си кажем, е почти невероятно/, това ще бъде край не само на човечеството, а и на планетата Земя.
Ще ги спрем, те нямат шанс пред нас.
А означава ли това , че Земята е толкова уязвима и представлява топка тротил с обиколка 40 000 километра и детонатор скрит някъде под някое камъче в някоя планина на някой континент?
Само че е още рано да се каже всичко открито. Ако сте забелязали, от известно време избягвам да говоря по въпроси, свързани с Духовността.
Не искам да ги допускам до себе си не само защото ме цапат, а защото те така намират откъде да проникнат в нас. Като вируси са. Нека най-силното ни оръжие е чистотата ни, нека бъдем мистерия за тях. Едно око само да хвърляме към тях, е достатъчно за нас, като ваксинация.
Пазете се от хора, които много не приличат на хора. Не приличат по думи, по жестове, по изражение на лицето, а в някои отношения и физически не приличат. Последното вероятно се дължи на енергийното въздействие, на което са подложени.
За днес толкова. Нека "облечените в латы" разберат, че ние вече сме предупредени.
А, да. Как да се защитим? Този път не са нужни специални техники. Техниките едва ли ще помогнат. Но е достатъчно да бъдем верни на Българското и да призовем Силата, покровителствала през вековете Българите. Докато разработим друга защита, тази е достатъчна. Помогнала е на някои наши хора, значи може да помогне на всеки, ако той я приеме в сърцето си. Нека просто да бъдем Българи, това стига.
И не разчитайте на властите, защото също както в случая с ЛЕМС, властите работят за Тях. Срещу добро заплащане, естествено.
Благодаря ви за предупрежденията, ще внимавам. Не съм се отказала обаче от идеята да ги пораздрусам малко тия зомбита.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.