Ново 20!!! Този път разконспириран е Волен Сидеров!
Докладът от Московската конференция е по-интересен
www.radioislam.org/conferences/index.htm
Както и тази снимка
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Не свеждайте въпроса за национализма до партия и въпроса за партия Атака до Волен Сидеров.Petee писа: Защо тогава ще прави телевизия и ще отваря очите на хората? Защо всички политици и медии го плюят и мачкат с всякакви средства? Защо ще пише антиеврейски книги? Защо 300-400 хил. (голяма част от които живеещи в чужбина) българи му повярваха на миналите избори без да му чували изказванията по телевизията за мир и благоденствие в близкото бъдеще?
Не знам дали е от ДС, но виждам делата му и до голяма степен ми допадат и най-вече това, че върна вярата в Бога на много хора, та чак и част от развратената младеж се усети!
Човек, който е във връзка с Бога трудно се подава на манипулации и лъжи.
"Защо ще прави телевизия, защо са му повярвали хората, защо пише срещу евреите"
Пете, задаваш отговори.
Хората вярват, защото нямат цялата информация и искат да вярват. Какво общо има Сидеров с това?
Пише срещу евреите, за да влезем в схемата на "борбата, зрелищата, емоциите". Ти кажи защо евреите убиха 300 000 - 600 000 евреи? Те казаха, че са 6 000 000, защото искаха да са толкова, макар и да не можаха да го направят.
Той говори и срещу ДПС, нали? И срещу циганите. Но какво от това?!
Все базови неща в манипулацията.
Не знам дали е от ДС, но виждам делата му и до голяма степен ми допадат и най-вече това, че върна вярата в Бога на много хора, та чак и част от развратената младеж се усети!
Изброй делата му!
Колко пъти да повтаряме, че имаше всичко на всичко три неща, които да направи и той очевидно ги саботира. Повтарям - не само не помогна да станат, ами им попречи:
- Подписката срещу базите. Провалена няколко пъти за по-сигурно.
- Вместо революция в деня на ратификация на договора от НС, те тихомълком покриха датата.
- Митингът на 3-ти март с възможността да се окаже реален натиск.
Пак влизате в схемите им, като се мъчите да търсите ползите там, където ги няма. Нека прилагаме наученото. Реалните ползи за национализма и народа ни са именно в предателството на Сидеров. Хората разбраха, че трябва да се научат да разпознават и да действат сами.
Георги колко пъти ви обяснява, че изградените структури прозряха ненужността на ръководството, а също че местните проблеми могат да си решат сами.
Със случаят в Търново вече и децата научиха този урок.
Антиподът на Майкъл Чьорни.Ершов има забрана да не стъпва в България за период от 10 години.Руската мафия на макс.Petee писа: Кой е Денис Ершов?
А що се отнася до Сиде-ров, той е умело програмирано зомби, разработка на няколко институти, лаборатории и съм сигурен, че дори и той не подозира...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.