Невероятна сензация!

преди 13 години 5 месеца #45850
Не са ли факти това, което те са направили със сайтовете ми? Не са ли факти явните фалшификации? Не са ли факти промените в текстовете и дописваниците?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 5 месеца #45851
В момента съм на страница, където два пъти е поставен един и същи материал. Само че в пъвия вариант присъстват думите:

С огромна благодарност на Григор Симов за превода на български език!

grigorsimov.blog.bg/politika/2010/10/19/...avtor-eltimir.622167

Във втория вариант тези думи липсват. Някой да ми го обясни? Или на някого не му харесва, когато разобличавам евреите в извършването на конкретни престъпления? Защото поне за мен това си е чисто престъпление.

преди 13 години 5 месеца #45852
И още една сензация. Тоя път приятна. Този текст беше публикуван във втория сайт, обачега кой знае защо е в първия. Демократична фирмена коректност. Типично за демократите. А материалчето според мен си заслужава.
Средновековен И-мейл
Снимката е оригинална. Никакъв фотомонтаж, никакъв фотошоп. Взех я оттук, можете да проверите. И дори е желателно да проверите:

commons.wikimedia.org/wiki/File:19-manasses-chronicle.jpg

Обяснението гласи: "Миниатюра 19 от Манасиевата летопис, 14 век: Бягството на Парис и Елена и началото на Троянската война." И все пак "маймунското А" (@) се вижда твърде ясно. Дали е някакво съвпадение, или пък цар Иван Александър си е служил с Интернет?

Към страницата има и друго пояснение:
"Сканирана от книгата "Миниатюри на Манасиевата летопис", Иван Дуйчев, Издателство "Български художник", София, 1962"
През 1962 година доколкото знам, не е имало нито фотошоп, нито компютри. Поне в България. Още по-малка е вероятността с такава техника да са разполагали българските интелектуалци, както и онези от Академията на науките, които доколкото ми е известно все още си работят със старите пишещи машинки. Та въпросът с "кльомбата" остава висящ. А той, въпросът е много по-интересен, отколкото може да изглежда на пръв поглед.

Тези дни през очите ми преминаха твърде много снимки на историческа тематика. Снимки на стенописи и релефи, снимки на различни експонати, на ръкописи, а също снимки от края на 19-ти и началото на 20-ти век. Освен тях, и снимки на вкаменелости от времето, преди човекът да се появи на тази Земя. Да, ама или в снимките има нещо много сбъркано, или историята, на която са ни учили е сбъркана, или пък аз нещо съм сбъркан, та ми се привиждат разни работи, където иначе ги няма никъде. Именно последното съображение надделя при решението ми да публикувам тази страница от Манасиевата хроника. Та коя от трите версии е истинска, ще решите вие. Утре имаме малък семеен празник, ще кръщаваме внучето. Но по-нататък, ако е живот и здраве, може да пусна още такива снимки и заедно да поразсъждаваме над тях. Ако това занимание ви е интересно, разбира се. Ако не е, спирам, млъквам и преминавам към друга тема. Или пък въобще към нищо не преминавам. Както дойде. И каквото дойде.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 13 години 5 месеца #45856
Историята има и продължение. Вчера докато копирах разни теми забелязах, че те продължават да ги разместват и променят. Е, на това му се казва еврейска наглост!

преди 13 години 5 месеца #45857
Нека да го има и на руски. По-късно ще пусна линк да го четат и руснаци, а и от нашите Волжски българи. Но тая работа така няма да я оставя. Техната верица измамническа чифутска!
Невероятная сенсация!
Невероятная или нет, сенсация или нет, но некоторым людям это прозвучить именно так. У меня были сайты, на русском, как тогда думал сервера ucoz.ru. Я держал их четыре года. Мой главный сайт eltimir.ucoz.ru, даже в четыре раза был на первом места в разделе "Политика". В одинь прекрасный момент мой аккаунт заблокирован. На практике сайтов были закрыты.

