Ето че народът може

преди 13 години 2 месеца #46974
Друго, което забелязвам, е че проблемите и опасностите не се степенуват по важност. И се сетих за тактиката "Анти-Стингер", която руснаците използваха в Афганистан през 80-те години. Тогава американците въоръжаваха муджахидините с противосамолетни ракети Стингер. Те се насочваха според топлинното излъчване. Руските самолети изстрелваха около себе си голям брой малки ракети и Стингерите удряха тях. Самият самолет в почти всички случаи оставаше невредим.
Същата тактика сега се прилага срещу нас. Подхвърлят ни една или друга изкупителна жертва и ние като истински глупаци се нахвърляме срещу нея, забравяйки главното. Сега например е Волен Сидеров. Те ще си го жертват, нищо не им струва. Но остава главният проблем с геноцида. Остава проблемът с отравянето на българския въздух, с водата и земята на България. Остава въпросът за циганизацията. За химическото ръсене, макар и поспряло напоследък още нямаме отговор. Мълчи се и за шистовия газ. И за отровните напитки и храни в търговската мрежа. Мълчи се а обезлюдяването на българските села и за политиката българските земи да стават необработваеми. Мълчи се за ГМО. И така нататък.
Та помислете. Дали една или друга марионетка е важна или всички политици до един да отговорят за тези жизненоважни за народа ни проблеми.
Не съм тръгнал да поучавам никого. Лично аз политически амбиции нямам. Вече втори ден по принуда не се храня. Едва ли ще изкарам дълго. Искам само да ви предам още нещо от своя опит и своите знания, докато имам сили да го направя. Както искате, така ме разбирайте.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 2 месеца #46975
Отново за Русия. Там нещата са толкова дълбоки и толкова сложни, че ще е нужен цял научен институт да разкрие цялата истина. Да не се окаже, че българи, траки, скити (сколоти) и славяни в много дълбока древност са били един народ?
Но да погледнем към съвремието.
Достоевски и Тургенев, а също великите пълководци Суворов и Кутузов са българи по произход. Българин е и славният генерал Гурко. Лев Толстой пък си е от нашите, от дунавските българи. Малко преди да умре, той се готвел да посети България, "Родината на моите деди", както той я наричал. За космонавта Герман Титов е сигурно. Но има данни, че и в Юрий Гагарин има нещо българско. Смешното е, че червеният командир Чапаев също е чистокръвен българин. Половината Русия е българска, ние като народи сме неотделими, колкото и да е неприятно на някои да го признаят. Говоря за народите, а не за правителствата.
Да, сега Русия се управлява от евреи. От 100 години насам се управлява от евреи. А нима България не се управлява от евреи?
В някаква руска летопис пишеше за един руски княз, който преминал Москва река, за да се бие срещу българите. Границата между Русия и България се е намирала в самия днешен център на Москва. Дали някой осъзнава тоя факт? През 2003 година стоях на една площадка пред Московския университет, откъдето се виждаше половина Москва. И си представях как нашите воини са стояли там.
Имам още много да кажа. За езика, например.Академик Дмитрий Лихачов пише, че съвременният литературен руски език е изграден върху основата на старобългарския. Ще кажа нещо много повече. В редица български диалекти, като граовския и трънския присъстват много руски думи. В много руски песни, а аз притежавам огромна колекция от такива откривам много български думи, които ги няма в литературния руски.
И накрая Предсказанието.
Че накрая българският и руският Цар ще влязат заедно в Цариград през Червената врата. И ще яздят под едно знаме.
Да, от Русия сме видели много зло. Но сме видели и добро. Заедно с Асеневци и Тертери, в България заедно с тях идват и руски дружинници, които се сражават за България. А сега ми кажете какво добро сме видели от Европа и САЩ, от Турция и Изсраел.
Съюзници са ни нужни. Сами няма да се справим. Враговете са твърде много и твърде силни. Нека потърсим своите братя и да им протегнем ръка. За да ни протегнат и те своята.

