От форума на Батака ме резнаха гадовете

преди 19 години 9 месеца #11256
Причината беше книгата на Елтимир "Новата тайна история".
Не самата книга, а моя пост който даваще линк към нея в нашия форум.
Първоначално дрисльото ми е променил поста и по точно линка. Па форумците се заоплакваха че линка не работел. Ми как ще работи като некъв си пършав тамошен мод ми променя поста?!?!
Аз редактирам, оня променя - та няколко пъти така. После резна темата.
Аз пускам нова, оня редактира, аз редактирам ... пак трие темата.
Накрая ме банна.
Ами явно им е слабо място тази книга на Елтимир.

Предлагам тези от вас драги българи, дето не ви е мило за ника ви във форума на бАтака и се чувствате Войни на Тангра да се включите и да ми помогнета да рекламираме там линка:
www.voininatangra.org/modules/xfsection/...le.php?articleid=297

за въпросната книга на Елтимир.
Не че е толкова важно там да се рекламира, но нека почувстват силата ни.

А иначе има поне 10 по-важни места за популяризиране на книгата.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 9 месеца #11257
И мен ме банна анонимното мЪдераторче. Да е жив и здрав и накрая да си остане само той с неговата дружка - провокатора с хилядата никове. Писах, че кочината им наречена форум е обида за всички националисти. И, че трябва да я изчистят и изгонят провокаторите. Сякаш кой знае какво съм казал и сякаш пък е лъжа.

преди 19 години 9 месеца #11258
Няма смисъл да се ходи до Форума на Батака, където властва олигофрена Чуколов. Той нали не е против циганите, та как така ще допусне книги с "нацистко" и "фашистко" съдържание. Плюс това много от форума на Батака идват и по нашите Форуми.
Най-добре е да се отиде в Дир-а, където има клуб "Политика" и още десетки форуми за различните гродаве на България - има дори форум за Ботевград, има форум за Пловдив, за Варна, за Стара Загора, не помня за Нова дали имаше, но където кибичат не малко хора. Там мисля, че е добре да се пусне също. Батака и Патриотите са бита карта.

преди 19 години 9 месеца #11259
Който и да е, защо се крие и трие произволно? Изнервящо и нагло е така. Пък и много хора, включително и аз се настроихме много срещу Атака най-вече заради мръснишките кампании, които се водят в техния форум и все още продължават.

преди 19 години 9 месеца #11260

Севар писа: Който и да е, защо се крие и трие произволно? Изнервящо и нагло е така. Пък и много хора, включително и аз се настроихме много срещу Атака най-вече заради мръснишките кампании, които се водят в техния форум и все още продължават.

Крие се, щото го познавате. И да може после да излезе с благо лице пред вас и да каже: "Не бях аз". Чухала си пада по мръснишките игри във Форума си още откак го помня през 2004 г. Той много обича мръснишките игри и номера, низък интригант е и долен измекярин. Вероятно е просот нищожен комплексар. За двамата със Сидеров форума им е нещо като интернет Биг брадър или Сървайвър. Забавляват се, говедата. Ако някой ден ми дойде сгода, ще го разстрелям. Поне няма да трови живота на други хора.

преди 19 години 9 месеца #11263
Книгата "Новата тайна история" във word формат и архивирана с rar.

Прикачен файл ( : 131 )

NEW_SECRET_HISTORY.rar

преди 19 години 9 месеца #11272

georgi_nz писа: Причината беше книгата на Елтимир "Новата тайна история".
Не самата книга, а моя пост който даваще линк към нея в нашия форум.
Първоначално дрисльото ми е променил поста и по точно линка. Па форумците се заоплакваха че линка не работел. Ми как ще работи като некъв си пършав тамошен мод ми променя поста?!?!
Аз редактирам, оня променя - та няколко пъти така. После резна темата.
Аз пускам нова, оня редактира, аз редактирам ... пак трие темата.
Накрая ме банна.
Ами явно им е слабо място тази книга на Елтимир.

Предлагам тези от вас драги българи, дето не ви е мило за ника ви във форума на бАтака и се чувствате Войни на Тангра да се включите и да ми помогнета да рекламираме там линка:
www.voininatangra.org/modules/xfsection/...le.php?articleid=297

за въпросната книга на Елтимир.
Не че е толкова важно там да се рекламира, но нека почувстват силата ни.

А иначе има поне 10 по-важни места за популяризиране на книгата.

Ако ползваш Модзила пиши ми, на ЛС ще ти дам съвет как да заобикаляш бановете :thumbsup:

преди 19 години 9 месеца #11273
Ами аз ползвам Опера, но имам под ръка и Модзила .
При предишните ми няколко банвания ползвах нов IP през прокси.
Но сега не виждам особен смисъл да се доказвам пред Чухала че съм над него.
Този е тъпа свиня и не ми е на нивото.
Но благодаря за предложението - ще съм ти благоарен на всеки съвет. Не съм експерт и каквото и да ме посъветваш ще ми е добре дошло. Чакам с благодарност съвета.

преди 19 години 9 месеца #11412
Тринайска,по-полека с пушкалата че може да станем за смях на амуджите ако се изпотепаме.Влизам в този форум с чувството,че идвам при свои,затова имайте си мнение за депутатите, и аз си имам.Нека това да не пречи на общуването ни.Един въпрос към по-сведущите в техниката:защо от около два дни няма форум на вестник АТАКА? :karte4:

преди 19 години 9 месеца #11413

TraceRoute to 66.172.82.70 [vestnikataka.com]
Hop (ms) (ms) (ms) IP Address Host name

1 1 1 1 66.98.244.1 gphou-66-98-244-1.ev1.net

2 0 0 0 66.98.241.16 gphou-66-98-241-16.ev1.net

3 3 2 1 66.98.240.13 gphou-66-98-240-13.ev1.net

4 174 1 7 129.250.11.137 ge-1-11.r04.hstntx01.us.bb.gin.ntt.net

5 2 2 1 129.250.2.230 xe-0-1-0.r21.hstntx01.us.bb.gin.ntt.net

6 7 6 6 129.250.4.68 p64-1-3-0.r21.dllstx09.us.bb.gin.ntt.net

7 7 6 6 154.54.11.193 t8-3.mpd01.dfw03.atlas.cogentco.com

8 7 6 7 154.54.6.61 t4-4.mpd01.dfw01.atlas.cogentco.com

9 16 16 16 154.54.5.166 t2-3.mpd01.mci01.atlas.cogentco.com

10 48 51 49 154.54.6.38 t2-2.mpd02.sfo01.atlas.cogentco.com

11 49 49 48 154.54.3.101 g3-0-0.core01.sfo01.atlas.cogentco.com

12 49 50 51 38.112.38.254 vl102-na21.b003070-1.sfo01.atlas.cogentco.com

13 49 50 49 66.28.21.138 sunwave_communications.demarc.cogentco.com

14 Destination host unreachable Destination host unreachable Destination host unreachable -

15 Destination host unreachable Destination host unreachable Timed out -

16 Destination host unreachable Destination host unreachable Destination host unreachable -

17 Timed out Destination host unreachable Destination host unreachable -

Trace aborted.

Май нещо доставчика е променял хоста, а те не са задали новото IP в DNS-а. Иначе е изключено да е от доставчика. Два дни без да осигурят обслужване означава да фалират.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.