Положението около Иран

преди 19 години 5 месеца #14671
Няма нищо по-страшно от самия страх...!!! От страха трябва да се страхуваме..!!!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 5 месеца #14681
Едно мноого поучително материалче

Направо тръпки ме побиват :devil:

преди 19 години 5 месеца #14684
Юдаизмът се отличава от всички човешки религии и вярвания. Вчера прочетох едно интересно мнение. Че докато останалите религии казват, че човекът е наместник на Бога на Земята, че човекът е поставен от Бога да управлява Земята, то юдаизмът и производните му сектички смятат човека за божи /умишлено го пиша с малка буква/ роб. Разликата е огромна. Ето защо с всички останали можем да постигнем примирие, само с поклонниците на тъмния Демон Йехова - не.

преди 19 години 5 месеца #14686
Човешката коса има много по-голяма роля в човешкото тяло,отколкото учените предполагат/признават.Любопитно ми е защо е традицията на тази брада у евреите?

преди 19 години 5 месеца #14690

Юдаизъм в действие, това очаква всички разбунтували се ... демо(но)кратизиране ...
БЕЗ КОМЕНТАР !!!

преди 19 години 5 месеца #14710
Американската атака е планирана на 00:40 (местно време, както аз мисля) 06.04.2007. Това е информация на руско разузнаване. Тази операция е наречена" Хапка". Американци се надяват, че то ще продължи вътре 12 часа. Те ще нападнат на ирански атомни обекти.

преди 19 години 5 месеца #14735

Елтимир писа: Юдаизмът се отличава от всички човешки религии и вярвания. Вчера прочетох едно интересно мнение. Че докато останалите религии казват, че човекът е наместник на Бога на Земята, че човекът е поставен от Бога да управлява Земята, то юдаизмът и производните му сектички смятат човека за божи /умишлено го пиша с малка буква/ роб. Разликата е огромна. Ето защо с всички останали можем да постигнем примирие, само с поклонниците на тъмния Демон Йехова - не.

Съгласен! Само дето глаголът "стопанисвам" ми се вижда по-уместен от "управлявам".
Ако Господ имаше нужда от роби, нямаше да ни даде такъв разум. Който разум, впрочем, атничовеците чрез храна, телевизия и т.н. се опитват да затрият. Нека погледнем прогресивните щати: разумът в тази страна е вече кът! Ей го на, оттам вече оформят мнението на населението за иранците чрез холивудски филм. Естествено, имам предвид "300".

преди 19 години 5 месеца #14738
Правилно си забелязал връзката между филма 300 и предстоящата война..!! Учудвам се само на едно..?!!! Американската пропагандна машина не е променила похватите и методите си през последноте 100 години..!!! Гледал съм пропагандни филми за първата световна война в които немските войници се описват като маймуни-канибали... Същата история и през втората световна война, като към немците са прибавени и японците... После Корея, Виетнам и т.н....!!! Как продължават да им се вързват..?!!! Няма ли трезвомислещи в тази скапана държава САЩ..?!!! Планират нападението над Иран, както се планира пикник...!!!Щели да влязат за 12 часа и да свършат работата..?!!! Егати простотията...!!! На каубоите за първи път след втората световна войнаще им се случи да се сблъскат със силна, добре обучена и въоръжена армия (която наистина разпога с оръжия за масово поразяване)...!! Като се прибави към това и мюсулманския фанатизъм на тази армия и откритото и желание да посрещне агресора (за разлика от иракската армия, която бе предварително деморализирана от вътрешни опозиционни елементи и активните мероприятия на ЦРУ), переспективите за амеркиканците са повече от черни...!!! Надявам се обикновенните американци да са се уморили да погребват синовете и дъщерите си, и да се противопоставят на това поредно безумие... В протиевн случай, ако данните на руското разузнаване са верни, само след месец започва третата световна... Дали не настъпва края на тази цивилизация и епоха..?!!

преди 19 години 5 месеца #14740
Дали не настъпва края на тази цивилизация и епоха..?!!

Ние с теб,прпиятелю ще сме живи да ВИДИМ кво е туй чудо...
Набива ми се постепенно/и сънно даже/ думата ПОМОЩ...
Дали нема да е добре да си помогнем...
....Дали пък наистина тези,които не четат вестници,не трябва веднага да бъдат морално убивани на място.../това за бат Ангел/.

преди 19 години 5 месеца #14757

meshter_at писа: Дали не настъпва края на тази цивилизация и епоха..?!!

Ние с теб,прпиятелю ще сме живи да ВИДИМ кво е туй чудо...
Набива ми се постепенно/и сънно даже/ думата ПОМОЩ...
Дали нема да е добре да си помогнем...
....Дали пък наистина тези,които не четат вестници,не трябва веднага да бъдат морално убивани на място.../това за бат Ангел/.

Да си помогнем, но как..?!!! Имаш ли някакви идеи..?!!!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.