Я написал, спросил, ничего. Должен я пойти с моего пароля администратора, как своего рода право собственности на сайт и его содержание. Тем не менее, авторские права на опубликованные материалы принадлежат мне. Третий сайт был чистой биографической. Я не мог пойти и там. Второй место был на культурные темы. Тайны, космос, история, поэзия, литература и т.д. Одинь безвредны в каждом отношение сайт. И там не смог прийти, но я хотел бы увидеть, если я что-то упустил, скопировать. Хотя почти все я держу на моем втором компютере. Не связанных с Интернетом. Та в erigkan.ucoz.ru меня не пустили. В первом, eltimir.ucoz.ru однако вошел. И что увидел ..

Я видел нечто удивительное. Материалы были полностью смешаны. Даты часто расположены в случайном порядке. По крайней мере, некрологи из моих друзей, и я могу это доказать. А для некоторых крупных событий, таких как война в Ливии и смерть Каддафи, например. В эти некрологи даже добавлены имена! Некоторые из некрологов повторяются. Они, по непонятным причинамбыли добавил имена людей, неизвестные мне. Некоторые из приветствия на дни рождения и повторялись. И не всегда совпадали с даты рождения этих людей. В первом сайте я нашел материалы из других моих сайтах. Повторные материала, повторные целые страницы! Повторные даже несколько раз! В настоящее время у меня есть страница, где дважды повторялся одинь и то же материала. Но в данном варианте слова:
С большой благодарностью к Григорию Симов о болгарском переводе!

Во втором варианте слов не хватает. Кто-то мне это объяснить? Здесь было работано так здорово, что у меня нет слов. Большинство фотографий пропавших без вести, но некоторые из них почему-то остались. Среди материалы были такие, которые были совершенно неизвестны мне. Может быть, они пришли из других веб-сайтов, хотя там было написано, что я их там поставил. Наверно были очень веские причины для этого.

Я не знаю, что сказать. Но я знаю, что я обязан вам сказать. Не повторяйте моей ошибки и сделать еврейские серверов сайтов ucoz.ru. Он не русский!

преди 13 години 5 месеца #45858
И кратко допълнение, за да осъзнаят читателите докъде се простира еврейската мерзост:
Написаха ми това:
Здравствуйте!
Сайт заблокирован за нарушение пользовательского соглашения

(призывы к насилию, а также национальной, расовой, религиозной и половой дискриминации (в частности, оправдание терроризма);)
eltimir.ucoz.ru/news/turski_komandosi_v_...nija/2012-04-12-2893

С уважением, Владимир
Служба технической поддержки веб-сервиса uCoz

Изтрих статията от укозлявците, но я пуснах в блога си. Всеки може да прецени дали прославям тероризма, защото аз си мисля, че е обратното:
eltimir.blog.bg/politika/2013/01/02/turs...v-checheniia.1037395
Турски командоси в Чечения
Преди да продължа темата за връзките между чеченци и евреи, нека дам пример и за турската намеса. Писах за нея още през 2004 година. Тогава никой не обърна никакво внимание. Просто подминаха написаното. Ще ми се сега същите факти да предизвикат малко повече внимание. Да, турското правителство изпраща обучени турски командоси да убиват руснаци в Чечения, която е в състава на Руската Федерация. Не знам доколко нормално се възприема този факт, на мен той изобщо не ми изглежда нормален. Четете и разсъждавайте. Включително над прякото участие на "българските" правителства в онова, което наричаме международен тероризъм. Защото и ние сме включени в мръсната игра.

12 април 2012 година

На 5 ноември в Чечения бяха убити турските граждани Айдън Кая и Бурхан челеби. Сред личните вещи на терористите било намерено писмо до техните спонсори, в което те молят за допълнителна финансова помощ, за да "удържат ситуацията в републиката под контрол”. На 8 ноември в Испания е задържан български турчин от ДПС във връзка с атентатите от 11 март. Още ли някой се съмнява кой стои зад тероризма в Русия и в Европа?

В бивша България терористите продължават да си стоят в Парламента. Тук те са на почит и уважение. А милите лидери на нашите мили партии умуват как да привлекат за свои коалиционни партньори убийците на български деца. Как да опазим нашите деца, когато техният главен враг е самата държава?

