Европейски и местни избори 2019

преди 6 години 9 месеца #55342
А пък в София съдът отсъди, че нямало да се броят бюлетините! Защо? За да се види, че и те са със симпатично мастило! Носете си лични химикалки! На ГЕРБ и "Информационно обслужване" не може да се има никакво доверие! Това е подкрепата на ДПС за Бойко, защото Министерството на Правосъдието е на ДПС! И когато се каже: "Съдът реши" това означава "Доган Пеевски реши"!

Съдът реши: Вотът със симпатичното мастило е редовен

offnews.bg/politika/sadat-reshi-votat-sa...oIv5UJSQAryHJncuNBuw

До Анонимен
Има и още един проблем - Доган Пеевски и ДПС които владеят Министерството на Правосъдието. Това е един скрит и много коварен враг за Българите. Защо? Защото Тиквата гат е арслан сам раздава правосъдие, но, когато е нападнат и принуден да отстъпи изважда от Мрака, ето тези - прокурорите и съдиите. Те са Мрак! Истинският Мрак в България!

До Бсп е в будна кома..
Мечти! Зависи как БСП ще постъпи спрямо мен. Дали ще ме остави сам в битката с Доган Пеевски или ще ме подкрепи... Ако ме подкрепи със сините патладжани е свършено
:-D

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.