Невероятна сензация!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
''Не ми вменявай значение на думите ми,което не присъства.Много добре знам какво имам впредвид-това,че "антисемитизмът" е необходимият външен враг на лизачите на Русия,както и "Ал Кайда" е външният необходим враг за оправдаване деиствията на САЩ и Израел.''
- Нищо не ти вменявам, но ''Извинявай, че съм прав'' както се казва в такъв случай. Ясно е, че точно това искаш да кажеш, но няма да го признаеш.
- Евреите беснеят където има взаимно уважение и разбирателство, особенно между народите. Разбира се следват етикети от типа ''Руски лизачи'', ''Руски подлоги'' и тем подобни. Може да има съюзи и обединения само, ако са създадени от евреи, като СССР, САЩ, ЕС и,т.н. Също и ''много загрижени'' организации като ООН и всякакви там ''асамблеи на мира'', ''Сини каски'', всички те ''ратуващи'' за общочовешкото благо и мир. Това може, другото - не.
- И защо да не използваш ''еврейската кърпа'' както се изрази? Какво ти пречи? Тактиката ти е опит да се убие още в зародиш всяка естествена реакция на хората.
- Антисемитизмът е еврейски патент и измишльотина и само те го използват, антисемитизмът е ''еврейската гледна точка'' или казано иначе ''Бегане пред ветъра''. Щях да кажа гузна съвест, но при евреите такова нещо няма, има животински инстинкт и усещане какво ги очаква заради престъпленията, които са извършили. Виж в блога на Григор Симов по въпроса за невменяемостта при тях.
grigorsimov.blog.bg/politika/2013/02/25/...dovazpitatel.1057645
"КАК ТАКА ЩЕ ИСКА ДА ТЕ УБИЕ, КАКВО ЛОШО СИ МУ СТОРИЛ?"
- Няма външен враг, те евреите, криптоевреите и подлогите им са троянски коне и рушат и разлагат държавите отвътре . Пример за такива - Медвепутя. Какво ще кажеш за явлението ''Самомразещ се евреин''?
''Остава да приема,че едноличните лидери на царска Русия са били чисти евреи,които са пречели на България,Финландия,може би и други страни до тях да бъдат независими.Щото те са водели воини за влияние.''
- В предния коментар ти отговорих и те попитах още ли ще ги наричаме руснаци и т.н., но ето още - Петър първи и неговата политика. Много ми прилича на нашия княз Борис, който ни покръсти и вкара вълка в кошарата, да не говорим за избития елит. Въобще, забравяш, че евреите са държали всички монарси в Европа за топките чрез своите финансови манипулации и още, като са им вкарвали в креватите еврейки.
''Думите на Ванга май всички сме ги чели.Но не сме ги чували лично..."че трябва с Русия да се държим".Казани кога и на кого?''
- Може би съмнения? За ''Курск'', че ще потъне пак е казано някъде и пред някого и всички са чели, но накрая всички научиха как потъна. Съмнения няма вече, нали?
''Ако за вас съм лош приемете,че съм евреин,защото няма как да съм българин и да съм лош-българите сме до един добри,нормални хора,даже идеални!Важи и за всички останали народи по света,освен естествено за богоборците!''
- Тук пак преиграваш, и се правиш на интересен, но посочи ми друг народ, който да се е опълчил срещу Бог, че и държава Богобория си имат. Забравяш също, какво мислят евреите за останалите народи и това мислене, те го превръщат в реалност. Още ли ще говорим за расизъм, антисемитизъм и, т.н.?
''Един цитат по памет от "1984" на Джордж Оруел-"правоверността не е съзнателно усилие на мисълта"-"правоверността е безсъзнателност"''
- Какво търсиш тогава в света на нашата безсъзнателност? Остави ни, щом така смяташ. Обаче, няма да ни оставиш и ще продължиш да ни търкаш сол на главите.
''Феновете на БКП със същият плам безсъзнателно вярват в светлото соц бъдеще,защото за вярата не се изисква мислене.''
- Не съм съгласен. В нищо не са вярвали. Всичко е било изгода в партийните редици. Слушат правешкия какви ги блещи и ги разсмива, и му плескат после с всичка сила. Трагикомедия. Нема начин, почнеш ли да мислиш, хайде в Старозагорския ''университет'' или на почивка на остров Белене. Не е тропически, но все пак е остров. Толкова с мисленето.
''Мислех,че нивото ви е по-високо от това,което виждам.''
- Отвори си очите. Обиждаш ни така.
''Защо един проевреин да иска да помага на вас,прабългарите с конкретни предложения полезни на България и българите?
- Не познаваме никакви прабългари. И все пак добър въпрос, Защо?
''Нека да спим и да чакаме пак помощ от братска Русия,а?''