25 декември 2004 година

08.11.2004

Перевод письма убитого турецкого наемника Айдына Кайя

Салам алейкум!

Это письмо я передаю вам, уважаемый Мухретдир-бей (предположительно Ильхан Мухретдир, генсек Комитета кавказско-чеченской солидарности со штаб-квартирой в Анкаре, тесно связанный с турецкой разведкой МИТ. - Здесь и далее в скобках - примечания ГАЗЕТЫ), через находящегося вместе со мной Бурхана (боевик, убитый вместе с Кайя). Он скоро вернется в Турцию. До места я добрался успешно. В Грузии мы нашли людей, которым вы просили передать записку. Они приняли нас хорошо и помогли перейти грузинскую границу. Дали опытного проводника. За переход в Чечню я заплатил 70 долларов, из тех денег, что вы выдали нам для выполнения задания. В Итум-Калинском районе мы шли очень медленно: нам пришлось несколько дней обходить посты русских.

Потом через нашего человека в Итум-Кале мы связались с людьми Умар-паши (полевой командир Доку Умаров), и они отвели нас в отряд Абу-Хавса (сейчас главарь арабских наемников в Чечне). Во время перехода под Сержень-Юртом у нас была перестрелка с русскими. Пять моджахедов погибли. Яд был у одного из наших друзей, вы его знаете. Перед походом он спрятал его где-то в лагере Авдорханова (Ахмед Авдорханов, руководитель личной охраны, руководитель "президентской гвардии" Масхадова). Теперь яд никто не может найти.

Сейчас я прибыл в Грозный. Вчера у меня была встреча с очень влиятельными командирами - Джабраилом и Юнади Турчаевым (полевой командир, подчиняется Шамилю Басаеву. Его боевики действуют в Грозном и Грозненском сельском районе). Они пообещали подумать над вашим предложением. Однако в разговоре они были очень возмущены, что денежная помощь из Турции и от арабов резко сократилась. Они сказали, что их людям в Стамбуле постоянно говорят, что помощь направлена. На самом деле здесь ее не получают. Чеченцы очень обижены и озлоблены. Они обвиняют нас в присвоении денег. Сказали, что уже много месяцев сидят без денег. Нет ничего и от Шамиля-паши (Шамиль Басаев). Только одни заявления и обещания. Надеялись, что после Беслана начнутся новые поступления денег, но их до сих пор нет. Еще сказали, что если это будет продолжаться, то они создадут нам проблемы.

То, что вы планировали, мы скоро осуществим. Машина уже подготовлена. Чеченцы все делают быстро, когда чувствуют запах денег...

С генералом Шамилем я еще не виделся. Говорят, что его нет в Чечне. Но мне обещали в скором времени организовать встречу с ним. Надеюсь, тогда я выполню ваше поручение.

Уважаемый Мухретдир-бей, в целом обстановка здесь очень скверная. Везде много военных. Передвигаемся только ночью, живем в подвалах. Люди перестают помогать моджахедам. Уже не помогают угрозы и поджоги. Один командир не доверяет другому. Арабы не верят чеченцам и уходят за границу. Положение с медикаментами здесь также плохое.

Не хватает людей, которые могут организовать большие взрывы...

Нужно сократить время обучения моджахедов. Пока не поздно, надо продумать вопрос с направлением сюда других групп. Ускорьте направление сюда химиков. Здесь пока вода не подается по трубам. Но есть другие места, где уже можно применить план «Серебряный туман». В общем, мнение такое, что надо много денег, чтобы удержать моджахедов. Иначе ситуация выйдет из-под контроля.

Планирую после встречи с генералом Шамилем и передачи ему вашего письма уйти обратно в Грузию.

Уважаемый Мухретдир-бей, у меня к вам есть одна просьба: переговорите заранее с нашим другом Эрхан-беем (предположительно Эрхан Эзсай, сотрудник русского отдела МИТ Турции. Занимается вопросами финансирования и материально-технического обеспечения НВФ). Поблагодарите его от меня. У меня не было никаких проблем в Грузии и с переходом границы. Пусть Эрхан-бей передаст деньги грузинским коллегам из истихбарата (разведке) и проводнику. Когда буду возвращаться домой, помогите с грузинской визой.

