Ето че народът може

преди 13 години 2 месеца #46962
Тук искам малко да поговоря за анти-депесерския характер на днешният протест. Лошо няма, щото най-накрая на демон-кратите и либералите почна да им увира главата относно Турция и турците. А причината да сме на сегашния хал е именно доктрината за съюзничество и приятелство с Туркия, която бе въведена именно от демон-кратите и либералите поради стремежа им да бъдат на всяка цена в НАТО и ЕС. не е случаен факта, че един демон-кратичен кадър от тях, Ристю Бисеров кацна на резания пармак на Доган, за да се стигне до днешния парадокс Тиквата, именно правителството на ГЕРБ да прави съвместни заседания с Ердоган! А неговите привърженици излизат на протест срещу ДПС! Смеееех, смех! Разберете, няма как да нямаме турци за областни управители на големите ни веке градове, след като демон-кратите и либералите водиха политика на "Отворено общество" - допускане на турските капитали в България и право на чужденци да купуват българска земя! Турците не правят само магистрали и 'Шишеджам" в България, те са изкупили едно 50% от територията й, другата чака за изкупуване и с едно влизане на Туркия в ЕС, България престава да съществува, защото върху изкупената територия има веке турски предприятия и фирми, т.е. турска икономика, която много лесно ще си спечели на избори и турска администрация и ето ви едно разширение на Турската държава, без дори и пушка да пукне! Смешни, смешни сте г-да, България е в трапа, а вие нарувате срещу самите себе си, подкрепяйки политическата система в България! Вие доброволно слагате галвата на децата си на турския дръвник. СЪБУДЕТЕ СЕ, СКОТОВЕ! Ква семка сте дееба мама му прецакана и гнъсна...
Има само едно спасение за България и тя е ВЪН ТУРСКАТА ИКОНОМИКА И ПРЕДПРИЯТИЯ ОТ БЪЛГАРИЯ! Само, когато има ГРАНИЦА между България и Туркия, само тогава ще съществува държава България! тази граница трябва все повече и все повече да се доближава до Стамбул града, докато един ден го премине и достигне Троя!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 2 месеца #46965
Вижте, шепа хора са тези, които наистина вярват и разбират идеите ви. Аз съм от тези, които четат форума ви от самото му начало и, честно казано, никога не съм ви разбирал докрай, но винаги съм вярвал силно в идеите ви. От десетките националистични сайтове, които съм изчел, само в този чувствам, че пишат хора с наистина дълбока вяра и любов към България.

Първо, аз също съм против крипто-юдаизма, въплътен в новата си религиозна одежда, наречена християнство, но как ще обясним на 95% от българите, че християнството е своего рода завоалирана кавър версия на юдаизма, подплътена от православието с много от древните български вярвания? Моментално ще ни освидетелстват психоаналитиците, ще ни анатемосат християните, ще ни обругаят останалите така наречени християн-националисти и патриоти. Хората са плитки, това е масово! Няма място да излееш кофа с вода в капачка. Когато им се предложи нещо по-дълбоко, те се възмущават и негодуват. Как ще обясним на нашите баби и дядовци по селата, дето всяка неделя си палят свещички в църквите, че всъщност отчето благославя тях и техните роднини в името на йхвх още от раждането? Как ще им обясним, че християнството е един жесток хибрид м/у нещо свято и нещо сатанинско? Според мен не може.
Според мен трябва да се пропагандира мощно чрез интернет, списания, вестници, мултимедия. Най-вече мултимедия - най-лесно е за асимилиране от днешните потенциални воини. Трябва да се провеждат сбирки и събори, на които да присъстват хора, вярващи в идеята, и да се привличат нови. И тези хора ни трябват за МАСОВ ТЕРОРИЗЪМ из цялата страна.

Аз не искам да протестирам мирно. Дори не искам да протестирам изобщо. Това е малоумно. Малоумно е, защото като протестираш мирно срещу своите убийци, гилотината им няма да олекне докато ти сече главата. Трябва ни война! Вярвам, че сте съгласни поне с последното изречение.

Хора на групи да ходят и директно да подпалят с молотовки всичките полит. щабове в тая съсипана страна. Не по време на протеста. След него, като няма еничари навсякъде. Докато хората не почнат да се бият с еничарите по протестите задружно, няма смисъл.
Намериха се няколко човека на миналите протести да се опълчат на роботите от МВР и бяха размазани от бой, а останалите от протестиращите бяха възмутени, но не от полицията, а от малцината момчета, дето решиха да "протестират" както си пише в книгите. Лумпени били, наркомани били, провокатори били. Майка ви проста, либерална да е*а!