- Какво и е на братската помощ? От Самара пак може да дойде и какво сега, да ги върнем ли?
''"Животът е прекалено сложен за да се спазват ясно установени правила"''
- Така е, но това някои го разбират като ''Няма никакви правила''. Ти от тях ли си?
''Не се намери един човек в този сайт,който да обори моите коментари,истински.Щото няма как.Или се отговаря или се мълчи.''
- Истински? Тоест това, което ти искаш да чуеш.
''А колко лесно е просто да се питаме и допълваме един друг...''
- Още малко и Менделсон...
''Всички явно сте от един лагер щом няма дори коментиране на въпросите,които съм задал.''
- Явно сме от един...
Възможни причини да не се коментира:
- никой не те чете
-никой не се вълнува
''Просто нямате нужда от дискусии,не търпите хората с различно мислене и собствено мнение.''
-Лъжа!
''Различните са мразени и преди,мразени са и сега.''
- Никого не мразим.Чувствата са други, всъщност. Трябва и уточнение за кого става на въпрос когато се казва ''различните''.
''Йордане,единственото с което ме превъзхождаш в този сайт е това,че имаш администраторски права.''
- И като ги оставиме на страна администраторските права какво можеш да предложиш, с какво го превъзхождаш? Може би с това: ''Големият уй е за този,който го пожелае.''
''Мислех ви за пробългарски сайт,не за проруски.''
- Тук позна пробългарски е. Да не се бърка с ''прабългарски''.
''Няма да се съглася с някого,само защото той ми казва "вервайте ми"''
- Ми, не му вервай.
''По същият начин българите извън България имат лошо име заради такива плюения и клевети,заради такива предразсъдъци.Предпочитам да преценявам хората индивидуално,но не на всеки това му допада.''
- Много преди да тръгнат българите по света за нас се говореше лошо. Просто едни услужливи медии ни създадоха лош имидж, без да сме такива. Кой ни въвлече в световни скандали преди години? Сергей Антонов, който е невинен му беше съсипан живота. България опетнена. За турчина - предлагат му милиони, за да напише книга. Сбъркан свят. За проклетите гърци, услужливите медии нищо не казват вече, въпреки, че живеят на чужд гръб, но те все пак са данайци - нечии братчеди, к'во да праиш.
Като всеки провокатор и манипулатор работиш на парче. Вземаш го и му баеш ли, баеш и отклоняваш вниманието от общата картина.
Обвиняваш Елтимир, но забравяш една приказка: ''Кажи ми кои са твоите приятели, за да ти кажа кой си.'' Защо го казвам? - Защото това е акция срещу Елтимир, целяща неговото усмиване и злепоставяне в обществото. Крайният резултат - отдръпване на хората от него и недоверие към неговата личност. Но, ако Елтимир е такъв, за какъвто го обвиняват, то нека видим кои са неговите приятели. Достатъчно е да споменем един Григор Симов. Мисля, че няма нужда от повече обяснения.
Никой не е идеален, но, на Елтимир може и трябва да се има доверие. Не се опитвайте да му търсите слабите места. Не се опитвайте да ръчкате в стари рани и да скарвате старите участниците в сайта.
От началото до края показваш, че не си пробългарски настроен, въпреки многото приказки в защита на българската кауза.
''Кажи за евреите, та кажи''. Какво си се загрижил за тях? Като не ти се каже и какво? Но, все пак, ако ти се кажат имената на евреите, какво ще направиш? Ще им набиеш и на тях шамари. Нали знаеш, че истинските началници и собственици са винаги в сянка. Така че каквито и имена да ти се кажат, едва ли са истинските. Просто не си прави сайт на укоз и това е достатъчно.
1. Ти си съпричастен с идеите на Двжиението, запознат си с всичко, което говорим и просто е дошло времето да участваш активно.
На друго място говориш за "нас и нашите идеи", т.е. се отъждествяваш с нас, тук пък "вие, прабългарите". Раздвоение някакво, но явно изживяваш колебания - с нас или против нас.Но когато изнесох информация за информационни брошури в една друга тема няма отговори.Защо един проевреин да иска да помага на вас,прабългарите с конкретни предложения полезни на България и българите
Също искам да те питам, защо тогава не използваш старата си регистрация?
2. Този рефрен "НИЕ сме...." и следват описание колко СМЕ мързеливи, страхливи, завистливи, как проблемите са в самите НАС" е любим еврейски психопохват. Част от плп обработката, в което паразита се отъждествява с донора, за да бъде приет.
Виждам, че пишеш в точно определени теми, за да дразниш и отклоняваш вниманието от други неща. Най-вече да създаваш обстановка в сайта, която беше през 2007а и 8-а година. Дълги аргументи, контрааргументи и преливане от пусто в празно.
Кое от двете, Maistore?