О дате выхода сообщать не буду. Посмотрим по обстановке. Ждите от нас хороших новостей. Передавайте большой привет Салиху (предположительно Агджа Салих. Воевал в Чечне на стороне НВФ. В ККЧС занимается вопросами обеспечения прибывших из Чечни боевиков. Считается одним из представителей Аслана Масхадова в Турции).

С уважением, ваш Айдын

Трупът на убития в Чечения турски гражданин Айдън Кайя.
Това е статията, заради която беше спрян сайта ми eltimir.ucoz.ru/ Накараха ме да я изтрия и го пуснаха отново. Заради една статиия, насочена пряко срещу тероризма. Нямам думи...

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 13 години 5 месеца #45859
Последното, което писах на укозлявците беше това:

Блокировали и этот вход. Очень хорошо. Значить боитесь. Значить сознаваете, что совершили преступление. Да, это так. И мне будеть очень забавно повоевать с вами. И теперь вы увидите что это война. С вашим авторитетом кончено. Если вы можете перемещать поизвольно темы из одного сайта в другом, если можете изменять произвольно тексты авторов, то это вы можете делать каждого. Вы демонстрировали отсуствия всякого морели и об этом скоро узнають все. Обещаю. Я Елтимир и никогда не отказываюсь. И щастлив увидеть, что вы боитесь мною.

Тези са си намерили пирон да си закачат шапката. И да ми бяха предложили възстановяване на сайтовете, пак нямаше да се върна при тях. Но бяха длъжни да ми осигурят възможност да си копирам авторските материали. Ама нали еврейчетата си въобразяват, че всичко им е позволено. Та като не щеяха мира, сега какво ще видят? Секира. Както си му е реда. И както е нашата Българска традиция.

преди 13 години 5 месеца #45860
Виж,когато нямаш отговори как съм провокатор.Когато ти задаваш въпроси провокатор ли си?
Руската федерация е многонационална.На руснаците и руският елит не им допада отцепването нито на чеченци,нито на някои други народности,включително и волжските българи от тяхна (руска) опека.
Не е редно да се оправдаваме за всичко с "лошите евреи".Русия още по царско време,преди идването на комунизмът е правила всичко против българската независимост и могъщество,има достатъчно исторически доказателства.
Подобна власт русите са имали и над фините,но финландците на три пъти водят воини против тях,в началото на 20 век,1918,1941.Въпреки,че последните две воини са,когато самите руснаци са покорени,да кажем,че са били под хазарско иго то първото владение от русите е още по царско време.
И за това има достатъчно исторически доказателства в интернет,сега не ми се търси,но това са факти,които могат да бъдат намерени.
В случая с чеченската независимост-проблемът не е само в богатите на петрол и други ресурси чеченски земи.Става въпрос за опитите на САЩ и Израел да завладеят света,но това става постепено.Руснаците от своя страна не могат да си позволят да загубят и педя зема.Всяко отцепване на територии от Руската Федерация след разпадането на СССР ще даде вяра а оттам и сили за независимост и отцепване и на други етноси и от това Русия и руснаците ще изгубят.Просто оставането на Чечения под руско иго е въпрос освен на материални и на чисто политически цели (оцеляването на Руската Федерация,но именно многонационалната Русия от днешно време)
Подобно нещо стана с разпадането на Югославия-там най-голяма полза от това обединение имаха сърбите.С опитите за независимост се видя,че различните етноси в бивша Югославия искат своите си земи и ресурси и сърбите бяха орязани здраво.Изключвам "демократичните бомбардировки" и отцепването на Косово и Метохия,които си бяха чисто агресивни противочовешки деиствия на САЩ и Израел чрез НАТО и просто повод да се направи собствена държава за пряко влияние върху Балканите!
Неслучайно руснаците реагираха бурно,силно и мигновено над претенциите на Грузия за земи от Руската Федерация,Грузия е под американска опека и руснаците не могат да позволят силно американско влияние близо до териториите им.
Във всички държави граничещи с Русия се водят битки между проруските и проамериканските лобита.Не че на някое от двете лобита му пука за населението на съответните страни,но населението и на Чечения,На Прибалтииските републики,Украйна,Грузия...всички тези държави разбраха,че нито руснаци,нито американци им пука за тях и всичко са геополитически интереси,част от новият световен ред!
Вече няма държава по света,която да не вижда истината и за американци и израелтяни,и за руснаци.Както е казал Алеко Константинов в "Бай Ганьо"-всички са маскари.
На темата за евреите от укоз.ру-неслучайно те карам да изкараш факти по темата,защото оправдаването на руснаците и Русия винаги с лошите "евреи" не върши работа само по себе си.
Знам предварително,че нямаш отговорите,които търся и че ще бъда наречен "провокатор" и всякакъв,но това е от чисто безсилие.Но ти никога не си писал нещо различно в отговор на неудобни въпроси.
Аз не споря с данните,които изнасяш,аз питам.Обвиненията към всеки един човек без доказателства знаеш как се наричат-"клевета".Нека водим конструктивни разговори,но не и да клеветим.
Ако водиш борба против евреите и влиянието им по света моля те не ставай като тях-вечната жертва.

