Милошевич е починал в килията си в Хага
Слободан Милошевич е починал в килията си в Хага
11 март 2006 / News.dir.bg
Бившият югопрезидент Слободан Милошевич е починал в затвора на Международния трибунал в Хага. Това предадоха световните информационни агенции.
Международният съд за военни престъпления в бивша Югославия потвърди информацията за смъртта на Милошевич. Когато е бил намерен тази сутрин в килията си, Милошевич е бил вече мъртъв от няколко часа, починал от естествена смърт. Проблемите със сърцето и кръвното налягане станаха причина за многократни прекъсвания на процеса срещу него в Международния трибунал в Хага. Съдът му отказа възможността да се лекува в Русия. Бившият югославски президент беше изправен пред съда по обвинения за военни престъпления, престъпления срещу човечеството и геноцид за ролята си във войните в Хърватия, Босна и Косово в периода 1991 - 1999 г. Снимка АФП/БГНЕС
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
братле, много си се надъхал нещо, а?Елтимир писа: Със смъртта на Слободан Милошевич се роди един голям и непобедим герой и борец против глобализма. Един бивш комунист, който прие идеите на национализма и се превърна в националист. За справка - книгата на Иван Стамболич "Бът към безпътицата". Глобалистите поискаха да го пречупят, но не успяха. Затова го убиха. Да ги видим отсега нататък как ще се справят с мъртвия Милошевич.
със смъртта си Слобо само се измъкна от заслужените десетки години най-мизерен живот.. но и така му е добре...
Мисълта ми обаче беше как сега глобалистите ще се справят с мъртвия си враг? Как ще убият знамето Милошевич, в какъвто той неизбежно ще се превърне?
кво ? аве а ти май си избягваш елементарната логика... ако имахме и ние един Слобо, щяха да ни върнат и нас в първи като сърбите преди няколко години...Елтимир писа: Ти май си чел само демократичната пропаганда за Слобо. Аз пък съм чел плюнките на сръбските комуняги като Стамболич. Чел съм и други неща. Разговарял съм и със сърби. И тук, и в самата Сърбия. Пък и си мисля, че ако имахме и ние един Слобо, сега мангалите и джагалите нямаше така да си развяват байрака. Най-малкото сега нямаше да са толкова многочислени.
Мисълта ми обаче беше как сега глобалистите ще се справят с мъртвия си враг? Как ще убият знамето Милошевич, в какъвто той неизбежно ще се превърне?
А на Дронето няма какво да му отговарям. Той май си е много доволен от дебългаризацията. За него тя е "преминаване в по-горен клас". Преставям си какво ще бъде "висшето образование".
Битката сега е на етническо и национално ниво. Целта е да бъдат ликвидирани старите държавообразуващи нации, принадлежащи към Бялата раса. Другите противопоставяния са измислени и измамни. Видяхме как в бивша България се прегърнаха и комунисти, и демократи, и либерали. И как единствените, осмелили се да се опълчат срещу унищожението на нашата Родина и на нашата Нация си останахме ние, националистите. Положението в съседните на България страни не е много по-различно. Ето защо ние не можем да приветстваме убийството на Слободан Милошевич и не можем да оправдаем неговите убийци.
Освен това ти не познаваш живота ми, за да съдиш за него. Тук, при мен са идвали не един и двама от този форум и те знаят. Те имат право до говорят. Но не и някой, който черпа сведенията си дявол знае откъде.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.