Милошевич е починал в килията си в Хага

преди 20 години 5 месеца #4994
"Монитор" се се опита да лансира поредната лъженационалистическа партия. И в дъното на тази партия ще стои бившият полковник от Държавна сигурност Илия Илиев. Преди няколко години Илиев се опита да овладее Историческо дружество "Българска Орда 1938". Съдействаше му депутата от НДСВ Димитър Ил. Димитров, бивш емигрант в Англия. Въпреки интригите и заплахите, тогава успяхме да спасим Ордата. За председател бе избран Росен Минев от Русе, сподвижник на Димитър Съселов. Илиев обаче ясно показа, че не се е отказал, и че един ден именно той щял да оглави "водеща националистическа формация" в България. Португалският вестник "Монитор" просто подготвя почвата.
Дори когато им се случва да говорят верни неща, враговете на България имат други, враждебни на нашия народ цели. А те са принудени понякога да говорят истината. Иначе как ще ни излъжат да им повярваме?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 5 месеца #4997
За това не се бях замислял! "Монитор" винаги са си позволявали да публикуват различни статий от другите масови вестници, интересно кой ли им позволява?

преди 20 години 5 месеца #4998
Много е кофти, че Ордата не функционира в момента :-?

преди 20 години 5 месеца #5000
"Монитор" е един гнусен парцал. Понякога се намира и качествена информация, но повечето са статии директно или индиректно срещу Волен Сидеров и Атака. Те плескат кал по целия национализъм, по българската Кауза само с едничката цел да омаскарят Волен Сидеров. Правят постоянна реклама на разни мангалски партии само и само да направят сечено на Атака. Това е гнусно вече. За какъв национализъм ще ми претендират тези плазмодии?

преди 20 години 5 месеца #5004

Севар писа: "Монитор" е един гнусен парцал. Понякога се намира и качествена информация, но повечето са статии директно или индиректно срещу Волен Сидеров и Атака. Те плескат кал по целия национализъм, по българската Кауза само с едничката цел да омаскарят Волен Сидеров. Правят постоянна реклама на разни мангалски партии само и само да направят сечено на Атака. Това е гнусно вече. За какъв национализъм ще ми претендират тези плазмодии?

Да припомним, че през 2002г. или там някъде "Монитор" се купуваше единствено, заради статиите на Волен Сидеров и по-рядко на Илия Илиев и Тамара Шишманова.
А днес, щом са почнали да плюят срещу Волен, значи това им е бизнеса - "няма вечни приятели, има вечни интереси".
Илиев не е крил, че е от ДС, но все имах надежда, че е от измъкналите се от тази система.
Сигурно е много наивно да мисля, че човек може да се измъкне от тази система и да го оставят да работи срещу нея.

преди 20 години 5 месеца #5018

Илиев не е крил, че е от ДС, но все имах надежда, че е от измъкналите се от тази система.
Сигурно е много наивно да мисля, че човек може да се измъкне от тази система и да го оставят да работи срещу нея.

За съжаление, Иване, много хора потвърждават факта, че няма бивши от "системата"

преди 20 години 5 месеца #5019
Пред мен Илиев каза, че службите на са нож. С ножа можеш и хляб да си отрежеш, но можеш и да заколиш някого. Дотук съм съгласен. Илиев обаче искаше да бъде нещо повече от нож. Той искаше и все още иска освен нож, да бъде и ръката, която държи ножа. И точно тук е проблемът.

преди 20 години 5 месеца #5020
Прави впечатление следното:

Първо, открито ги гонят и ги наричат "славянски изроди". Второ, който не говори албански, стои безработен. Мохамеданите вършат демонстративни престъпления, които също толкова демонстративно остават ненаказани. Така християнското население на Косово намалява от 60% до около 25%.

Точно както става и в България...

преди 20 години 5 месеца #5022
Службите обаче са получили заповед да не се занимават с ислямския екстремизъм, ако в този екстремизъм е замесена ДПС. Имало заповед да не се разследват представители на парламентарно представени партии. По-голям идиотидзъм не бях срещал в цялата човешка история.
Няма кой да пази България. Останахме ние. Неформалните партии и организации. Да се обединяваме, да предприемаме съвместни действия и да тръгваме на война срещу враговете на Българското. Кой, ако не ние? Кога, ако не сега?

преди 20 години 5 месеца #5023

Елтимир писа: Няма кой да пази България. Останахме ние. Неформалните партии и организации. Да се обединяваме, да предприемаме съвместни действия и да тръгваме на война срещу враговете на Българското. Кой, ако не ние? Кога, ако не сега?

Напълно съм съгласен с теб - но за целта са нужни доста неща: като например добре разработена стратегия, достатъчно финансови средства и най-вече хора - без тях нищо не може да се получи!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.