От форума на Батака ме резнаха гадовете
Севар писа: Май нещо доставчика е променял хоста, а те не са задали новото IP в DNS-а. Иначе е изключено да е от доставчика. Два дни без да осигурят обслужване означава да фалират.
Успех на чухала!
Но като си помисля сериозно - явно атака няма нужда от мислещи и дейни хора. А това може да е кампания за отърсване от тях. Те не искат някой да е трезвомислещ защото ще загубят контрола.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Tracing route to vestnikataka.com [66.172.82.70]
1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.16.1
2 * * * Request timed out.
3 * * * Request timed out.
4 * * * Request timed out.
5 * * * Request timed out.
6 ^C
При това положение, никой не може да посети сайта, защото сървъра на който е бил поместен е с друг IP адрес. Това може да се поправи, като админа на сайта на вестник Атака, напише новия IP адрес от админ панела на регистратора на имена (DNS). Но този админ, трябва да си прочете все пак и пощата, която е записал при регистрацията на хостинга. Там би трябвало да му съобщят новия IP адрес, ако има промяна. Варианта да е изключен уеб сървъра, не е много възможен, поради икономически причини, както Севар каза.
Ако ти е възможно , приятелю, опитай се да запознаеш някой друг с тази книга. Без да се натрапваш, като подбереш човек любознателен , мислещ и интересуващ се от тези неща. Има доста такива хора.meshter_at писа: Прочетох книгата на Елтимир-впечатлен съм и подкрепям.Моля се Богу наистина в обозримото бъдеще да застанем всички националисти под изконният български стяг!
Както и от другата порода - дето не ги вълнува нищо освен БигБротхер , телевизия Пионер от Димитровград или филма Дъртост и простота.
Мислих по въпроса, ама бариерата е едно 600 - 1000 кинта за печатница.meshter_at писа: Тази книга трябва да се качи на хартиен носител,в повечко бройки...
Ако се подходи пазарно, книгата може свободно да се самоиздържа , както и автора си. Но ние не живеем в пазарна икономика, а в тоталитарна. Затова началото трябва НИЕ да поставим и то на добра воля.
Впрочем не мисля че отпечатване в печатница е толкова задължително.georgi_nz писа:
Мислих по въпроса, ама бариерата е едно 600 - 1000 кинта за печатница.meshter_at писа: Тази книга трябва да се качи на хартиен носител,в повечко бройки...
Ако се подходи пазарно, книгата може свободно да се самоиздържа , както и автора си. Но ние не живеем в пазарна икономика, а в тоталитарна. Затова началото трябва НИЕ да поставим и то на добра воля.
Разпратил съм я на определен кръг хора- отпечатал съм един екземпляр който ще пусна да се предава и така... на 10 да дадете те все ще дадат на 11 и се получава ...
Не, не е задължително но е най евтино.galabov писа: Впрочем не мисля че отпечатване в печатница е толкова задължително.
Разпратил съм я на определен кръг хора- отпечатал съм един екземпляр който ще пусна да се предава и така... на 10 да дадете те все ще дадат на 11 и се получава ...
И аз така правя - разпечатвам свитък по свитък. Заредих си една стара касета за лазерен принтер и ще принтя дорде свърши - 36 листа А4 за 10-тина миути на бройка.
Заслужава си! Няма да са напразни усилията. Навремето така са разпостранили Паисиевата история - апокрифно. А и времената са били сходни.
Причината за забраната да пиша там е поста ми по проблем на цялото шантаво ръководство в София.
Ако се опиташ да мислиш си нежелан там. Това вече около 100 пъти го доказаха админите. Но те нали си имат началници! А началниците им също си имат началници. Затова става така.
Греховния ми пост беше този:
Поредната глупост е инструкцията около предстоящите местни избори която задължава кандидатите за кметве издигнати от Атака да са членове на Атака.
Ами за какво става дума? Да избираме кадърни градоначалници на местата дето живеем или да търсим нови членове на Атака.
То ако в едно селище хората си знаят кой ще е най честния и успешен кмет, то ни най малко ще питат от коя партия е. Ами ако не е от Атака - какво правим? Ще търсим друг дето е симпатизант на Атака. И после ще се наложи да му търсим и избиратели!
Значи ако не си партиен член не можеш да си кмет!
Това правило важеше преди 20 годин. Сега отново се налага от централата. Направо се вижда с просто око ( дори болно от катаракта и глаукома) че командирите на централата на Атака са същите дето някога при социализЪма командваха - ДС или преименуваната днешна НСС.
Ако накой може да ми обясни случая и да ми докаже обратното - моля да заповяда!
Разни форумни чикиджии от ранга на заядливковците тук нека не вземат отношение, няма да им отговарям.
Ако Митко Димитров ми отговори ще съм му много благодарен.
А ако не ми отговори тук, ще го питам неминуемо когато се видим на живо.
Такива ми ти работи.
А на Мещера дето ме пита там къде съм видял такива инструкции - ще му ги пратя по мейла. Или ако иде в тамошната Атака ще може да ги прочете. Но там не ми се отдаде възможност да орговоря.
А на чухала ( с малка буква ч) ще му кажа че банваето ми там не ми пречи никак. Неговия форум е лайнарник и отивам там с осбоено отвръщение и надеждата да кажа истината на малото мислещи там със собствената си глава. Както и заобикалянето на бана вече ми е неприятно като труд ,положен заради неговия серсемлик. Май по добре да постна нещо в Дир-ника в раздел "Цигани роми". Там има много по свестни българи - осъзнати и мислещи самостоятелно.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.