Ето че народът може
www.webcafe.bg/id_1769005134
Хората в Банкя са много..., те са различни шопи от тези в Елин Пелин например. В Банкя, когато играехме футбол, аз там съм играл футбол всеки ден между другото, включително имам едни 20 кошмарни минути, играни в отбора на Банкя, както аз се шегувам сега, тигрите на Банкя, защото не им помня името.
Тези 20 минути, докато дойде техният вратар, са най-кошмарните минути в живота ми, по-зле и от казармата. За това човек трябва да го е преживявал, за да знае защо например, когато премиерът игра тенис с Борис Бекер и загуби, което е естествено, той се разсърди. В Банкя се играе футбол като се ритат кокалчета, това не е игра на футбол. Или ако не биеш, това е много лошо, ти си загубеняк, ти не си загубил, ти си загубеняк. От там идват много, редица...
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Абе направо си музовирин и пустиняк, не загубенякЙордан_13 писа: Вени Марковски: Само ако си играл футбол в Банкя, може да разбереш премиера
www.webcafe.bg/id_1769005134
Хората в Банкя са много..., те са различни шопи от тези в Елин Пелин например. В Банкя, когато играехме футбол, аз там съм играл футбол всеки ден между другото, включително имам едни 20 кошмарни минути, играни в отбора на Банкя, както аз се шегувам сега, тигрите на Банкя, защото не им помня името.
Тези 20 минути, докато дойде техният вратар, са най-кошмарните минути в живота ми, по-зле и от казармата. За това човек трябва да го е преживявал, за да знае защо например, когато премиерът игра тенис с Борис Бекер и загуби, което е естествено, той се разсърди. В Банкя се играе футбол като се ритат кокалчета, това не е игра на футбол. Или ако не биеш, това е много лошо, ти си загубеняк, ти не си загубил, ти си загубеняк. От там идват много, редица...
![]()
![]()
![]()
А кой, как и защо въведе тая игра, тоя жертвоприносителен ритуал по цял свят? И с каква цел? Нещата май пак опират до едно гадно племе. Айде да не казвам кое, за да не ме обвинят в антисемитизъм. Макар че гадното племе няма нищо общо със семитите.
Време е да дадем сериозен отпор на жидовете. Не сме нито слаби, нито безпомощни. Само трябва да се освободим от страха и от комплексите за малоценност. Повярвайте, че сме Сила, която ще властва над цялата Бъдна Епоха и това ще се случи. Вярата е Сила, за която мнозина не подозират.
Тома Белев: "не е пълна щом ме е пропуснал Блъсков."
По думите на човека, който раздава закуската, тя е платена от фирми, които не искат да се афишират.
news.ibox.bg/news/id_688098941
===================================================
Аз баница мога да си направя сам и си я правя, още кътми на сач, палачинки и квото си поискам. Просто илюстирирам разликите между протестите - на едните се вихри банкет, а на другите - сливи за смет.Елтимир писа: Баница нема и нема да има. Някак не те виждам как точно ти ще идеш на хранилката на Шорош и ще продадеш България за една баница. С всичките ни кусури, поне за предатели не ставаме. Може за много неща да не съм съгласен с теб, ама ти топла баничка, кафе и айрян от Сорос няма да получиш. Щото да ме убият, ама не вярвам да се съгласиш на измяна. Така че ще си погладуваме. Ще берем диви джанки, ще варим корени на огън, ако трябва, но няма да предадем България. И на колене няма да паднем.
Те ни отнеха Нашия свят, Данчо! Трябва да си го върнем. Ако не за нас, то за нашите деца и внуци. А техните ГМО продукти да им ги наврем където намерим за добре!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.