Положението около Иран
Северна Корея спомага ядрената програма, на Иран
Иранските ядрени опити, са почти същите, като тези на Северна Корея, през миналата година
Китай е съюзник на Северна Корея.
Ционистката фамилия Буш, знае много добре, че положение може да стане доста сложно!
Китай инвестира в ирански петрол и газ, и не се знае дали ще остане безучастен, при евентуален конфликт.
Както съм казвал преди, Буш има за цел, да унищожи държавата САЩ, а не да я прави по-силнa!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Днес е ред на кандидатът , за министър предcедател, на Великобритания, Дейвид Камерън - лидерът на Консерваторите. Той на няколко пъти изрази твърдение че Израел е заплашен, от нападения.
На Форумът за Световна Икономика, в Давос, той изрази мнение че консервативната партия, подкрепя евентуални удари, срещу Иран
www.prisonplanet.com/articles/january2007/260107offthemap.htm
Буш дал разрешение, на армията, да убива официални представители, на Иран, в Ирак
Служиели от Отдела за Борба с Тероризма са казали на Вшингтон Пост, че Президента Буш ще прилага "нова агресивна стратегия". Ще бъде позволено на американски военни, да залавят, и ако се наложи, убиват всички ирански агенти, в Ирак.
От друга страна, единия от съветниците, на иракският примиер, отхвърли върдения че Иран дестабилизира положението в Ирак, и го нарече параноично
www.rawstory.com/news/2007/Paper_Bush_au...ps_to_kill_0126.html
Казал съм малко повече, за Буш, на темата тук - www.voininatangra.org/modules/ipboard/in...=867&st=0#entry12865Севар писа: "Нова агресивна стратегия". Значи досега не са били агресивни. Според мен, важен момент, който трябва да открием е на какво разчита американската върхушка във войната си срещу света. Възможно ли е всички около Буш да са толкова заслепени та да тласкат целия свят към Трета световна война, която те самите не биха спечелили? Тях ги води някаква фанатична и маниакална фикция за световно господство, но каква сила им дава гаранция за това? Един от възможните отговори е наставлението на Алберт Пайк, че световното масонство ще получи световна власт едва след трета световна война.
Да, те са зомбирани и сляпо вярват на "месиите" като Пайк. Такива никога няма да се осъзнаят.
Сега, единствено американските хеликоптери, могат да спасят иранският президент
Меденият месец свърши. Иранският скандален президент, Махмуд Ахмадинеджад, е в беда.
В Иран много десни политици, започват да изразяват безпокойство, за положението в което се намира страната, в международен аспект.
Бившият прездент, Хашеми Рафсанджани, подчерта че заплаха за Иран, е доста реална.
www.prisonplanet.com/articles/january2007/300107hawks.htm
"Цар Пир често казвал, че той с устата и думите си е спечелил много повече битки, отколкото самият цар с меча и войската си, с което е откроявал дипломатическите му умения, в заключение наистина е попитал Пир - за какво е всичко това, след като и сега можем да си пируваме и да си беседваме (което е било крайната цел на Пир, след евентуалното завоюване на всички описани територии - Италия, Сицилия и Африка), но добавя - а вместо това трябва да подложим на такива мъки и изтребление и наши и чужди, а вие себе си на такива опасности. В крайна сметка - не е безинтересен и изходът от този тъй занимателен и поучителен диалог - Пир, макар и да се съгласил с уважавания от него Киней, все пак отпочнал въпросните войни, за да го докара до прословутата Пирова победа, която спечелил с цената на толкова жертви, че в крайна сметка, макар и победител, се озовал по резултати все едно е победен. Пирова победа оттогава е синоним на победа, която не се оправдава от понесените заради нея загуби."
Разбирам на къде биеш. Но евентуална "воина", с Иран би била, според мен, един пореден 'проблем' - чието разрешение, би било поредната стъпка към Централизацията.Елтимир писа: На мен пък ми се иска САЩ и Израел да нападнат Иран, защото тогава окончателно ще се разреши въпросът с така наречение "Холокост". Или както един преди време се изрази след като го попитаха дали е имало или е нямало холокост, отговорът беше: "Ще е имало".
Хубаво, да избием евреите (това ли имаш в предвид?) -
но по този начин, само ще премахнем една последица, а не причината, за Световната Конспирация -
Евреите, според мен са пионки - те са просто параван!Елтимир писа: прословутата Пирова победа, която спечелил с цената на толкова жертви, че в крайна сметка, макар и победител, се озовал по резултати все едно е победен.
В темата 'Глобализацията' писах за два от родовете, които биха победители, при воина с Иран
Тези родове (фамилии) са заобиколени от евреиски марионетки, като Кисинджър, например.
Но тези могъщи фамилии не са евреиски.
Това е моето мнение
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.