От форума на Батака ме резнаха гадовете

преди 19 години 6 месеца #13688
"Таомошната АТАКА" е Мещера. :tooth: Тъй че прати ,да видим.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 6 месеца #13689
meshter_at, ще бъдеш ли така добър да погледнеш тук: www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,5683.15.html
И да им съобщиш, че в оня форум не бях аз, просто съвпадерие на имената. Също така им предай моята благодарност, че ме насочиха там. Сега вече могат да видят и нещо, написано от мен. Подписът ми си е същият, Елтимир: clubs.bol.bg/index.php?t=thread&frm_id=2...1aedab8833eb6db7dcc2
За всеки случай копирам мнението от форума на "Атака" и тук:
www.voininatangra.org/modules/xcgal/disp...um=lastup&pos=0&cat=
Не че плъха не си е за псуване, но в конкретния случай мисля, че ще бъде по-важно да им се каже истината. По-добре те да си я кажат, защото аз съм много приказлив и като тръгна да приказвам, мога да кажа нещо за разни иглички и тревички, а това няма да се хареса никак на Владо. Той си знае защо.

преди 19 години 6 месеца #13693
meshter_at, помолих само за изясняване на реалното положение пред участниците в оня форум. Само да им се съобщят малко факти. Нищо повече.

преди 19 години 6 месеца #13694
Незнам дали усещаш,предполагам,че да,но истината сама си пробива пътя-лека полека.Поддържам минималното равновесие,най-малкото защото искам да изведа общината си от лапите на доган-според силите си.Имам и план за това.Дано във всяка община да има по един такъв като мен.Надявам се на реален успех наесен.
Нека не насилваме нещата,трябват реални позиции в цялата баталия.

преди 19 години 6 месеца #13695
meshter_at, не можеш ли да набереш смелост и да им кажеш, че ние не воюваме срещу никоя религия. Че за нас националната принадлежност стои на първо място. Затова българинът-будист /те дадоха тоя пример/ ни е много по-близък от циганина-праволславен. Което не значи, че сме против православието, а само против циганията. Ние не сме толкова невежи, та да смесваме национализма с религиозния фундаментализъм. Ние не сме евреи, за които евреинът-негър също е евреин, щом е приел юдаизма.

преди 19 години 5 месеца #13800
Здравейте,съфорумци!
Не знам дали някой тук ме смята за Воин,но наистина не ми пука от нищо и никого и току-що пуснах линка там.В темата за еврействащите...
Ако го трийнат,пак ще го пуснем. А в краен случай имам принтер вкъщи и мога да разпечатам материалите и да ги разпространявам на ръка-за по-сигурно.
От известно време точно това правя. Давам да се четат. Опитвам се да запаля интереса към нашия сайт у моите приятели и познати,но доколко успявам,още не знам.За някои съм вече сигурна,че влизат тук и четат,макар още да не са се регистрирали във форума. Ако имате идеи с какво още мога да съм полезна, пишете!

преди 19 години 5 месеца #13801
Ахинора, иди, моля те пак в оня форум и виж как е променено съобщението ти. Това е, понеже от "Атака" са сторонници /а не привърженици/ на Истината и много мразят лъжата. Нека някой ги запита какво е това противоречие. От една страна самият Велик Вожд Волен Сидеров призовава към единение на националистите, а от друга неговите талибани проявяват такава нетърпимост към нас, каквато не проявяват и към ДПС.
За мъдрите и това е достатъчно.

преди 19 години 5 месеца #13802
Току-що открих много странна тема във форума на Атака:"Шантави ли са окултисто-тангристите". Дадох им сайта да четат и ги набрах като кадънски гащи,задето псуват по Елтимир. Не знам дали си е струвало да им отговарям,но
ме хвана яд,че хора,които се имат за националисти,хулят древната българска вяра. Че и дават акъл как да се казваме.Абе какъв е тоя нов Възродителен процес-ще ни сменят името на "Воини на България"Браво бе! Аш'колсун!

преди 19 години 5 месеца #13803
Ахинора, в опциите на този техен "националистически", с извинение форум е заложено като поставиш името на нашия сайт, автоматично да се преправя. Ето какво е излязло пак: www.ataka.tv.org
Те не само не чуват други мнения, а и не искат да ги чуят. И точно те говорят за обединение с останалите националисти в България. Някои даже им вярват. Блажени са вярващите....

преди 19 години 5 месеца #13804
ahinora
Newbie

Активен

Публикации: 23

Re: И така, деца, да се преброим истинските и еврействащите.
« Отговор #43 -: 07 март 2007, 21:09:23 » Цитат Промени Премахни

А,така май няма да се разберем.Защо сте ми променили съобщението бе,хора? Аз дадох един друг линк.Ако не искате да знаете истинската история,си е ваш проблем,но нямате право да ми посягате на съобщенията!

Никой насила не ви кара да четете.Но сигурно пък има хора,които са любознателни
За втори път е променено.
Ами майната им!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.