Невероятна сензация!

преди 13 години 5 месеца #45950
Данчо, моля те, не махай темата. Стана по-интересно, отколкото очаквах. И работата май ще ще окаже много, ама много дебела. Евреите ги е разтресъл ужасен страх и аз искам да знам точно от какво. Дори фактът, че не възразиха на темата, в която поисках те да умрат е показателен. Пуснах я и в блога си, и в сайта си. Не го направих анонимно. Копелдаците обаче мълчат.Писах им на пощите с явни закани, че ще бъдат унищожени. И те, които постоянно пищят за някакъв си антисемитизъм се закротиха. Та да поиграем тая смъртоносна за тях игра. На мен не ми пука от нищо и ще продължа. Повече от 600 години ни ядат. Време е ние да изядем тях!
Обичам битките!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 5 месеца #45951

18j писа:

anti666 писа: Но пак не разбрах, по какъв повод си се върнал да пишеш тук след 5 години? И какво толкова те дразни тоя Елтимир с темата си?

Тук е за да се инегрира и да бъде приет като съратник, но се провали от самото начало. Тонът с който написа някои мнения го издаде. Един от входовете за такива елементи е именно изработката на агитационни материали, които по принцип са скъпи за изработка, а постигне ли се контрол върху проектирането им - провалът на информационните дейности е гарантиран. Забележете кога и къде се включи мастията за първи път: именно където ставаше дума за разпространение на идеите на Движението. Тоя не е прочел дори целите, нито за етапите на работа обаче си предлага услугите.

Иначе какъв може да е страхана евреите точно от настоящата тема - това е пряко доказателство че цензурата в медиите и в информационното пространство се налага именно от тях и че се налага без предварително установени принципи. То е същото като наркоканалите на брендо - зад тях стоят същите изчадия. И тероризма се развива в световен мащаб от кого? От същите. Така че връзката е ясна: всички мизерии на света идват от там. И тепърва има да се разкриват преките връзки към тях. А нали знаете кой е най-големия успех на сатана? Че е убедил хората че не съществува. Е да ама цензурата съществува и се изпълнява от евреи. Ако не е така, нека си отговорим на следния въпрос: кой друг освен евреите би имал интерес да цензурира информационния поток? Кой друг освен тях има да нещо да крие? А при тях всичко е за криене - от имената, вярванията и ритуалите им, дейностите им, плановете - всичко. Обаче разплитането на мрежите им е неизбежно.

Какви агитационни материали, бе, момче? Та аз нямам вече и тонер в принтера си. В магазина съм на вересия. Единствената ми изява е чрез Интернет, таксата за който ми го плащат приятели.
Лични амбиции нямам. Като политик изобщо не се виждам. Ако правя нещо, го правя за себе си. Точно така. Правя го за детето и за внучето си. А тяхната съдба е неотделима от съдбата на целия Български народ. Значи когато правя нещо за своя народ, го правя също за детето и за внучето си. И хич не ми пука дали ще ме арестуват за моите думи или не. Ако ме арестуват, ще се наложи да ме лекуват от непоносимите болки, които и в момента изпитвам. От какво да ме е страх? Вярвам, че съм пределно ясен.

преди 13 години 5 месеца #45952
Елти, нещо не си разбрал. 18j няма предвид тебе. Само не разбрах с какво толкова е важна тая тема? Що си решил, че укозлявците и тия над тях са се стреснали? Те ако са, да ти отблокират сайтчетата тогава. Нещо, което ще приветстваме всички.

преди 13 години 5 месеца #45953

anti666 писа: Елти, нещо не си разбрал. 18j няма предвид тебе. Само не разбрах с какво толкова е важна тая тема? Що си решил, че укозлявците и тия над тях са се стреснали? Те ако са, да ти отблокират сайтчетата тогава. Нещо, което ще приветстваме всички.