преди 13 години 2 месеца #46976
Сега да погледнем какво би се случило след отговора на някои въпроси.
Когато стане ясно с какво са ни ръсили самолетите от американските бази, това ще е достатъчно основание за тяхното измитане от нашата земя. Нещо повече. Ние ще имаме правото да заведем иск срещу САЩ за извършването на многобройни умишлени убийства в България. За предизвикването на пагубни последствия върху българското земеделие. Така че трябва политиците да отговорят.
Директивите на Брюксел за развъждане на циганите и за намаляване на българите в България. Заселването на европийски цигани в България. Клеветническите кампания, редовно провеждани от страна на държави, членуващи в ЕС срещу България и българите. Основанията за излизането ни от Европийския съюз ще са предостатъчно. Някой политик нещо да каже?
Тихата окупация на българската земя от Изсраел и Турция. Цялата истина за преминаването на цяла България в чужди ръце. Осигуряването на безнаказаност на циганските престъпления, осъществявани от еврейското лоби у нас от една страна. И насъскването на многобройни цигани мюсюлмани срещу българския народ от страна на Турция. Тук вече действията могат да бъдат многобройни. Включително национализация на изкупените от чужденци земи и прекъсване на дипломатическите отношения с Изсраел и Турция. Нека партиите да се произнесат, ако им стиска. Едва тогава ще ги видим колко са български.
Пагубните последици от добива на шистов газ, от ГМО и от умишленото отравяне на българските води, както и допускането свободно да се продават отровни хранителни продукти. Следват обвинения за умишлени убийства и те ще се отнасят до всички политици без изключение.
Така че задаването на въпроси съвсем не е безобидно, стига настойчиво да изискваме отговор. А когато целият народ почне да задава тези въпроси, отговорът все ще дойде.

преди 13 години 2 месеца #46977
Невероятно е БСП/БКП отде ги вади тие фамилии. Как културно ни ограмотява столетницата в нейното продължение ДПС;))) Дори до днес, ние нямаше да знаем, че каймакамините в България си имали наследници ( bg.wikipedia.org/wiki/Каймакам ). Еми, да ви е честито, майни;))), това ще е първият каймакамин на Пловдив след 1878г. И както сте започнали да играете кючеци, вместо народни хора, тъй и скоро шъ почнете да рукате: "Афферим машалла"; "Буйрунус ефендилер" и други такива благо звучащи думички и словосъчетания. В магазините за европейска мода, с преференции ще ви продават шамии и фесове;)))

news.ibox.bg/news/id_1591710838

Най-вероятно утре и този ще излезе, и ще каже, както Муса Кеседжи (Муса Палев), че и той е български гражданин. Вие виждате, че те се срамуват да кажат, че са българи, затова говорят, че са български граждани! И мангала е български гражданин, но не е Българин! Тия хитри анадолски лафчета, Първан ага, дет сега напъва пак да стане шеф на БСП-ту им ги тури в устичката с лозунгите си "президент на всички български граждани" (но не и на Българите). Може да сте "български гарждани", но никога няма да станете Българи, щото сте малодушници и измекяри, щото ви е калпава семката и гнъсна. Това го запомнете от мене, рязани кавали, Господ меч да ви стовари! Българският Саракт е на Българите, българските граждани ще бъдат пета категория, ако въобще се броят за хора. Един път гледам в центъра на едно родопско село циганин да язди кон. И си викам: "Гледай какво извращение - нисшата форма на живот язди по-висшата!"

преди 13 години 2 месеца #46985
Господа,струва ми се,че се подготвя поредният антибългарски погром.Назначаването на някакъв криминализиран изрод за шеф на ДАНС и изобщо цялото абсурдно правителство от престъпници е само една димна завеса,която провокира очаквани реакции,докато в това време се изпълнява нещо много по-страшно за България.Познати юдео масонски трикове,не мислите ли.

