Невероятна сензация!

преди 13 години 5 месеца #45840
Дали е невероятна и дали е сензация не знам, ама на някои така ще им прозвучи. Имах сайтове на руския, както тогава си мислех сървър ucoz.ru. Поддържах ги четири години. Основният ми сайт eltimir.ucoz.ru дори на четири пъти излизаше на първо място в класацията на раздел „Политика”. В един прекрасен момент ми блокираха акаунтите. На практика сайтовете бяха закрити.
Писах, питах, нищо. Колкото от умрел писмо, толкова и от укозлявците отговор. Уж имах право да влизам с административната си парола, като един вид собственик на сайта и на неговото съдържание. Все пак авторските права на публикуваните материали са мои. Третият сайт беше чисто биографичен. Не можах да вляза. Вторият сайт беше на културни теми. Тайни, загадки, космос, история, поезия, литература и т. н. Един безобиден във всяко отношение сайт. И в него не можах да вляза, а исках да видя дали не съм пропуснал нещо. Макар че почти всички неща си ги пазя в личния архив, който ми е на друг компютър. Несвързан с Интернет. Та в erigkan.ucoz.ru не ме пуснаха. В първия, eltimir.ucoz.ru обаче влязох. И...
Видях нещо невероятно. Материалите бяха тотално разбъркани. Датите често бяха поставяни произволно. Поне за некролозите на мои близки и приятели мога да го докажа. Пък и за разни големи събития, като войната в Либия и смъртта на Кадафи, например. В тези некролози дори са добавяни имена! Част от некролозите се повтаряха. В тях по някаква неразбираема за мен причина бяха добавяни имена на непознати за мен хора. Част от поздравленията за рождени дни също се повтаряха. И не винаги съответстваха на рождените дати на тези хора. В първия сайт открих материали, публикувани в другите ми сайтове. Повтаряха се материали, повтаряха се цели страници! Повтаряха се дори по няколко пъти! Тук беше бъркано толкова яко, че нямам думи. Повечето снимки липсваха, но част от тях по някаква причина бяха останали. Сред тях присъстваха материали, които ми бяха напълно непознати. Вероятно бяха попаднали от някакви чужди сайтове, макар да пишеше, че аз съм ги поставил.Вероятно са имали много сериозна причина да го направят.
Не знам какво да кажа. Но знам, че съм длъжен да ви го съобщя. Не повтаряйте моята грешка и не правете сайтове на еврейския сървър ucoz.ru. Той не е руски!

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 5 месеца #45841
Кои са тез евреи.Дай имена.Ако се знаят конкретните им имена е по-лесно да се пазим от тях.Нали искаш да ни предпазиш?
:thumbsup:
Очаквам с нетърпение отговор на въпросите си.

преди 13 години 5 месеца #45842
Ще пиша на човека, който ми ги съобщи. Но вярвам, че адресът на самия сървър е по-важен.
www.ucoz.ru/
Във всички случаи конкретните имена могат да се намерят тук. На мен из тези лайна просто не ми се рови.

преди 13 години 5 месеца #45843
Ето една сензация според мене за сайта на Елтимир .
www.hupso.com/www/eltimir.ucoz.ru

преди 13 години 5 месеца #45844
Любопитно! Но втория сайт erigkan.ucoz.ru със същата програма не ми го отваря.

преди 13 години 5 месеца #45845
Eltimir.ucoz.ru Website Analysis (Review)

Eltimir.ucoz.ru has 749 daily visitors and has the potential to earn up to 90 USD per month by showing ads. See traffic statistics for more information.

Hosted on IP address 195.216.243.25 in United Kingdom.

You can find similar websites and websites using the same design template.

Eltimir.ucoz.ru has an estimated worth of 3,235 USD. You can use our free widget to show the image below on your websit

Това е анализ от даденият линк в постингът преди моят:
749 дневни посетители и има потенциалът да печели до 90 щатски зелени на месец чрез показване на реклами.
Хоства се на IP 195.216.243.25 в Обединеното Кралство (мъгливата и демократична Англия )
:hammer: :tooth: :thumbsup:
Логичен въпрос от мен лично:Важно е как се казва сайтът на който хостваш или физическото местоположение на хостингът,а той е в Англия???
Другият ми въпрос,на който няма да дадеш никога отговор-поименно кои са собствениците на ucoz.ru и какъв е техният произход?

преди 13 години 5 месеца #45846
Дадох ти адреса на сайта, там май пише друго. Не съм програмист, но там имаше хиляди руски сайтове и нито един от тях не пишеше, че сайтът не е руски. Пък имаше и някакви реклами за хората, които правят сайта. Бяха с руски адреси. Така че твоята информация за мен не е вярна. Не знам доколко и в какво си майстор, ама да не се окажеш провокатор?
Нямам намерение да издирвам имена. После и домашните им адреси ще поискаш. А това вече ми намирисва, при това много.

преди 13 години 5 месеца #45847
Аз коментирам твоите твърдения и ти задавам въпрос,на който ти не отговаряш.Коментирам и линкът,според който сайтът ти се хоства в Англия,като копирам информацията от английски и я превеждам почти буквално в частта,къде се хоства сайтът eltimir.ucoz.ru.
Защо не коментираш това,което излиза в линк,който не аз,но друг човек е пуснал като информация?Аз само преведох информацията,която всеки може да прочете и с чичко Гуугъл транслейт да си преведе.В този сайт тук,"Воини на тангра" се пише на български,но хостингът му е в Казахстан,където не се пише на български.Това последното е истина,нали? :) Защо по същата логика рускоезичният ucoz.ru и ти пишейки вътре на български да не се хоства в Англия,тоест да се повтори сагата с проблемите на този сайт с българският хостиг?Нали Англия е в ЕС?Нали са партньори на "Тиквата и Сие"?
Когато не можеш да отговориш на въпроси ти наричаш отсрещният "провокатор".
А аз просто ти задавам въпроси.Или можеш да ми отговориш и знаеш,или не можеш,защото вероятно не знаеш.
На какво съм майстор аз си знам,но съм такъв в реалният свят,не във виртуалният.

преди 13 години 5 месеца #45848
Преколено съм патил, за да имам доверие на такива като теб. Надушвам ви от километри. Не знам какво целиш, но въпросите ти определено не ми харесват. Всички знаят кой е Елтимир. Някои са ми идвали и на гости. Но кой си ти, за да ти отговарям? Не разбирам от програмиране, но знам, че една фалшификация лесно може да се направи. Когато правех сайта, там ясно пишеше, че е руски сайт. Дори сървърът физически да се намира в Патагония, самият сайт се прави от руснаци, ръководени от руски евреи.
А ти ще коментираш ли фактите, които аз изнесох? Току-що се натъкнах на променени текстове! И то в материали, публикувани от мен във втория сайт. Натъкнах се и на некролог за панихида, която тогава предстоеше да се проведе през ноември 2010 година. Публикацията обаче носеше дата от януари 2011!

преди 13 години 5 месеца #45849
Аз коментирам линкове,информация,факти.Ти не предоставяш такива и няма как.И тъй като най-добрата защита е атаката ти бързаш да ме изкараш провокатор и всякакъв.Ако трябва да те цитирам "Такива като тебе ги надушвам от километри"
:hammer: :karte4:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.