преди 13 години 5 месеца #45862
Кой е казал, че не е имало евреи, далеч, още по царско време? Нима преврата през 1917г. не е дело на евреи? Такива като Ленин да не са изникнали от нищото или изведнъж като гъби след дъжд?
Отцепването и деленето е политика на евреите. Техен е девиза ''Разделяй и владей''. Ние пък имаме контра с девиза ''В единението е силата''. Така че конфликтите в Русия са еврейска работа. Няма ''Руско иго''. Руснаците както и всички народи в Русия са под робство - хазарско. От разделението на Русия ще изгубят не само руснаците, но и другите по - малки народи. Питай руснака Игор, който пише на Елтимир.
Всъщност дали искат да се отцепват от Русия Волжките българи сам можеш да се убедиш. В приятели на сайта има линк, там можеш да видиш какво пишат. Те се борят да се признае историческата истина за тях, но това не противоречи на единството.

www.bulgarlar.info/index.php?option=com_...view&id=58&Itemid=46

За последното също не си прав. Елтимир е реална жертва, за разлика от евреите, които се правят на такива и никога не са били.

преди 13 години 5 месеца #45863
Виж,аз съм убеден антисемит,но държа на истината.За последното трябват дискусии и дебати.Не съм склонен да повярвам,че всички народи са добри,без никакви лоши хора между тях,но само евреите до един са лоши.Не мисля в "черно бяло".Не съм съгласен,че трябва да мием ръцете си,своите и чуждите с удобните за целта "евреи" и да не носим отговорност за лично своите деиствия.
Още царска Русия е пречела на България,отделно са евреите-това казвам.
Единственото "про" което съм е "пробългарин",тоест не държа на никакви чужденци,било те руснаци,турци,израелтяни,араби,гърци,"американци".Всички,които са против България и българите ги слагам на един кантар.
Фактите в историята ги има,знам,че удобно ще се отговори,че "историята е пренаписана",но не виждам твърде големи доказателства за любовта на руснаци към България.
То и сегашните протести са борба на проруското и проамериканското лобита в България,но малко хора мислят за политиката в България като част от геополитическите събития по света,тоест не виждат по-далече от носа си.
Не съм склонен да обвинявам без да имам неопровержими доказателства,последното си е просто клевета или най-малкото заблуденост.
Аз съм от малкото,които напомнят за израелската инвазия по нашите земи,чрез икономика и физически.Говоря за това и в реалният живот,сред други хора.
Първата смелост и свобода,която можем да проявим е тази чрез словото.А то заразява,дава идеи,обменя идеи.Впоследствие идват и делата.
Не оправдавам и българите,които са продажници и не бързам да ги наричам "криптоюдеи".Просто няма да използвам евреиската кърпа да се бърша с нея,прекалено е мръсна от употреба и просто ще се изцапам повече.Предпочитам да положа главата си под струята на истината :)

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.