преди 13 години 2 месеца #46987

Йордан_13 писа: Тук искам малко да поговоря за анти-депесерския характер на днешният протест. Лошо няма, щото най-накрая на демон-кратите и либералите почна да им увира главата относно Турция и турците. А причината да сме на сегашния хал е именно доктрината за съюзничество и приятелство с Туркия, която бе въведена именно от демон-кратите и либералите поради стремежа им да бъдат на всяка цена в НАТО и ЕС. не е случаен факта, че един демон-кратичен кадър от тях, Ристю Бисеров кацна на резания пармак на Доган, за да се стигне до днешния парадокс Тиквата, именно правителството на ГЕРБ да прави съвместни заседания с Ердоган! А неговите привърженици излизат на протест срещу ДПС! Смеееех, смех! Разберете, няма как да нямаме турци за областни управители на големите ни веке градове, след като демон-кратите и либералите водиха политика на "Отворено общество" - допускане на турските капитали в България и право на чужденци да купуват българска земя! Турците не правят само магистрали и 'Шишеджам" в България, те са изкупили едно 50% от територията й, другата чака за изкупуване и с едно влизане на Туркия в ЕС, България престава да съществува, защото върху изкупената територия има веке турски предприятия и фирми, т.е. турска икономика, която много лесно ще си спечели на избори и турска администрация и ето ви едно разширение на Турската държава, без дори и пушка да пукне! Смешни, смешни сте г-да, България е в трапа, а вие нарувате срещу самите себе си, подкрепяйки политическата система в България! Вие доброволно слагате галвата на децата си на турския дръвник. СЪБУДЕТЕ СЕ, СКОТОВЕ! Ква семка сте дееба мама му прецакана и гнъсна...
Има само едно спасение за България и тя е ВЪН ТУРСКАТА ИКОНОМИКА И ПРЕДПРИЯТИЯ ОТ БЪЛГАРИЯ! Само, когато има ГРАНИЦА между България и Туркия, само тогава ще съществува държава България! тази граница трябва все повече и все повече да се доближава до Стамбул града, докато един ден го премине и достигне Троя!

Няма нужда,Троя ци е тук в България.

преди 13 години 2 месеца #46988

Manuroth писа: Вижте, шепа хора са тези, които наистина вярват и разбират идеите ви. Аз съм от тези, които четат форума ви от самото му начало и, честно казано, никога не съм ви разбирал докрай, но винаги съм вярвал силно в идеите ви. От десетките националистични сайтове, които съм изчел, само в този чувствам, че пишат хора с наистина дълбока вяра и любов към България.

Първо, аз също съм против крипто-юдаизма, въплътен в новата си религиозна одежда, наречена християнство, но как ще обясним на 95% от българите, че християнството е своего рода завоалирана кавър версия на юдаизма, подплътена от православието с много от древните български вярвания? Моментално ще ни освидетелстват психоаналитиците, ще ни анатемосат християните, ще ни обругаят останалите така наречени християн-националисти и патриоти. Хората са плитки, това е масово! Няма място да излееш кофа с вода в капачка. Когато им се предложи нещо по-дълбоко, те се възмущават и негодуват. Как ще обясним на нашите баби и дядовци по селата, дето всяка неделя си палят свещички в църквите, че всъщност отчето благославя тях и техните роднини в името на йхвх още от раждането? Как ще им обясним, че християнството е един жесток хибрид м/у нещо свято и нещо сатанинско? Според мен не може.
Според мен трябва да се пропагандира мощно чрез интернет, списания, вестници, мултимедия. Най-вече мултимедия - най-лесно е за асимилиране от днешните потенциални воини. Трябва да се провеждат сбирки и събори, на които да присъстват хора, вярващи в идеята, и да се привличат нови. И тези хора ни трябват за МАСОВ ТЕРОРИЗЪМ из цялата страна.

Аз не искам да протестирам мирно. Дори не искам да протестирам изобщо. Това е малоумно. Малоумно е, защото като протестираш мирно срещу своите убийци, гилотината им няма да олекне докато ти сече главата. Трябва ни война! Вярвам, че сте съгласни поне с последното изречение.

Хора на групи да ходят и директно да подпалят с молотовки всичките полит. щабове в тая съсипана страна. Не по време на протеста. След него, като няма еничари навсякъде. Докато хората не почнат да се бият с еничарите по протестите задружно, няма смисъл.
Намериха се няколко човека на миналите протести да се опълчат на роботите от МВР и бяха размазани от бой, а останалите от протестиращите бяха възмутени, но не от полицията, а от малцината момчета, дето решиха да "протестират" както си пише в книгите. Лумпени били, наркомани били, провокатори били. Майка ви проста, либерална да е*а!