Това е и вторият проблем. Как ще обясним на 95% от българите, че не щем партии, републики, НАТО, ЕС, демокрация и либерализъм? То на тях само това им е в главите - демокрацията, демократични методи и демократично управление... 'Щото ценностите им са дамгосани от страните, на които искат да приличаме, а именно СЕЩ и западноевропейските мулти-култи държави. Разбирате ли? Хората искат да си карат новата кола и да имат апартамент. Искат да ходят на кино и да пушат цигари в барове и дискотеки. Искат да чукат секси мадами и да трошат кинти в мола. Жените ни искат богати мъже, а мъжете ни искат цицати жени. За жалост е това. Това е продуктът на мулти-култи либерализма. Това е най-удобната система в света - не ти трябва духовност - тя не ти доставя ерекция. Не ти трябва култура - тя не ти купува кола и телефон с тъчскрийн.

Как ще им обясним, че искаме смъртта на всичко изброено горе? Няма как да стане. Не и ако чакаме това да стане с времето, защото времето следва деволюционни процеси, т.е. времето води към още по-голямо профанизиране.
Но ще стане с война. Защото само с война ще се срази врага.

Онзи ден пред парламента един познат ми казва "докато паветата не потънат в черва и кръв, нищо няма да се промени". Еми, прав е.

Всъщност, до 10-15 години в България ще стане гражданска война. Аз го усещам и го чакам. Неминуемо е. Тогава се надявам Българинът да се ориентира бързо и добре и да хване пушката. Моля се на Тангра това да стане час по-скоро, защото това ще е най-удобното време за изриване на циганската сволоч и запалване на политическите укрепления на еврейските подчовеци.

Дотогава, моля ви, правете някакви опити да разпространявате идеите си и извън рамките на този прекрасен сайт.

преди 13 години 2 месеца #46966
Нема нужда да чакаш 10-15 години е, в Благоевград веке е започнала. Призоваваме всички родолюбиови българи от околните близки градове и паланки да се присъединят към българите от Благоевград и де що видите чалма - в трапа!

ДПС губернатор встъпи с бой
www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2067809

С бой, крясъци, скандали и кордон от полиция новоназначеният областен управител от ДПС Муса Палев успя да влезе в кабинета си в Благоевград. Подстъпите към входа бяха блокирани още рано сутринта от над 300 протестиращи срещу назначението.

В един момент униформените направиха кордон, а на площада демонстративно бяха паркирани два джипа, от които слезе Муса Палев, придружен от депутатите на ДПС в Пиринско Алиосман Имамов и Ахмед Башев.

Кордонът обаче бе премазан от протестиращите, които успяха да стигнат до Палев и му нанесоха няколко силни удара по тялото. Младеж пък обърка шефа на благоевградската полиция комисар Георги Костов с Палев и скъса вратовръзката му, заради което бе арестуван.

"Ужасен съм от това което се случва, но аз ще работя дори за тези, които ме посрещнаха с протести. Нямам намерение да се оттегля. Това значи да предам хората от своя етнос и кабинета "Орешарски", а това няма да стане", заяви Палев, който час по-късно напусна управата през задния вход.

Депутатът Имамов каза, че случващото се е насаждане на религиозна омраза. Той добави, че организаторите незабавно трябва да бъдат дадени на прокуратурата.
Протестиращите - граждани, активисти на ВМРО, ГЕРБ и други партии, побесняха още повече, като чуха, че щели да ги съдят и казаха, че ще стоят пред сградата, докато Муса Палев не си тръгне завинаги.

Пред вратите на областната управа остава и палатковият лагер, издигнат от тях.

Междувременно бившият червен кмет на града Лазар Причкапов и местни интелектуалци написаха много остро отворено писмо до премиера Пламен Орешарски. В него се казва, че "доверието на всички слоеве от населението към партиите и политиците е на своя критичен минимум". Те наричат "лъжа" твърдението на Орешарски, че е формирал независимо експертно правителство.

преди 13 години 2 месеца #46967
придружен от депутатите на ДПС в Пиринско Алиосман Имамов и Ахмед Башев.
===================================================

А, а вижте го сега Амедаа Башев!Къф етнос сте вие бе, да ви еба мамата рязана! Найш ли кви сте вие, обрязани келеши, предали вярата си за жълти акчета преди 400 години! Затова требе само бой, и ей го чалмака, аз га ви говорих за Рибново и Гърмен кви са чалмянки, вие не ми вервахте. Там не е България, вервайте - чалма до чалма, все едно си в Стамбул през 16 век. Затова само бой, полицията - и тях бой. Призовавам всички Българи от околните градове да се притекът на помощ в Благоевград. И видите ли чалмянка - в трапа. Ще ви дам аз на вас, един етнос, майка ви нещастна рязана.

