Европейски и местни избори 2019

преди 7 години 3 месеца #55122
Та си спомням, една приятелка, на една бърчина, ми вика: "...каква ли е твоята съдба...";))) И си разменяме любезни реплики;))) и аз й викам: "Виж сега, оставка по оставка, удар по удар и ГЕРБ в коша. Бавно, методично, както се сече дебело дърво с брадва";))) Щот той Бойко е силен, само по време на избори. По време на управление, "харизмата" му рязко пада;))) Така, ще е и сега;))) Ще потанцува малко на вълната на изборните успехи и после ще му натежи управлението. А натежи ли управлението...;)))

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 7 години 3 месеца #55123
Та сега един социолог-анализатор каза, по телевизията, че най-голямата загуба на тези избори била за тези, които са се надявали чрез тях да обърнат Статуквото. Значи става въпрос за мен;))) Не, че съм се надявал, особено, като знам състоянието и начинът на мислене, дори на приятелите, а съм видял, поредният шанс, поредната възможност. Но, шанса, не бе реализиран, дори срещу него масата радикално се противопостави. Това определено е така. Но, такава е играта: или губиш или печелиш. Средно положение няма. В тоя ред на мисли, аз лично вече ще отказвам удовлетворяването на жалейки, спасяване от предсмъртни стонове и други такива вопли... Което трябва да умре, ще умре. И да умре, за него няма да има кой да плаче. Ще се спасят, само колцината оцелели накрая;))) Но, това вече сте го чували;))) Вие сами си подписахте присъдата, а тя е: "Бойко до Смърт". Дано осъзнаете силата и смисълът на този подпис;))) Но, вече е късно...

преди 7 години 3 месеца #55124
Идеята да бъде спешно докаран Станишев от Брюксел и да бъде снижен до нивото на партиен кандидат за евродепутат, при положение, че той е шеф на ПЕС и това въобще не му трябва е на Световното Еврейство. Идеята е да се открие втори вътрешен фронт срещу национализма в БСП. Ама под национализъм, както виждате, еврейството не разбира МВРО, НФСБ или Атака, не;))) Те са безобидни, овладяни са чрез парата. Разбира, някой друг;))) Идеята им бе двата фронта да се слеят, като менгеме, т.е. змията да захапе опашката си. Затова Бойко коренно промени отношението си към Станишев. От "Разпни го, до Осанна";))) Това въобще не се разбра, не само от електоралните единици на 60-те набори, но и от 80-сетте, 90-сетте набори, чието съзнание е пълна мъгла;)))
Световното еврейство не е силно, българите са слаби и глупави и заслужават съдбата си!

Обективен
преди 1 минута
Този явно не е разбрал, че проблема на БСП не е, че се е водела война срещу Станишев, а че Нинова не успя да го изхвърли от партията. Това пиянде не забеляза ли, че предложената от Нинова листа не беше одобрена, а насила вкараха Станишев.
Впрочем спомняте ли си на едни поредни загубени избори от БСП, как Бойко Борисов му каза, да се държи здраво за председателския пост в партията, защото докато Станишев е лидер на БСП ГЕРБ никога няма да загуби.

Миков: Дойде краят на бодряческото помпане в БСП
Бившият соцлидер пита защо се водеше война срещу Станишев

Прочети още на: www.dnes.bg/evroizbori-19/2019/05/27/mik...11529#comment-newest

преди 7 години 3 месеца #55125
До Калеко Алеко
Ами, ако паралелното преоброяване, доведе нещата дотам, че разликата между двете партии да се закове, около процент, т.е. започваме да броим бюлетина по бюлетина герберче;))) Чаткаш ли? Бюлетина по бюлетина;))) И тогава почват да излизат вашите фалшификации и изборни манипулации, много ще с еразфунти и ще правим изборите наново;)))

Калеко Алеко
преди 8 минути
Проблемът е възникнал защото от "Позитано 20" правят паралелно преброяване на гласовете успоредно с това на ЦИК, което създава известен асинхрон в дейността на секционните комисии ... с Броенето се е заела лично Курнелия Нинова ... !!!

Прочети още на: www.dnes.bg/evroizbori-19/2019/05/27/pro...11549#comment-newest

преди 7 години 3 месеца #55126
П. П.: "Изборите са възможност."
Оценявам изборите като възможност. Стратегията ти в случая беше абсолютно логична и правилна! Такава, каквато никой друг не успя да провиди. С теб съм зад нея. Но, за да успее тази възможност изисква действията на още много хора. Специфични действия на много хора, които просто ги няма. Това особено се потвърждава след изнесените данни, което не ме учудва.

Стратегии, които изискват участието на голям брой българи са малко вероятно да сработят. Спотяването на тези остатъци от това, което някога е било народ, същите тези, които заличават най-ценното нещо на света - България е по-трудно от всичко. И не какво да е сплотяване, а зад Идеята за Саракта, която няма да напълни джоба или напълни корема. Дано се окажа в най-голяма грешка и Бъдещето ме опровергае.
Те се сплотяват, заради пари и удобство.