Това е и вторият проблем. Как ще обясним на 95% от българите, че не щем партии, републики, НАТО, ЕС, демокрация и либерализъм? То на тях само това им е в главите - демокрацията, демократични методи и демократично управление... 'Щото ценностите им са дамгосани от страните, на които искат да приличаме, а именно СЕЩ и западноевропейските мулти-култи държави. Разбирате ли? Хората искат да си карат новата кола и да имат апартамент. Искат да ходят на кино и да пушат цигари в барове и дискотеки. Искат да чукат секси мадами и да трошат кинти в мола. Жените ни искат богати мъже, а мъжете ни искат цицати жени. За жалост е това. Това е продуктът на мулти-култи либерализма. Това е най-удобната система в света - не ти трябва духовност - тя не ти доставя ерекция. Не ти трябва култура - тя не ти купува кола и телефон с тъчскрийн.

Как ще им обясним, че искаме смъртта на всичко изброено горе? Няма как да стане. Не и ако чакаме това да стане с времето, защото времето следва деволюционни процеси, т.е. времето води към още по-голямо профанизиране.
Но ще стане с война. Защото само с война ще се срази врага.

Онзи ден пред парламента един познат ми казва "докато паветата не потънат в черва и кръв, нищо няма да се промени". Еми, прав е.

Всъщност, до 10-15 години в България ще стане гражданска война. Аз го усещам и го чакам. Неминуемо е. Тогава се надявам Българинът да се ориентира бързо и добре и да хване пушката. Моля се на Тангра това да стане час по-скоро, защото това ще е най-удобното време за изриване на циганската сволоч и запалване на политическите укрепления на еврейските подчовеци.

Дотогава, моля ви, правете някакви опити да разпространявате идеите си и извън рамките на този прекрасен сайт.

Напълно съм съгласен с този пост.Християнството и всички останали религии са едно подменено извращение с истинската духовна вяра,с цел властване и лесно ограбване на народите/геноцидът над нашите богомили в цяла Европа/ и докато ние беснеем в моловете и на импотентните митинги,те купуват земята ни и строят джамии.

преди 13 години 2 месеца #46990
Искам да добавя още нещо.С тези форуми,с тези наши изказвания,тълкувания,призиви,опити да се разбуди заспалото мнозинство,се постига малко и бавно,а врагът постига много и бързо.Аз си мислех,че трябва да се деѝства като четите на ВМРО,да се отстрелват един по един Доган,Цергеѝ,Иван,Боико и т.н.защото няма време и другите да се замислят как ще грабят и унищожават този славен народ.Но това не е начина.Замислете се.Насилието пак работи за големите носове.Този форум и другите подобни отдавна да са спрени и по-изявените/опасните/ да са премахнати.Но не е така,защото призивите за премахване на тези същите са храна за тях.Накрая ще дадат фира много българи и няколко политически отрепки,а те ще останат невредими,по-яростни и изобретателни.Мисля,че начина е с техните методи по техните глави.Опитаѝте се да вникнете в думите на Деѝвид Аѝк.Надявам се ме разбирате.

преди 13 години 2 месеца #46992
За съжаление протестите почнаха да се партизират, да се извращават. Затова ни очакват още две години хаос. През тези две години Идеята трябва да стигне до всеки българин. Който разбере, разбере. Който не иска да разбере, да се сърди на себе си. После ще дойде Развръзката. От броя на осъзналите се Българи ще зависи каква да бъде тя. Само имайте предвид, че изходът съвсем не е предопределен. Има вариант България да възкръсне, но има вариант тя да бъде почти обезлюдена. Тези неща са казани и писани още преди много столетия, не си ги измислям. Така че сега ни са нужни много разум, крайно себеотдаване в името на Каузата и жертвоготовност. Не успеем ли да проявим тези качества, с нас е свършено.
Някога някой тук беше писал, че съм вестител на черни вести. Не, стремя се да давам надежда, защото такава има. Но съм длъжен да предупредя за опасностите. Вярвам, че това е мой дълг.
Сега за упреците какво се прави. Правя каквото е по силите ми. Почти не мога да вървя и да се храня. Просто хранопроводът ми не пропуска всякаква храна. Вярвам, че за състоянието, в което се намирам, и онова, което съм направил не е малко. Затова не приемам упреци, насочени лично към мен.