Знам, че темата е важна поради събитията, които се случиха едновременно с нейното публикуване. И с онова, което продължава да се случва и в тоя момент. Рано е да го напиша. Но знам, че нещо в моите сайтове е ужасило евреите. Затова темата е важна. От какво евреите гадни толкова са се разтреперали?

преди 13 години 5 месеца #45962
Ще копирам част от писмо, което току-що пратих. До кого не е важно. Но вярвам, че същността е важна:
Виждам, че е трудно. Понякога ми идва да вия от безсилие. Но трябва да се продължи, няма как. Зад нас са децата и внуците ни и ние нямаме право да ги предадем. Не за себе си водя тази война, моята е вече свършена. Водя войната, за да живее моето внуче. И всички български внучета. Войната не е за нас, тя е за децата на България. И ние нямаме право да се предадем! Едно мога да гарантирам. Аз ще умра, но няма да се предам. Аз нямам право да предам децата, бъдещето на България.

преди 13 години 5 месеца #45963
Относно опасенията дали Со Янг и Maistora са един и същи човек - единствено Дари и Росен може да потвърдят това.

Напълно възможно е службите да са изровили неизползван профил с добър рейтинг за да го съживят под нов ник.

Аз нищо не твърдя, понеже не съм се виждал с него.
Но трябва въпроса бързо да приключи - понеже отдавна на сайта не е имало такива противопоставяния и разни междуличностни недоразумения.

Имали сме твърде много ченгеджийски атаки и евтини номера от бригадирски вечеринки за да не бъдем предпазливи и доверчиви. Така, че по случая отново ИСТИНАТА ЩЕ НИ НАПРАВИ СВОБОДНИ от към догатки и дразги.

преди 13 години 5 месеца #45964
Да,направете ми разбор на изреченията и на обидите към участниците.Направете и разбор на изреченията на Йордан и 18j,Елтимир от които отнасям разни обвинения и "мастия",всеки да прецени за себе си кой какъв е.
Росен и Дари лично са ме взимали с колата си от адресът ми.Варненското "село" се нарича Пашакево,но от поне 40 години е квартал на Варна с име - Владислав Варненчик.Нещо против къде живея ли?
Повече инфо за хората,които ме заплашват-на лични.Който ме има за враг нека има достойнството да ме срещне и на живо,когато си дойда в България.Но за нечии кеф няма да се разкарвам от Атина,"да се жертвам евтино"
Явно въпросите ми към Елтимир са много страшни и някой се дразни от тях.
Точно заради такива глупости преди години спрях да пиша в сайта-заради всякакви крамоли и скандали и кой е по-важен от другия.Съжалявам,че не се имам за по-долу от другите участници в сайта,имам достойнство и се защитавам.Това е мое право.
Хайде,който има нещо против нека ми види всички коментари и да прецени кой на кого се кани и кой задава ясните въпроси.Просто всеки критичен въпрос към Елтимир се възприема като лична атака.А въпросите касаят други хора,несвързани с този сайт и отговорите им са полезни за всички.

преди 13 години 5 месеца #45965
Аз и затова написах горното.
Понеже се е случвало на този някой да бъде очернен и обвинен в нещо дето не е точно така на практика.

И за да няма сърдити и неправилно обвинени - смятам за важно бързо да приключи спора.
Дари написа какво мисли по въпроса, но нека отново се включи за да се разсеят съмненията.

Пак повтарям: ИСТИНАТА ЩЕ НИ НАПРАВИ СВОБОДНИ от към догатки и дразги.

Не трябва да губим никой българин заради недоразумения.

Аз пак нищо не твърдя - но ще е нелепо ако после се окаже обратното.

преди 13 години 5 месеца #45967
Присъединявам се към мнението на Данчо. Тоя Со Йънг едва ли е старият. Ако пък е, е, то дали не е преминал през обработка. Отговорих на главните му въпроси, ама работата е другаде.

преди 13 години 5 месеца #45968
Това с обработката си го помислих и аз, тъй като не води диалог с никого. Не отговори на нито един въпрос, който му се постави. Обвинява и обижда всички.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.