преди 13 години 2 месеца #46968
Аз не искам да протестирам мирно. Дори не искам да протестирам изобщо. Това е малоумно. Малоумно е, защото като протестираш мирно срещу своите убийци, гилотината им няма да олекне докато ти сече главата. Трябва ни война! Вярвам, че сте съгласни поне с последното изречение.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

преди 13 години 2 месеца #46969
Един човек беше арестуван, тъй като се опита да удуши шефа на Областната дирекция на МВР-Благоевград Георги Костов - объркал го с Палев.
====================================================

Лошо няма дали ще е полицай или чалма - сите са резани мафлоци. Единият е еничарин - служи на властта, която ни геноцидира, другия е също еничарин - българин продал верата си и сложил чалма заради икономическа изгода, страх или малодушие.

преди 13 години 2 месеца #46970
Идеално! Не знаех за случая в Благоевград. Тотална подкрепа! На посрещане с тупаници, на изпращане - голи в чаршафи с олово в главата.

Междувременно пред щаба на Атака са прехвърчали камъни между протестиращите и зомбираните воленовисти. Също много добре! Тези хора се изхрачиха и в лицата на последните заблудени хорица, дето им вярваха и ги мислеха за националисти. Това са зомбита, хипнотизирани от политическия компаньон волен.

www.dnes.bg/obshtestvo/2013/06/17/ekshyn...lata-na-ataka.191093

Не давали да се протестира пред централата на партията?! Все едно са имунизирани към яростта на хората. Все едно имат авторски права над негодуванието и само те имат право да го ползват. Много е интересно: ролята, която Атака винаги е играла - да се прави на антагонист и катализатор в политическия живот на българите - сега им беше иззета от изначалните й притежатели, а именно - българския народ. Чудят се вече каква форма да придобият, какъв лозунг да изтипосат. Заучените фрази на волен, че винаги боклука бойко му е виновен, вече не вървят. Лъжливото овчарче изпадна в безсилие. Не може все другите боклуци да са му виновни.

Ей го тука, заснет от Канал 3 (пак долна телевизия, каквито са и всички останали):
vbox7.com/play:mf25c437f9

Станал е като мангалите: хвърля произволни обвинения в пространството, само и само да изглежда невинен и неоправдан, барем някой му се хване и го подкрепи. Горкият! Винаги жертва, винаги опозиция на злото! Гнида. БНС хубаво си казваха още преди години, че волен не е стока и че е политическа компаньонка, ама тогава малко хора ги чуха. Дано сега ги чуят повече. За жалост боян, който не заслужава по никакъв начин прякора си, се оказа също толкова гъвкав в политическо отношение. Търси някакви шизофренни решения на политическото си безсилие като прави коалиция с изявения комунист милен илиев.

Не е ли парадоксално? "Националистическите" ни лидери са все "харизматични" люде, точно колкото "харизматичен" беше и боклукът бойко бехар, както и другите преди него. Личности сме искали! Завършени, силни и харизматични личности! Чес'но ли, бе? Личности ли търсим?! Точно пък тази простотия с личностите е пълен идиотизъм. Много е нагла приказката с личностите, защото критериите за личност отдавна са подменени с тези за ТЪРГОВЕЦ, а кои са най-добрите търговци в целия свят? - Ей онези с малките шапчици и къдриците, дето за господ имат парите. Дето никога са нямали държава, ама през цялото им съществуване това им е фикс-идеята. К'вато им е държавата, такава им е и културата - подменена, фалшива. Те са прототипът на измамата сами по себе си. Не разбират хората, че личност не се става с много фирми, сметки в чуждестранни банки, диплома по икономика от УНСС и завод. Това е критерият за личност в днешно време - да имаш дипломка по икономика, да отвориш бар и да нацвъкаш фирми, които да те залеят с пари. Ако говориш 5 езика и имаш чуждестранна диплома - "ехееее, този е бая личност!". Вече младите родители си мечтаят децата им да станат такива личности! Някакви абсолютно пластмасови ценности, пак отрочета на мулти-култи либерализма, демокрацията и глобализацията.

Никакви такива "личности" не трябва да съществуват. Трябва да назовем ценностите на истинските хора, на Българите с главно "Б". И трябва чрез примера си да ги наложим.

