Ново 20!!! Този път разконспириран е Волен Сидеров!
А каква е нашата система?Как ще замени настоящата?Запознат писа: Който няма собствена система, робува на чужда!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Ами...чети малко по- внимателно...има думички като :"излизаме","създаваме"Планинец писа:
А каква е нашата система?Как ще замени настоящата?Запознат писа: Който няма собствена система, робува на чужда!
Представям си някои работи които обаче водят до купища въпроси на които нямам отговор,но някой друг може и да има.Добре ще прочета пак всичко по внимателно.Запознат писа: Планинец, ти какво си представяш, като чуеш израза "Да създадем своя собствена система за управление на държавата ни"?
Ник,въпросите,които задаваш вълнуват и мен.Поради по-късното ми включване в сайта не съм участвал в дискусиите,които сте водили.Същите тези въпроси бихме могли да продължим да разискваме и сега.Мисля,че още са актуални.Не знам дали си достигнал до отговора поне на някой от тях.Ако ДА може да споделиш.Обръщам се и към всички останали,които имат мнение по въпроса.nik писа: Честно казано започвам да се ядосвам!Ами аз не виждам човек да търси нещо градивно в мнението на опонента си.Виждам само противоречия без допуск за чуждо мнение.Тук се гледа черно -бяло.Осъдихме системата и край.Сега ще направим нов експеримент на гърба на народа,макар,че не е ясно като какво животно ще е това.Кой ще го осъществи?С какви средства?Кои ще са изпълнителите?Откъде финанси,доколкото осъществяването на модела ще бъде реализирано в обстановка създадена от стария модел?Как ще се противодейства на съпротивата,защото такава неминуемо ще има?С какви средства?Откъде ще дойдат правата за налагане и реализацията на този проект?Само в България ли ще бъде?Как в противен случай ще се градят връзките с останалите държави-известно е че ние нямаме ресурс за самостоятено съществуване?Как ще се развиват отношенията труд-възнаграждение!Няма ли да се продава и купува?Отричате ли частната собственост?Хайде няма да продължавам,но да знаете,че едно е да искаш,да имаш идея,да отричаш тотално/което по принцип е глупаво,защото как ще "пренесеш нишката"от миналото/,друго е да можеш и трето да го направиш!Предполагам,че това,което написах,ще има същата съдба на по-раншния материал,моля спестете ми унищожителните си критики!Но ви желая успех!
Moqa,носи се слух,че сестра ти е к...а,няма факти, ама върви доказвай ти!moga писа: nik
ама моля ти се,как така не си членувал в партия?!Това,че не се виждаме като пишем тука неозначава ,че трябва да се лъжем,та ти беше най-върлият защитник и последовател на Волен Сидеров в твоят град
председател на ръководството на местната организация
сега ...друго излиза от постинга ти ...и като негов последовател постъпи както трябва заряза си верните приятели даже и очи нямаш да ги погледнеш-ти си знаеш защо,да не говорим,че се носи и слух в града,че си задигнал и големият гипсов кръст дарен за организацията.....ако е вярно....ето ви още едно ново 20.........колкото до Волен Сидеров-какъв националист,един път казва едно,после друго,където видят митинг отиват без да са викани,семейно си ръководят партията и въобще ...
Не съм адвокат на никого,но се дразня на обвинения,които се базират единствено на слухове.Пресен примен е случката с Елтимир и факта,че беше принуден да доказва ,че адаша му е друг човек.Много неприятно.
Съжалявам за гафа ,който е станал с Елтимир,когото уважавам,макар и непознат,четейки постингите му.......
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.