Милошевич е починал в килията си в Хага
Дори когато им се случва да говорят верни неща, враговете на България имат други, враждебни на нашия народ цели. А те са принудени понякога да говорят истината. Иначе как ще ни излъжат да им повярваме?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Да припомним, че през 2002г. или там някъде "Монитор" се купуваше единствено, заради статиите на Волен Сидеров и по-рядко на Илия Илиев и Тамара Шишманова.Севар писа: "Монитор" е един гнусен парцал. Понякога се намира и качествена информация, но повечето са статии директно или индиректно срещу Волен Сидеров и Атака. Те плескат кал по целия национализъм, по българската Кауза само с едничката цел да омаскарят Волен Сидеров. Правят постоянна реклама на разни мангалски партии само и само да направят сечено на Атака. Това е гнусно вече. За какъв национализъм ще ми претендират тези плазмодии?
А днес, щом са почнали да плюят срещу Волен, значи това им е бизнеса - "няма вечни приятели, има вечни интереси".
Илиев не е крил, че е от ДС, но все имах надежда, че е от измъкналите се от тази система.
Сигурно е много наивно да мисля, че човек може да се измъкне от тази система и да го оставят да работи срещу нея.
Илиев не е крил, че е от ДС, но все имах надежда, че е от измъкналите се от тази система.
Сигурно е много наивно да мисля, че човек може да се измъкне от тази система и да го оставят да работи срещу нея.
За съжаление, Иване, много хора потвърждават факта, че няма бивши от "системата"
Първо, открито ги гонят и ги наричат "славянски изроди". Второ, който не говори албански, стои безработен. Мохамеданите вършат демонстративни престъпления, които също толкова демонстративно остават ненаказани. Така християнското население на Косово намалява от 60% до около 25%.
Точно както става и в България...
Няма кой да пази България. Останахме ние. Неформалните партии и организации. Да се обединяваме, да предприемаме съвместни действия и да тръгваме на война срещу враговете на Българското. Кой, ако не ние? Кога, ако не сега?
Напълно съм съгласен с теб - но за целта са нужни доста неща: като например добре разработена стратегия, достатъчно финансови средства и най-вече хора - без тях нищо не може да се получи!Елтимир писа: Няма кой да пази България. Останахме ние. Неформалните партии и организации. Да се обединяваме, да предприемаме съвместни действия и да тръгваме на война срещу враговете на Българското. Кой, ако не ние? Кога, ако не сега?
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.