Европейски и местни избори 2019
Аз, който от 15 години не бях гласувал си вдигнах задника да го направя. Заведох и убедих да гласуват още няколко човека, макар да бе предварително загубена битка в национален мащаб. Мазният еврейски ход срещу нас с пуча на Станишев-Яков си каза думата.Йордан_13 писа: Кучето Борисов щял да чисти партийните си организации в Плевен и Добрич, понеже загубили от БСП. Тикво, мизерен банкенски плъх, какво ще стане, ако на местните избори загубиш Пловдив, например,хахахахаха. Ще ги разстреляш ли, куче? Аз, ако съм на местото на структурите на ГЕРБ в Добрич и Плевен, ще пробвам да направя пуч на Борисов или ще направя нещо друго... но няма да дам да ме разформирова една Мутра! Нали бяхте, големите победители, какво стана?
![]()
Врачанско - 150лв вървеше циганският вот за ГЕРБ. И 50лв за ДПС.
В тази битка ние загубихме, ТЕ спечелиха. Но и те дадоха свидни жертви, като сивия кардинал Цвък. И само за сведение, наясно сме с трескавото търсене на нови лица и политически проекти. И както с ГЕРБ, навсякъде ще следва блокировка. Казвали сме го и преди. Властта е в нас, по-точно в един човек. Ако ние не успеем да възстановим Саракта, Еврия също няма да я има. Принципа на изгорената земя.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Oт преди 2 години;Йордан_13 писа: "Национализмът чертае разделителни линии." ДПС също го казва. Разбира се, има исторически епохи, в които линиите трябва да са обединителни, но има и исторически епохи, в които линиите трябва да са разделителни. Затова ние, наистина разделяме нацията: Българите от българите
))
www.voininatangra.org/modules/ipboard/in...showtopic=4167&st=15
Ами значи е преоблечен хазар, нищо че говори на моя език.Kакъв брат може да ти е тоя? Това е загубена кауза и Тангра си знае работата. По-важното е как да опазим малцината ни братя и сестри, в които Българският Бог вижда Себе Си. Върху това си блъскам главата от доста време насам. И затова открих тази тема, което бе и първоначалния замисъл на Движението за периода на Безвремието. Цитирам конкретно;Йордан_13 писа: Аз, макар,че съм мъж, бих се разплакал след такъв отговор. И знаеш ли, защо? Защото знам, че за братята ми няма надежда, че Тангра ще ги унищожи, защото поставяйки Себе си над Държавността, (която е самият Той в българския народ) те унищожават Бъдещето на неродените Българи. С такъв тип население, България няма как да я има. Затова демографската катастрофа не е случайна, тя е акт на Тангра, който освобождава пространството, своята Собственост, от тип население, в което не може да види Себе Си. Никой няма да се спаси. Прелом може да настъпи, само когато има жертвено съзнание, което не поставя себе си над Държавността и Бъдещето. Ако днес вземем един Аспарухов Българин и го срещнем с днешният българин, първият би го убил начаса. И когато го попитат: Защо? , той ще отговори: "Помислих си, че е преоблечен хазар или ромей".
Hие се явихме не да спасим Българската нация. Нацията умря, самоуби се. Нацията загина съзнателно и доброволно. Ние се явихме, за да спасим онези малцина Българи, решени да продължат своя живот и след смъртта на нацията. Ние се явихме не за да продължим, а да започнем.
Kръгове - Бяла книга[/quote]
Впрочем, доколкото разбрах, ГЕРБ губи и град Пещера, Панагюрище и т.н. Но, дори и по други места, да не е спечелена победа, водена е битка и аз трябва лично да ви благодаря за битката!anti666 писа:
Аз, който от 15 години не бях гласувал си вдигнах задника да го направя. Заведох и убедих да гласуват още няколко човека, макар да бе предварително загубена битка в национален мащаб. Мазният еврейски ход срещу нас с пуча на Станишев-Яков си каза думата.Йордан_13 писа: Кучето Борисов щял да чисти партийните си организации в Плевен и Добрич, понеже загубили от БСП. Тикво, мизерен банкенски плъх, какво ще стане, ако на местните избори загубиш Пловдив, например,хахахахаха. Ще ги разстреляш ли, куче? Аз, ако съм на местото на структурите на ГЕРБ в Добрич и Плевен, ще пробвам да направя пуч на Борисов или ще направя нещо друго... но няма да дам да ме разформирова една Мутра! Нали бяхте, големите победители, какво стана?
