От форума на Батака ме резнаха гадовете

преди 19 години 5 месеца #13806
Две думи за еврейщините. Когато бях в Дубай, арабите ми казаха, че първоначалното намерение било да поканят Волен Сидеров. Само че преди да го поканят, той взел, че отишъл с Капка георгиева в Израел. той, авторът на книги против евреите заминава на почивка в Израел. Това е най-малкото странно, даже неестествено. Само че дубайците си имат един принцип. Те не само не приемат евреи, те не приемат и лица от друга националност, ако в паспортите им има печати, че са посетили Израел. Така Волен Сидеров се размина с пътуване до Залива. Но по въпроса за еврейщините би трябвало да ви е ясно откъде във форума на б"Атака" са ги научили.
п. п. Натиснах грешен клавиш и вместо Атака, се получи нещо като батака или шестака. А може би не е толкова случайно? Казват, че Бог не си играе на зарове, и че случайните неща на този свят са твърде малко.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 5 месеца #13807
Забравих да ви копирам последното изречение:
И като говорим за еврействащи тук това,което вършите не е ли чиста еврейщина?
Скоро, съвсем скоро ще ви зарадвам с една пространна публикация относно АТАКА.Остава ми да доизясня само някои подробности,за да бъда абсолютно точна. Защото съм в кухнята на нещата.Но нали човек трябва да е здраво в батака,за да види истината отвътре. Е,аз я видяхи ще разкрия нещата докрай.Защото както е истина,че тройната коалиция е убийствена за нашето Отечество, че обърнаха джоба на българина,толкова по-страшно е да му отнемеш последната вяра и надежда за оцеляване. С появяването на Атака все пак се разбра,че у този наш български народ са останали някакви ценности като родолюбие,патриотизъм,че още е жив инстинктът ни за самосъхранение като нация. А какво ще се случи,когато хората разберат истината и тотално бъде изядено последното "пшеничено зърно" вяра?! Страшно ми е да си помисля. Но колкото и да боли,трябва да се каже истината,
и то цялата истина. До няколко дни всичко ще излезе наяве.

преди 19 години 5 месеца #13814
Ахинора, ще чакам с нетърпение излизането на цялата истина относно ПП Атака.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.