преди 13 години 2 месеца #46971
eltimir.ovo.bg/news/nesuchastie/2013-03-07-67
Многократно съм писал, че първата стъпка към превъзмогване на унищожението е недоверие. Недоверие към властта. Недоверие към институциите. Недоверие към официалните информационни средства. Недоверие към всичко официално, към всичко общопризнато. Без недоверие следващата стъпка е невъзможна.

Времето на Вестителите отминава, то почти отмина. Иде времето на Пазителите. От какво пазят и как го пазят? Какво пазят, едва ли ще научите. А как го пазят? Пазят го така, че след тяхното опазване и спомен не остава. Пазили са го преди милиарди години. Пазили са го преди милиони години. Пазили са го преди хилядолетия. И аз вярвам, че пак ще го опазят.

Какво означават на дело тези думи? Означават, че Злото ще бъде унищожено. Заедно с неговите носители, разумните същества, допуснало то да се настани у тях. Злото ще бъде унищожено заедно с всички, които му съдействат и помагат. Неизбежно е. Случвало се е многократно в историята на планетата и отново ще се случи. При това съвсем скоро. Случвало се е преди почти три милиарда години. Случвало се е преди стотици милиони години, преди милиони години пак се е случвало. Едва няколко хилядолетия ни делят от последния подобен случай, а ние нищо не помним. Дори поука не е останала. Все пак у когото трябва, поуката се е съхранила.

Нека уплашените роби на Тъмния демон строят своите убежища. Нека градят своите подземни градове. От Пазителите спасение няма. Каквото е останало от предишните разумни раси, същото ще остане и от тях, от самодоволните, от самонадеяните властелини на този свят. От робите на демона Йехова, каквито всъщност са. Тоест нищо няма да остане. Кухи подземия без вещи и оборудване. Без следи от разумност. Подземия, над които следващите цивилизации ще си блъскат главите и ще се питат дали са от естествен или от изкуствен произход. Но защо заедно с виновните ще пострадат и невинни? Защо обикновените хорица, от които нищо не зависи ще загинат и те? Нали всеки път все някой е оставал, за да продължи пътя и да поеме на свой ред щафетата на Мисията?

Невинни няма. Няма и неутрални. Води се война и всеки е избрал къде да застане, от коя страна да бъде. Неутралността не е възможна. Не е неутрален дори неутронът, защото участва в строежа на материята. Още преди години беше казано и разгласено, че с всяко свое действие или бездействие ние се самобелязваме, саможигосваме. С всяко свое действие или бездействие ние се самопределяме. И когато сами, доброволно и по собствено желание ние се нареждаме в редиците на осъдените, кого ще виним, че ударът на възмездието ще се стовари и върху нас? Тогава? Има ли решение и какво е то?

Решение има. Нарича се несъучастие.

Едва до вчера бе вредно да участваме в мероприятията на властта. Бе вредно да ходим по събрания и митинги, да участваме в официални чествания и тържества, да слушаме безсмислените речи на политическите палячовци. Още по-вредно бе да им вярваме. Бе вредно да сме коректни и съвестни данъкоплатци, лоялни граждани, да търсим спасение в законите и институциите. Бе вредно да се надяваме, че попаднем ли в беда, тя, Държавата ще се намеси и ще ни помогне. Вярата вредеше, като ни пречеше ние самите да потърсим свой собствен път за спасение. Едва до вчера бе вредно да мислим, че те, политиците ни мислят доброто. Вече не е вредно. Вярата, доверието към Злото отсега нататък е смъртоносно. Вече не става дума за печалба или загуба, за вреда или изгода. Въпросът този път е на живот или смърт. Или ще умрем с тях или ще живеем без тях. Трето няма.

Те не са от нас и ние не сме от тях. Те не са като нас и ние не сме като тях. Те, политиците, умъртвили със своите умишлени действия милиони българи. Те, заради които влачим мизерно съществуване. Те, заради които страдахме и продължаваме да страдаме. Те - политиците. И ние - народът. Нима те заслужават да им вярваме и да им се подчиняваме? Нима те заслужават да се жертваме за тях, заради тяхното благополучие? Нима Народът ще умре заради шепа политици? Нима народът ще се остави да загине заедно с тях, осъдените на смърт бивши човеци, превърнали се в нечовеци?