![]()
Врачанско - 150лв вървеше циганският вот за ГЕРБ. И 50лв за ДПС.
В тази битка ние загубихме, ТЕ спечелиха. Но и те дадоха свидни жертви, като сивия кардинал Цвък. И само за сведение, наясно сме с трескавото търсене на нови лица и политически проекти. И както с ГЕРБ, навсякъде ще следва блокировка. Казвали сме го и преди. Властта е в нас, по-точно в един човек. Ако ние не успеем да възстановим Саракта, Еврия също няма да я има. Принципа на изгорената земя.
Слава на Тангра!
pzdnes.com/2019/05/26/%D0%B2-%D0%BF%D0%B...dl8YzQwX5JGOiOM8OJkw
"В тази битка ние загубихме, ТЕ спечелиха." Те не спечелиха
СИНДРОМЪТ НА МЮНХАУЗЕН И ЛАКОМИЯТ ПЛАМЕН СПАСОВ
rodopi-info.com/sindromat-na-mjunhauzen-...wCEGADJCODBt_mU96Dv4
Иван Нейков: 8-часовият работен ден има алтернатива
Търси се по-висока квалификация за все повече работни места
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2019/10/18/ivan-nei...a-alternativa.426627
ГДБОП блокира Несебър
news.bg/crime/gdbop-blokira-nesebar.html
Илия Лазаров: Фандъкова ще победи категорично в София
"Подкрепихме ГЕРБ, защото доказаха, че работят"
Прочети още на: www.dnes.bg/index/2019/10/19/iliia-lazar...p5vpA#comment-newest
Това, което наблюдавам като предизборна пропаганда е, не само опита за реанимация на скелета СДС, но най-вече Шествието на ДПС. Понаучилият българският език Карадайъ шества по телевизии, градове и паланки, представяйки ДПС, едва ли не като Спасението на България, но също тъй и ДПС като предпазно средство срещу вземането на управлението на България с недемократични средства. Защо политическата олигархия в Бълагрия, чийто виден представител е Амедаа Марсоля държи на демократичните средства? Но, не само те де, и Патриотарите и другите, всички искат с демократични средства
По темата за отношенията на България с южната ни съседка, Иво Христов смята, че ние нямаме позиция, тъй като Борисов е в "абсолютна зависимост от Ердоган" и "той е негов говорител в Европа".
news.bg/politics/migrantska-valna-sabary...ava-ivo-hristov.html
СДС също скочи срещу Белев и антисемитизма му
Искат от ДБ и арх. Игнатов да заявят позицията си
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2019/10/20/sds-sysh...j2ufU#comment-newest
Хахахахаа, както си и знаех, МВРО (ВМРО) е една чисто еврейска партия - еврейските Патриоти или Идиоти! Слава на Тангра! Бавно гниене и мъки за всички Антибългари! Всички евреи и техните дьонмета скачат като един, когато са ужилени! Защо българите не го правят, а мълчат, спотайват се, ослушват се и умират - един по един?
"Депутатът от ВМРО от еврейски произход Александър Сиди коментира, че Тома Белев не е пожелал да се извини и го призова да го направи. Сиди е със сигнал до Външното министерство заради антисемитските коментари на Белев."
Кандидат-общинар: Най-евтино са пътували евреите в конските вагони
Антисемитският коментар разбуни социалните мрежи, има сигнал за него
Прочети още на: www.dnes.bg/obshtestvo/2019/10/19/kandid...EzYco#comment-newest
До Евреин
За твоят сънародник Бахур Бахар ли говориш, дето си чества рожденият ден в Израел
Корнелия Нинова към Тома Белев: Такива изказвания хвърлят петно върху страната ни
Политикът каза, че "най-евтино са пътували евреите в конски вагони"
Прочети още на: www.dnes.bg/politika/2019/10/20/kornelii...26766#comment-newest
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.