преди 13 години 2 месеца #46996

Аз си мислех,че трябва да се деѝства като четите на ВМРО,да се отстрелват един по един Доган,Цергеѝ,Иван,Боико и т.н.защото няма време и другите да се замислят как ще грабят и унищожават този славен народ.Но това не е начина.Замислете се.Насилието пак работи за големите носове.Този форум и другите подобни отдавна да са спрени и по-изявените/опасните/ да са премахнати.Но не е така,защото призивите за премахване на тези същите са храна за тях.Накрая ще дадат фира много българи и няколко политически отрепки,а те ще останат невредими,по-яростни и изобретателни.Мисля,че начина е с техните методи по техните глави.Опитаѝте се да вникнете в думите на Деѝвид Аѝк.Надявам се ме разбирате.

Аз и сега вярвам, че трябва да се действа, както ВМРО е действала. Жертви ще има и от наша страна, даже много повече от техните. Но, за да получиш, трябва да дадеш. Това е Законът. Напоследък в главата ми все се въртят черни мисли как един ден, когато Войната започне, ще ме гръмнат за норматив някъде без изобщо да разбера. Обаче, ако ме гръмнат в битка, поне приятелите ще скочат след мен. "Свобода или смърт!" са казали нашите дядовци като им е дошло до гуша.

Колкото до Дейвид Айк, не съм му чел книгите, но знам, че в момента са много модерни сред всякакви ню ейдж общества, а и не само. Еленко Ангелов, който всичко повтаря като папагал, непрекъснато говори за него. Лошо няма, но е недостатъчно, защото няма духовност, има само разконспириране. Пише за chemtrails, за флуора в пастите за зъби и рептилите. Интересни неща, но още не им е дошъл редът в моята библиотека.

За съжаление протестите почнаха да се партизират, да се извращават. Затова ни очакват още две години хаос. През тези две години Идеята трябва да стигне до всеки българин. Който разбере, разбере. Който не иска да разбере, да се сърди на себе си. После ще дойде Развръзката. От броя на осъзналите се Българи ще зависи каква да бъде тя. Само имайте предвид, че изходът съвсем не е предопределен. Има вариант България да възкръсне, но има вариант тя да бъде почти обезлюдена. Тези неща са казани и писани още преди много столетия, не си ги измислям. Така че сега ни са нужни много разум, крайно себеотдаване в името на Каузата и жертвоготовност. Не успеем ли да проявим тези качества, с нас е свършено.
Някога някой тук беше писал, че съм вестител на черни вести. Не, стремя се да давам надежда, защото такава има. Но съм длъжен да предупредя за опасностите. Вярвам, че това е мой дълг.
Сега за упреците какво се прави. Правя каквото е по силите ми. Почти не мога да вървя и да се храня. Просто хранопроводът ми не пропуска всякаква храна. Вярвам, че за състоянието, в което се намирам, и онова, което съм направил не е малко. Затова не приемам упреци, насочени лично към мен.

Действително протестите са доста извратени. Гледах онзи ден едно младо момче с огромен плакат, на който пише, че десните демократични партии трябвало да се обединят, за да поведат България. Вчера пък започнаха да викат "игнорирай Волен". Не разбрах защо трябва да игнорираме предателите? Някакво криворазбрано великодушие ли показваме? Е, игнорираха го. Отделно полицаите бяха барикадирали централата на Атака не като централите на другите партии, а буквално отвсякъде така, че да не можеш да да стигнеш по никоя улица до операта. След протеста реших да отида сам да видя какво става, но един човек ме пресрещна преди да стигна полицаите и ми каза "не се пробвай, не става...". Непознат беше, но комуникативен. Каза, че преди работел в Атака, но след последната изцепка на сидеров напуснал. През оградата от полицаи обаче видях една тъпла лумпени, за която този непознат ми каза, че им давали по 50 лв. на ден да стоят отпред и, ако евентуално стане бой, щели да им дадат и бонуси. Някакви спортистчета скинар и футболни хулигани. Много долна картинка. Имаше една немалка група, дето викаше "Дайте ни права да пушиме трева!"...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.