Положението около Иран
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Направо тръпки ме побиват
Юдаизъм в действие, това очаква всички разбунтували се ... демо(но)кратизиране ...
БЕЗ КОМЕНТАР !!!
Съгласен! Само дето глаголът "стопанисвам" ми се вижда по-уместен от "управлявам".Елтимир писа: Юдаизмът се отличава от всички човешки религии и вярвания. Вчера прочетох едно интересно мнение. Че докато останалите религии казват, че човекът е наместник на Бога на Земята, че човекът е поставен от Бога да управлява Земята, то юдаизмът и производните му сектички смятат човека за божи /умишлено го пиша с малка буква/ роб. Разликата е огромна. Ето защо с всички останали можем да постигнем примирие, само с поклонниците на тъмния Демон Йехова - не.
Ако Господ имаше нужда от роби, нямаше да ни даде такъв разум. Който разум, впрочем, атничовеците чрез храна, телевизия и т.н. се опитват да затрият. Нека погледнем прогресивните щати: разумът в тази страна е вече кът! Ей го на, оттам вече оформят мнението на населението за иранците чрез холивудски филм. Естествено, имам предвид "300".
Ние с теб,прпиятелю ще сме живи да ВИДИМ кво е туй чудо...
Набива ми се постепенно/и сънно даже/ думата ПОМОЩ...
Дали нема да е добре да си помогнем...
....Дали пък наистина тези,които не четат вестници,не трябва веднага да бъдат морално убивани на място.../това за бат Ангел/.
Да си помогнем, но как..?!!! Имаш ли някакви идеи..?!!!meshter_at писа: Дали не настъпва края на тази цивилизация и епоха..?!!
Ние с теб,прпиятелю ще сме живи да ВИДИМ кво е туй чудо...
Набива ми се постепенно/и сънно даже/ думата ПОМОЩ...
Дали нема да е добре да си помогнем...
....Дали пък наистина тези,които не четат вестници,не трябва веднага да бъдат морално убивани на място.../това за бат Ангел/.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.