Идеите ни не са скрити от никого и ясно изразени.
www.voininatangra.org/modules/xfsection/index.php?category=16
Няма нужда някой да те организира. Хващай се и почвай! Разпространители ще намерим, може и да са момчета от БНС, нямаме претенции за авторски права, не е задължително да се посочва откъде са взети дори. Ако не можеш сам, калкулирай си колко точно ще излезе отпечатването на брошури, сметката сме я посочили в сайта. Пращай колкото мислиш че трябва, ще ги отпечатаме и пратим обратно. Става ли?
Както сам казваш "дайте да дадем".
Намерих се. Ще ти отговоря. Чакам ясни и конкретни въпроси.
За блокираните сайтове е ясно, че е поради нападките ти срещу руските евреи. От ucoz.ru те бяха предупредили да не пишеш против руснаците, но хазарите отдавна са влезли под кожата на донора си и се отъждествяват за руснаци. Отделно безплатния хостинг е като залепен афиш на улицата, всеки може да го скъса.
Да ти изтрият и трите сайта без предупреждение заради една публикация за Чечня е просто смешно.
Но пак ти казваме, не се занимавай с този. Знаем му много добре изявите от xneta. Дългите словоизлияния и обяснения, стил 2007 ще бъдат стопирани без много приказки. Сега сме вече 2013 година.
Иначе сте първи в оплюването.Регистрирах се в т този сайт с нов ник,старият ми беше "SoYoung" умници.Само,че като не ми възстановиха паролата се регистрирах с този.Писал съм достатъчно,спрях заради личностните нападки преди години,понеже вярвам,че трябва да има ефективност от писаното тук.
Росен и Дари от Варна ме познават лично,запознал съм се с Севар и Тачо в тях,още през 2007-ма.
Това няма никакво значение обаче,нека съм проевреин и криптоюдеин и всякакъв понеже някак си поисках конкретни факти за нещата,които пише Елтимир.Никой не е безгрешен,но освен лични нападки никой от вас не ми отговори конкретно за имената на тези хора от фирмата ucoz.ru.
Единственото,което имате срещу мене са догадки-"БХК,моите господари,проеврейски настроен,изявите от xneta"
И никой от писалите срещу мене не ме познава лично.Питайте Росен и Дари,ако те не ме харесват нека да напишат каквото искат срещу мен.Аз се регистрирах за да има как да поддържам връзка с хората,които лично познавам,тъй като не ми беше върната забравената парола за ник SoYoung.
Вие не търпите някой да ви възразява и да задава въпроси на които нямате отговори.
По темата със събирането на пари за брошура-когато мога да работя,тъй като съм достатъчно болен за да не мога да го направя сега ще пратя нещо.И не се шегувам,въпреки лайната,които изляхте срещу мен.
Ако ме познавахте лично и поне част от моят живот и поне част от мен щяхте да се засрамите от лайнометите си.
Бива параноя,но на едно разумно питане да отговаряте така не бива.
Ако искате ме банираите,ако искате ме оставете.С поведението си сами доказахте,че сред всички народи има добри и лоши хора,никой на света не е идеален.Безпринципното плюене без посочване на източници не е хубаво.
По темата конкретно с укоз.ру-разводняването на темата започна взаимно,като аз не бях първи.
Иначе богоборците ще загинат,данайците им ям попарата лично и идеално знам какво представляват като народ,но това е съвсем цяла,отделна тема.
Ясните и конкретни въпроси ти ги зададох,но ще ги повторя пак:кои са хората,които стоят зад укоз.ру-поне имена,някакви други фирми?Колко е лесно ако не знаеш просто да кажеш "не съм сигурен,предполагам?"
Но ти ме нападаш и увърташ,другите ти пригласят.Сега ако те заболи стомах или нещо друго спокойно можеш пак да обвиниш мен,няма проблеми.
Все пак до този момент никой от тези дето ми сипват с големият черпак също не е отговорил.Все пак не можете да боравите с факти,това са някакви еврейщини,предполагам.
Остава ви в безсилието си или да продължите да ме плюете или да ме банирате,но не и да ми отговорите "не знам,не знаем".
Не ви оттърва.
Само една реплика искам да отбележа, която си написал на Йордан: че те превъзхождал в този форум единствено с това че имал администраторски права.
Ти си мастия бе майцторе. Каво плюваш и джавкаш па после се връщаш за още? Какво стоиш тука като няма какво ново да научиш? Когато изпълниш и 1/3 от труда на Йордан по отношение на българските светилища - пак се върни да претендираш за каквото и да било. Писанията ти са по калъп - такива реплики като твоите могат да се открият във всеки политически и езотеричен форум и във фейсбук постоянно докато на човек му се догади още при вида на първото изречение. Тази ти горната реплика е това е нападка от безсилие. В бхк ви учат на такива шаблони.
