Ново 20!!! Този път разконспириран е Волен Сидеров!

преди 20 години 1 месец #8843
Волен Сидеров е бил нещатен сътрудник на ДС и най-вероятно няма псевдоним.Отдавна се знае че СКАТ е собственост на Денис Ершов,както и "Монитор".Сидеров не виждам как може да бъде вярващ,а да живее без брак с окултната си половинка-Капка,както и да имат за много близка приятелка Вера Кочовска.

Докладът от Московската конференция е по-интересен

www.radioislam.org/conferences/index.htm

Както и тази снимка

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 месец #8844
В резюмето на речта му от линка,който си дал,не се казва нищо особено.Само исторически факти с елементи на негово лично мнение.А кои са тези с него на снимката?

преди 20 години 1 месец #8845
Исторически факти,но предимно свързани с Русия.Най-вляво е Ахмет Рами.Другите са част от конференцията.Това е официално разпространеният протокол.Само Бог знае какви други неща са се решили там.Нямам спомен Волен Сидеров да е споменавал за това си участие с тези видни "антисемити". ;-)

преди 20 години 1 месец #8846

Petee писа: Защо тогава ще прави телевизия и ще отваря очите на хората? Защо всички политици и медии го плюят и мачкат с всякакви средства? Защо ще пише антиеврейски книги? Защо 300-400 хил. (голяма част от които живеещи в чужбина) българи му повярваха на миналите избори без да му чували изказванията по телевизията за мир и благоденствие в близкото бъдеще?
Не знам дали е от ДС, но виждам делата му и до голяма степен ми допадат и най-вече това, че върна вярата в Бога на много хора, та чак и част от развратената младеж се усети!
Човек, който е във връзка с Бога трудно се подава на манипулации и лъжи.

Не свеждайте въпроса за национализма до партия и въпроса за партия Атака до Волен Сидеров.

"Защо ще прави телевизия, защо са му повярвали хората, защо пише срещу евреите"

Пете, задаваш отговори.
Хората вярват, защото нямат цялата информация и искат да вярват. Какво общо има Сидеров с това?
Пише срещу евреите, за да влезем в схемата на "борбата, зрелищата, емоциите". Ти кажи защо евреите убиха 300 000 - 600 000 евреи? Те казаха, че са 6 000 000, защото искаха да са толкова, макар и да не можаха да го направят.
Той говори и срещу ДПС, нали? И срещу циганите. Но какво от това?!
Все базови неща в манипулацията.

Не знам дали е от ДС, но виждам делата му и до голяма степен ми допадат и най-вече това, че върна вярата в Бога на много хора, та чак и част от развратената младеж се усети!

Изброй делата му!
Колко пъти да повтаряме, че имаше всичко на всичко три неща, които да направи и той очевидно ги саботира. Повтарям - не само не помогна да станат, ами им попречи:
- Подписката срещу базите. Провалена няколко пъти за по-сигурно.
- Вместо революция в деня на ратификация на договора от НС, те тихомълком покриха датата.
- Митингът на 3-ти март с възможността да се окаже реален натиск.

Пак влизате в схемите им, като се мъчите да търсите ползите там, където ги няма. Нека прилагаме наученото. Реалните ползи за национализма и народа ни са именно в предателството на Сидеров. Хората разбраха, че трябва да се научат да разпознават и да действат сами.
Георги колко пъти ви обяснява, че изградените структури прозряха ненужността на ръководството, а също че местните проблеми могат да си решат сами.

Със случаят в Търново вече и децата научиха този урок.

преди 20 години 1 месец #8852
Кой е Денис Ершов?

преди 20 години 1 месец #8878

Petee писа: Кой е Денис Ершов?

Антиподът на Майкъл Чьорни.Ершов има забрана да не стъпва в България за период от 10 години.Руската мафия на макс. ;-)

преди 20 години 1 месец #8891
Забраната е поставена от Нсс за Ершов!Притежател е на "Петрол" ако не ми изневерява памета...Многооо едра риба, забраната му е свалена за влизане на територията на България..С други думи е в сферата на нефтената индустрия...

А що се отнася до Сиде-ров, той е умело програмирано зомби, разработка на няколко институти, лаборатории и съм сигурен, че дори и той не подозира...

преди 20 години 1 месец #8901
Петрол и Лукойл май са свързани. Според мен Ершов е свързан със Валентин Златев и Сашо Дончев, а те пък както знаете са свързани със доган :karte4: Да не излезе накрая, че партия "Атака" за която сме гласували и сме вярвали, че ще защитавава нас етническите българи е създадена със пари на доган за проучване на общественото мнение :mad2: наистина става много интересно. То всъшност депесарите завзеха почти всички министерства :plamp: :karte4:

преди 20 години 1 месец #8902
Същите хора трябва да стоят и зад бат бойко на който PR-a му върви в последните месеци със пълна сила. :prrr:

преди 20 години 1 месец #8904
Манджата е пълна...и се е вкиснала.Който и свеж домат да влезе вътре,няма шансове.Никой не знае,кой върти ключа на котлона,затова трябва да се обърне тенджерата час по скоро,преди да замирише из цялата къща.А в близкия изток вече смърди...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.