Длъжни сме да спазваме законите? Утре ако съчинят закон, според който доброволно и съзнателно всеки от нас трябва да заколи членовете на своето семейства, а после сам да се обеси, вие ще се подчините ли? Не ви ли е идвало на ум, че дори законът може да бъде незаконен, щом води до гибелта на народа? Ама човешки и граждански дълг и други подобни щуротии… Когато видите у един-единствен управник поне една единствена проява не на дълг, а на обикновена човещина, тогава елате и ми говорете. Никаква мисъл за вярност към тях. Никаква мисъл за коректност и лоялност. Мислете за тях като за отровни влечуги и ще бъдете по-близо до истината. Когато влечугото препречи пътя ни, тогава се налага да избираме. Или да го убием или да го заобиколим. И тъй като не е разумно да почнем да ги убиваме, то ще е добре да ги заобиколим. В постъпките си. В мислите си. В живота си. Несъучастие в делата им. Несъпричастност към Злото. Те са от един свят, ние сме от друг. Те са от света на грабежа и печалбарството. Те са от света на алчността и нечовечността. Какво общо има техния свят със света, в който ние искаме да живеем? Нека спрем да ги слушаме, нека спрем да ги гледаме, нека не ги забелязваме, нека забравим, че те, политиците изобщо някога са съществували. Да ги изхвърлим от нас, да не ги допускаме и ние да не ходим при тях. Ето го решението.

Около нас се води война. Невидима, но твърде осезаема. Във войната участваме и ние. Дали искаме, дали не искаме – никой не ни пита. Но дали ще отидем при предназначените за унищожение грабители и ще умрем заедно с тях или ще оцелеем, това вече решаваме ние.
10 януари 2011 година

преди 13 години 2 месеца #46972
Имаше една приказка, че когато си в гората, виждаш дърветата, но не виждаш самата гора. За да я видиш, трябва да излезеш извън нея.
Ние сме в гората. Виждаме едно или друго дърво. Една или друга партия, едно или друго партийно безличие. За да видим самата гора, тоест цялостното положение, налага се да излезем извън клишетата на затъпяващата пропаганда, извън догмите и цялата официалност.
С риск някои да ми се разсърдят, искам да отправя предупреждение. Ако малочислена група си въобразява, че ще призове Небесната помощ, ще се случи чудо и нещата ще се променят отведнъж, длъжен съм съм да ги уведомя, че грешат. Да, Небето помага, но ако ние заслужим тая помощ и съумеем да я призовем. Ако наберем достатъчно сила, за да я призовем. При това Помощта идва не извън нас, а чрез нас. И чудото настъпва не в един миг, а постепенно.
Освен към излизане извън Системата, извън официалността, усилията трябва да бъдат насочени в още две посоки. Връщане на междучовешката солидарност и възраждане на чувството за народностна общност. Не го ли направим, обречени сме.
И една неприятна новина. Малко предисловие. През 1995 година беше казано, че предстои да се реши КОЯ да бъде България. Лошата новина е, че над Волжска България вече са се случили знамения.
Аз вярвам, че все още имаме сили да победим обречеността. Но трябва решимост, трябват действия. Аз май бях дотук. Ще опитам още малко, ама едва ли. Заклевам ви, продължете хилядолетния път на Българския народ. Не го ли направите, това ще е краят на всичко. България пак ще я има, ама не отсам Дунава, а край бреговете на Волга. Ако искате това, нека някои продължават да се правят на много велики и да не се съобразяват с реалността и с Небесните закони.

преди 13 години 2 месеца #46973
Очакват ви много подводни камъни, а вие още сте в плен на догми и клишета. Колкото повече от тях съумеете да разрушите, толкова повече шансовете ви за успех се увеличават.
Да почнем с привличането на външни приятели и съюзници. Продължавам да настоявам, че един огромен потенциален наш съюзник е Русия. Само не ми приказвайте, че искам да станем руска колония. Точно обратното. Искам две неща. Първото е Волжска България да се възроди, а тя вече се възражда. Второто е, самата Русия да признае своята българска духовна основа. Не е невъзможно и от личен опит съм се убедил в това.
Сега един факт. Когато бяха размириците в Катуница, единствено от Татарстан, от Волжските българи, както и от Русия получихме подкрепа. После един евреин на име Владимир Путин нареди да бъде изтрито всичко, свързано с този случай от руския Интернет, ама такива шашкъни вече си бяха записали нещичко. Та да не бъркаме руското правителство, което всъщност е еврейско, с руския народ. Нещата са различни. Да не забравяме и нашите Волжски братя. Пак от личен опит знам какви неистови усилия полагат евреите, за да прекъснат всякакви връзки между двата клона на Велика Стара България.
Може би ще продължа с предупрежденията. Дори с риск да си навлека нечий гняв.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.