И да ти кажа: и онова лекето от Пловдив го познават много хора, с някои дори се беше сдушил и ги беше привлякъл за свои приятели и той като тебе си споделяше болките за да предизвика доверие и съчувствие. Обаче проблемите които след това направи оправдаха подозренията спрямо него. Е той е високо интелогентна форумна мастия и не е от ваще. В бхк най-интелигентните сте средноинтелигентни.
Имам си принципи момче!Един от тях е "не отстъпвай от правдата заради множеството!"
Пет пари не давам кой,колко от вас в какво ме обвинява!Сто пъти зададох няколко въпроса на Елтимир,а той бяга по тъча!Ти също!Другите срещу мене също!Знаеш ли защо е това безсилие?
Аз не се правя на велик и когато трябва да докажа думите си да кажа "ще изнеса данни,но още не мога,защото ме е е страх за близките ми" или други подобни оправдания!
Много истини се говорят тук,за много неща съм съгласен с вас,дори не споря с вас!Исках просто някакви линкове с информация,както има например в темата с психотрониката,която тема е качествена и допълнена!
Но тези линкове с информация съществуват,защото НЯКОИ Е ДАЛ ИНФОРМАЦИЯТА СТОЯЩ ЗАД НЕЯ СЪС СОБСТВЕНОТО СИ ИМЕ И НОСЕЩ ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ!ТОВА Е СТАНАЛО БЕЗ ДА СЕ ОПРАВДАВА СЪС СТРАХ И С БЛИЗКИ!А Ангел се оправдава винаги,когато трябва да изнесе данни,които той има.Все уж сензация ще става,но все няма нищо насреща.
Не съм нищо особено,обикновен млад човек,вече в чужбина,няма да се кълна и да се правя на най-големият и най-заслужилият!
Задавам ясни и елементарни въпроси,правя го няколко пъти вече,но вместо да ми се отговори с известно смирение и човещина-ами не знам,не съм сигурен,предполагам или нещо подобно започват личностни нападки,отклоняване от темата.
След години влизайки тук виждам,че отново има мерене на пи.ки,кой е по-по-най и така нататъка.
Неудобен съм,когато задавам неудобни въпроси и не се отказвам,защото така е най-лесно!
И сто човека да ми пишете против мен,ВЪПРОСИТЕ ПО ТЕМАТА си остават!
Бъдете каквито искате в собствените си очи,аз данък обществено мнение не плащам!
Както по темата с психотрониката,която вече е с ДОКАЗАТЕЛСТВА,тоест факти и е достоверна,за когото и да я прочете така и аз търся същото.
Колко пъти Елтимир досега е заплашвал със саморазправа Бойко Борисов и другите управленци?Думи силни,де ла-нищо!Когато аз го моля за факти обаче се оправдава с близките си.таКогао тсе изнасят факти,те се изнасят от други хора,като по темата с психотроника.Значи има смели хора,които стоят с имената и евентуално животът сизад думите си.
Георги Стоев,Пламен Горанов-тях ги знае всеки кои са.Само,че те са жертвали себе си за това,в което вярват!
Всеки има право да се мисли за много велик,хора величаещи сами себе си знаете как се наричат.Затова е казано "Скромността краси човека"
Хвалете се помежду си,надъхваите се взаимно,вярваите си!Ваша воля!
Няма да го играя "външният враг" за вас,не ми вменяваите такава роля.
Аз съм писал кого познавам и кой ме познава,не съм анонимник.
Отговори няма да получа,или няма данни,или Ангел го е страх.Аз предполагам,аз не знам.И питам,но отговори няма-има обвинения срещу мен.
Следващите коментари срещу мен ще бъдат от същият вид,ако не бъда баниран или темата не се спре.За да няма отговори естествено.
Всичко останало,но не и истината.
И между другото умнико-като си дойда в България,понеже сега съм в Гърция,при гаргамелите,понеже не мога да живея като добитък,в който са ни направили в България бих искал ТИ и всеки друг умник,който има претенции срещу мен да бъда така добър да си остави данните на лични!Преди години писах с ник SoYoung,сега не успях да си възстановя никът и старата парола,въпреки че писах писмо за това,където трябва.
Аз поне не се пиша за цар на българите и не съм от царски род,въпреки,че в родът ми има доказали и издигнали се хора.Всеки носи лична отговорност за своите думи и дела.
Както беше оплют Илия Минев,но след смъртта му няма какво да ме учудва вече.Аз форумни воини не водя,досега не съм бил оборен в приказките-тоест да ми се отговори на въпросите.
Като си много ербап пиши на лични да се видим и в лицето ме наречи "мастия"!
В интернет е пълно със смели хора,в реалният живот от опит знам,че не е така
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.