Положението около Иран

преди 19 години 4 месеца #15298
Като не се плашиш от присъди, тогава спокойно можеш да отидеш в затвора. Някои други хора не че се плашат, но са на мнение, че извън затворническите стени ще бъдат по-полезни. Аз съм бил в затвора по чл. 108 от НК, присъдата ми съм я поставил в сайта. 20 години по-късно бях следствен 10 месеца по същото обвинение. Арестите не мога да ги преброя. Ти изобщо даваш ли си сметка на кого говориш тези неща? Като не си съгласен с мен, прави каквото смяташ за нужно и полезно. Но не ме карай да се съгласявам с теб, защото няма да се съглася.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #15300
И какво,трябва да бъда антихитлерист,за това че могат да ме вкарат с постановка в затвора?Че то утре може и за това че не съм пуснал задника си на евреин,да издават присъди,за"антисемитизъм",това значи ли че подобен "закон" ще трябва да се спазва?Този член е наистина едно конституционно нарушение,но дори да го вземем него,там пише ли нещо за Хитлер или за националсоциализма?
Освен това пак питам,като се говори за "антидемократично",не може ли да се постави въпроса,защо някой който се определя като комунист не е съден,след като ако вземе предвид че антидемократичното е тоталитарно,то първо комунистите трябва да бъдат съдени за"фашизъм",ако приемем че според тълкуванието на този член "фашист"=тоталитарист,или привърженик на тоталитарен еднопартиен режим!
Отделен въпрос е вече,че този член трябва да бъде даден на конституционния съд отдавна,защото противоречи,на"политическите права и свободи" които "конституцията" "обещава".
А съвсем пък отделен въпрос е ние колко зачитаме тази натрапена насила на народа-нелигитимна конституция и ненародоодобрена,от една шайка еврейски дегенерати и слуги!

преди 19 години 4 месеца #15302
Освен това при наличието на Сидеров и Борисов,как ще имат очи да ни съдят нас тогава и да заведат дело?

преди 19 години 4 месеца #15305
А в Унгария опозицията ,защо не се страхува/истинската нацистка опозиция/,да излезе и да премери сили срещу властта,както и в Германия,а само у нас страха съществува?
Там и надвремето не се страхуваше?Какво остана от нашия народ и от неговия героизъм?
Просто аргувментите които ми изтъкваш,извинявай но са несъстоятелни,жалки и смешни!
Много ми приличат на нагаждане спрямо системата и традиционните твърдения и това се вижда на пръв поглед с невъоражено око!
вземете пример от Илия Минев,който не се е нагаждал,въпреки целия тормоз над него!

преди 19 години 4 месеца #15306
www.voininatangra.org/modules/ipboard/index.php?showtopic=995
Тук съм ти показал откъс от Владимир Свинтила,какво мисли за Хитлер и линк към цялата му творба"Краят на консумизма".
Не може да се вика на бялото-черно!

преди 19 години 4 месеца #15323
Имам оригиналната статия "Краят на консумизма". Писана лично от Владимир Свинтила на машина и с поправки на ръка. Съветвам те да не се предоверяваш на Рачев, може да свъшиш зле.
Колкото до арестите и затворите, ти нямаш право да говориш за тях поне на някои, които са преминали през този ад. Ако на Рачев му плащат да подвежда хората и да ги излага на излишни репресии, моята цел е точно обратната. Аз искам да помогна доколкото е по силите ми на хората да избегнат злото. Знаеш ли какво правиш ти? Искаш да ни накараш да се хвърлим в морето и да се сражаваме с голи ръце срещу акулите.
Дали властта ще посмее или няма да посмее да упражни репресии? Ами тая наша скъпа власт никога не е преставала да използва репресивни методи. Ти да не живееш в някакъв аквариум? И честно казано, не ми се занимава да те убеждавам повече. Мисли каквото искаш, прави каквото искаш, а нека околните преценят кой е крив и кой е прав.
И само една забележка. Когато казваш, че не обичаш някого, изобщо не означава, че го мразиш. Не подражавай на другарая Сталин: "Който не е с нас, е против нас". Ние не сме християни и не мислим, че който не почита нашия Бог непременно е слуга на дявола. Поосвободи се от внушенията на юдаизма и тогава можем пак да си поговорим. Ако пък не ти харесва, почни да викаш "Алелуя", та дано те разберат.

преди 19 години 4 месеца #16198
А ето какво правят американците в Ирак: news.ibox.bg/news/id_875812881

"Жената и дъщерята на Хашим Хасан ал Маджид, братовчед на бившия иракски президент Саддам Хюсейн, са били убити.

Техните тленни останки са били открити край град Тикрит - родния град на диктатора, който се намира в северната част на страната.

Властите не са успели да установят кой е виновен за убийството."

Вървете преговаряйте с такива изроди!

преди 18 години 6 месеца #24885
Русия размаха пръст на Иран
www.dnes.bg/article.php?id=47556

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.