Ето че народът може
Да се популяризираме не е точната дума, по-скоро търсим точните хора, които не просто да разберат идеите, но и да могат да ги реализират. Популяризацията не всякога води до желания ефект. Търсим определената будност, която може да работи с тези идеи, засега не я намираме сред протестите. Там просто има представители на Зелените, ДСБ, СДС, ГЕРБ, кой ли не, но ги няма онези, които искат смяна на политическата система, забрана на политическите партии, разпускането им, и никакви нови републикански избори. Великата Майка затова установи Равновесието, за да покаже безсмислието на противопоставянето, противоборството, безсмислието от республиканската изборна надпревара. Равновесието говори, но няма кой да го чуе. Великата Майка показа нов Път. Но никой не тръгна по него. Равновесието ще се наруши, това ще предизвика не само социални, но и природни катаклизми.Bola писа:
Това изказване ми е странно:balh писа: Да ги оставим да си правят простотиите , а ние сами настрани от всичката тази глупост да си създаваме нова България . Нов народ , нова култура , нов живот . Тези протести са за реконструкция на системата и имат за крайна цел да създадат нова система по-добре работеща в името на чифутите . Ние какво да правим при тях ? Нека сами си протестират , свалят от власт , да си се съдят и така нататък . Тази псевдо държава си е тяхна , те да си я реформират . Ние трябва да си създадем наша си държава . Така съжителствайки на една и съща територия двете държави по естествен , природен начин ще се "разберат" коя е излишна и трябва да отпадне .
Нов народ , нова култура , нов живот .
А какво ще се случва със "стария" народ? Не е ли важен именно народът?
Не е ли целта идеите ви да се популяризират, а не да се изолирате?
Та кога говорим за изолацията, ние не стоим на старата комунистическа максима "който не е с колектива, колектива му го нацепва". Сега колектива има други проблеми - търси в рамките на републиканския модел как да си реши проблемите. А Небето този модел го отхвърля.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
==================================
Онова, което е описано в Откровението на Иоан.
======================
В "името на народа" са се вършели какви ли не дела и едва ли някое от тях е било Божие. Когато е ставал Потопът мнозина са си задавали този въпрос: 'не е ли важно човечеството?"
Протестите избухнаха спонтанно. Много българи не можаха да понесат турско-комунистическата наглост. А че партиите се опитаха да използват протестите е нормално. Но не успяха съвсем. На доста места прочетох искания за забрана на всички партии и смяна на целия политически модел. Българинът вече почна да разбира, че с тези досегашните ще става все по-зле. Надежда има.
Сега за популяризирането. Разбира се, че трябва да го правим. От една страна на хората им липсва информация. Липсва им идейната и духовна опора. Те я търсят, но не могат да я намерят. На второ място идват масираните въздействия. Психотрониката вече е навсякъде. Мобилните оператори също са в тая игра. Техните антени излъчват психотронни сигнали и тровят българите. Телевизията използва подсъзнателни сигнали. Из вестниците и рекламните брошури е пълно с НЛП. Та нека не упрекваме чак толкова народа си.
Все пак има хора, които търсят път и изход от положението, а не го виждат. Има хора, които търсят някаква надежда, които търсят в какво да повярват. Има хора, които търсят истинска Идея, а не я намират. Аз вярвам, че е наш дълг да намерим възможност да стигнем да всички тях. Защото голям катаклизъм ще има, неизбежно е. Но колкото повече българи оцелеят след катаклизма, толкова по-голяма е надеждата България да оцелее и да продължи своя път през вековете. Не ми се иска да се сбъдне онова предсказание, според което оцелелите българи ще бъдат по-малко от населението на средно голям град.
Така както ми го описваш разбирам, че всъщност не сме важни.
Мнението ми е по-близко до това на Елтимир.
Да, а олигарсите смятат, че самите те са най-важните.Йордан_13 писа: Не е ли важен именно народът?
======================
В "името на народа" са се вършели какви ли не дела и едва ли някое от тях е било Божие. Когато е ставал Потопът мнозина са си задавали този въпрос: 'не е ли важно човечеството?"![]()
![]()
Е, днес Зелените смятат, че са по-важни животните
![]()
![]()
![]()
![]()
Искаш да правиш държава в държавата с шепа хора? Ами то е правено вече - за справка Мултигруп и ТИМ.
А "стария" народ си чака откровението.
Защо управниците се уплашиха? Явно са научили нещо. Кой ще е бъдещият Водач, кои ще са бъдещите български Владетели? Сега никой не знае. Не съм сигурен дали те самите също знаят. Ще има всепомитащ бунт, който ще срине Системата. Тогава народът сам ще разпознае своите Водачи и ще ги издигне. Едва тогава България ще тръгне към възход. Ще е след две години. Дотогава трябва да се подготви почвата за тези събития. Вярвам, че именно тук е нашето задължение и нашият Дълг пред народа си. Иначе колкото и да се напъваме, пак нищо няма да разберем. Водачите и Владетелите няма да станат известни до самата развръзка. Това е Небесен план и ние не можем да го променим. Може би е с оглед на тяхната безопасност. Но аз вярвам, че сме длъжни да работим за България и за българския народ. Което означава да изпълним дълга си, колкото и трудна да е нашата днешна участ.
Както го разбираш е отговор за това, че нищо не си разбрал.Bola писа: Благодаря за отговора, Йордане.
Много е вероятно да е така.Йордан_13 писа:
Както го разбираш е отговор за това, че нищо не си разбрал.Bola писа: Благодаря за отговора, Йордане.
сан бернар | 16.06.2013 10:08
В момента не става въпрос за Борисов, а за премахването на червените свини от политическата сцена.
Понеже Костов не го искате, в краен случай ще върнем пак Борисов. Ама за това - после.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.