Й.С.: На тази стратегия бе нужна не само подкрепа на думи, а с действия, независимо откъде. С една дума, както направих аз, мобилизирах се семейному, слезнах от Рая;))) забих се в душният Тотевград (проклет да е завинаги) и гласувах без да се замисля;))) Не страдам от скрупули;))) знамето на алпа Мар е червено;))) Мнозина не го направиха, т.е. повечето не го направиха, абе имам чувството, че го направихме само ние+твърдото ядро на БСП. Ти виждаш, ГЕРБ непрекъснато пращаха бюлетини на Халкидики, ли къде беше;))) дори след 21.00 часа. Като гледах профилите, на тия дето гласуваха оттам, вотът е бил за ГЕРБ:)))
Затова единствената правилна алтернатива, с която ще продължим и която е действаща е да се изключи "критичната маса" и да се атакува Борисов в процеса на управление, т.е. в явлението, не в събитието. Защо? Защото българите са неспособни да произвеждат събития;))) Събитията са делегирани на Борисов;)))

преди 7 години 3 месеца #55133
Ace_ Допълнителните гласове са от бивши симпатизанти на патриотите, привлечени от национално-социалистическата платформа на КорНи. Каква периферия, какви пет лева.

Отговор: Тая белина, за какво ти е, да се избелиш ли? ;))) Платформата на Корнелия е националистическа. Самата Корнелия не може да бъде евролява, по характер не е такава и по дух;))), т.е. БСП си беше БНП - Българска Националистическа партия и като такава вкара 5 евродепутата. Но, целта не бяха самите евроизбори, те са без значение. Целта беше да бъдат спечелени дори с 1 глас;))) Тогава щяхме да усилим натиска върху Кратуната да си подаде оставката. Ама той, казал, че няма...;))) Това, не е вярно, защото сега казва: "Е, иска ли сега някой предсрочни избори...", тъй нагло и мазно по телевизията. С една дума, Борисов, много ясно е осъзнавал заплахата и затова сам се хвърли в кампанията;))), която беше проведена под надслова: "Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме". И въпреки това, само 1 евродепутат в повече;))) от простите;))) Но, отърва кожата за момента, но само за момента;))) Готвим му една гореща печена скара, това лято;)))

www.segabg.com/hot/ninova-vidya-uspehi-zagubata

преди 7 години 3 месеца #55134
Търново, Добрич и Плевен ме изненадоха, приятно, всъщност и Пловдив, след като избутахме МВРО трети;))) Значи на местните ще гласуваме за кандидата на БСП;))) Ванка, Ванка...;))) От Северозапада, единствено Видин не ме разочарова... Враца и Монтана, какво е това бе... За Пазарджик, не съм изненадан, и за Смолян също;))) Там ДПС скоро ще е и 1-ва политическа сила;))) Извадката показва, как ДПС активно подпомага Борисов по места, измествайки БСП от второто място и заставайки плътно зад ГЕРБ. Това едва ли е случайно, това е мобилизацията на Доган§Пеевски в подкрепа на ГЕРБ.

Как гласува България по области
Вижте резултатите
www.vesti.bg/evroizbori2019/kak-glasuva-...a-po-oblasti-6095833

преди 7 години 3 месеца #55135
Йордан: Още един коментар в този форум и си отиваш! Ще изпълняваш заповедите ми! И кажа: падни!, значи падаш, като кажа: "Стани", значи ставаш. Ясен ли съм? Още един път, да чуя кретенските ти писаници и си отиваш! На война се изпълняват заповедите на командващият офицер, иначе куршумът в челото ти е сигурен!
От теб не се иска да мислиш :-D

преди 7 години 3 месеца #55136
Е, па гербери, пак ли смятате, че ще спечелите и местните избори;))) А Бай Фиданке;))) Ще ги спечелите ли?Георги Димов, кмет на Божурище от листата на ПП ГЕРБ;)))
Ако Жозефината в Община Родопи не бе масон и тя трябваше, ей тъй да бъде блокирана от полицията на Бойко;))) И герберите си го знаят;)))...

Анонимен
преди 22 минути
Боката суджука много мрази някой да краде и да не му се отчита. Направо озверява и впряга де що има кияк на държавна хранилка, да смачкат шанаджията.
Прочети още на: www.dnes.bg/…/blokiraha-kmetstvoto-v-bojurishte…

Блокираха кметството в Божурище
Разследват кмета за финансови престъпления
www.dnes.bg/obshtestvo/2019/05/28/blokir...11655#comment-newest

преди 7 години 3 месеца #55139
Тук няма скандал;))) Сега и Ванката ще ги ползва, октомври месец, така че "икономиката" там ще бележи "ръст";))) тия месеци. МВРО отдавна няма нищо общо с българите;))) Затова е патриотична, а не националистическа формация.
Трагичното в България, е че циганските махали са център на внимание и скандали, а от българските части на градовете, не се чува нищо - мъртвило!

Скандал! В циг*нските секции в Пловдив печели ВМРО – има над 87%
www.informiran.net/скандал-в-цигнските-с...IR5CHMrdb_0tuwCp2_t4

Ами, как да го поздравят? Бореца срещу ци.ганските своеволия, печели с 87% вотът им в пловдивските махали;))) Какво се оказва? Оказва се, както казах, че Войводиново бе просто средство за политически пи-ар на МВРО;))) Сега и Ванката, ще се възпозлва от този вот;))) наесен

Каракачанов: Имаме двама депутати, пръв ме поздрави Борисов
Никой от патриотите не честитил на лидера на ВМРО успеха на евровота

Прочети още на: www.dnes.bg/evroizbori-19/2019/05/28/kar...11666#comment-newest

Най-важното е, че бихме МВРО в Пловдив и наесен ще атакуваме върха срещу Ванката
:tooth:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.