Добре дошли,
Гост
ГРОБ си замина!
Елтимир
Автор на темата
Посетител
преди 13 години 6 месеца
Ще ви разкажа нещо абсурдно. Нещо налудничаво, според някои. Но все си мисля, че в това има и известна истина. Сънувах, че са ме избрали за премиер. Не, никога не съм се стремял към власт, ама го сънувах. И аз взех, та назначих Гришата Симов за вицепремиер и министър на външните работи. Марин Манолов стана МВР министър. А Асан Бондузов, известен днес с името Хасан Гюндюз го сложих за министър по етническите въпроси. Извикаха ме в Народното събрание да ми търсят сметка защо слагам свои приятели за министри.
- Защото те няма да ме подведат и няма да ме предадат. И защото те обичат България и са готови да се жертват за Българския народ. И защото дори Бондуза вярвам, че няма да тръгне срещу Българите, както направи това Доган. Назначих ги, защото ги имам за свои братя и им вярвам.
Не искам да разсъждавам върху тоя сън, макар да мисля над него цял ден.
- Защото те няма да ме подведат и няма да ме предадат. И защото те обичат България и са готови да се жертват за Българския народ. И защото дори Бондуза вярвам, че няма да тръгне срещу Българите, както направи това Доган. Назначих ги, защото ги имам за свои братя и им вярвам.
Не искам да разсъждавам върху тоя сън, макар да мисля над него цял ден.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Spas
Посетител
преди 13 години 6 месеца
Знам, че е невъзможно но според мен гражданските протести трябва да продължат дотогава докато сред управляващите не остане нито един чужденец(небългарин по кръв и духовност) или техни лакеи. Колкото правителства да съставят каквито и мерки да вземат с каквото да ни хранят ...
Махайра
Посетител
преди 13 години 6 месеца
''П.с.Mahaira не те познавам ,но ако си галил коте, би трябвало да знаеш,че като му е хубаво и като не му е хубаво пуска некъти(нокти),гледай да не се закачиш на някой.''
О, моля ти се! Ясно е, че си дошъл да правиш ''мангърч у пойето''.

Айде нема нужда. Забранявам ти да ми пишеш и дори да си мислиш за мен.
О, моля ти се! Ясно е, че си дошъл да правиш ''мангърч у пойето''.
Айде нема нужда. Забранявам ти да ми пишеш и дори да си мислиш за мен.
Ванина
Посетител
преди 13 години 6 месеца
Много вълци съ овчи кожи са се навъдили. Айде на живо ще ги разпознаешъ по нечовешкиятъ имъ хищенъ погледъ. Такива хищници видяхъ всредъ контрапротеста на тиквоподръжниците въ Бургасъ. Те си приказваха нещо съ полицаите. Ама въ нета трудно е да ги разпознаешъ кога говорятъ ужъ хубави неща.
Йордан_13
Посетител
преди 13 години 6 месеца
"Току що се връщам от Протеста-митинг във Варна. Първо трябваше да има свободно събрание на желаещите да излъчат инициативен комитет на протестиращите във Варна. След което да се премине към самия протест. На това събрание обаче влезе група от около 30 души - дебеловрати и нискочели момчета в черно - които започнаха да съботират събранието и да подменят естествените лидери, появили се до сега в протестите.
Тези хора бяха разпознати като биячи на ТИМ.
Честните хора, събрали се да изкажат позицията си напуснаха веднага залата. Мафията се раздвижи и понеже във Варна тя е най-силна, тук битката ще е най-жестока. На митинга тези същите мутри се вклиниха пред говорещите и заглушаваха изказванията на хората.
Преценете как да информираме хората за това, но те трябва да знаят.
Снимаха ме - мен и Иван Петров - от разни телевизии, но всички изришно ни предупредиха, че името ТИМ не бива да се споменава в ефир - представяш ли си?
И вероятно материала ще бъде излъчен с много съкращения, а ние говорихме с истинските имена. Когато предупредихме един от началниците на полицията, който естествено беше наблизо, той ни каза, че нищо не може да направи. Аз стоя зад думите си - бях свидетел на всичко, което се случи."
К. Симеонов
Тези хора бяха разпознати като биячи на ТИМ.
Честните хора, събрали се да изкажат позицията си напуснаха веднага залата. Мафията се раздвижи и понеже във Варна тя е най-силна, тук битката ще е най-жестока. На митинга тези същите мутри се вклиниха пред говорещите и заглушаваха изказванията на хората.
Преценете как да информираме хората за това, но те трябва да знаят.
Снимаха ме - мен и Иван Петров - от разни телевизии, но всички изришно ни предупредиха, че името ТИМ не бива да се споменава в ефир - представяш ли си?
И вероятно материала ще бъде излъчен с много съкращения, а ние говорихме с истинските имена. Когато предупредихме един от началниците на полицията, който естествено беше наблизо, той ни каза, че нищо не може да направи. Аз стоя зад думите си - бях свидетел на всичко, което се случи."
К. Симеонов
Йордан_13
Посетител
преди 13 години 6 месеца
Нека някой от Варна, който е присъствал на това събрание да каже, дали тази информация е вярна?!
Георги-НЗ
Посетител
преди 13 години 6 месеца
Ако това е вярно - аз съм готов да дойда от Нова Загора с един винкел , да се организираме и да ги изпотрепем тези тимаджии.
Колкото и да са 50 или 100 маймуни.
Няма как да са повече от нас!!!
Дошло е време да ги смачкаме жестоко, а тогава да видим дали милицията може да направи нещо!!!
Като завари 50 мутри с разбити черепи - нека да се оправдава що не се е намесила!
Айде да се организираме и да ги видим тимаджии колко са мъже!
Но не е въпроса да си мерим онези работи, а е въпроса да ги смачкаме безусловно и за 10 минути!
То ясно че работата е с изкючително прости и яки подчовеци - поне няма да имам угризение на такива да им разбивам празните кратуни.
Въпросът е после да докопаме тези дето са ги изпратили.
Най вероятно да са полицаи и "бизмесмени".
Ама света се променя и скоро никой от тези няма да се спаси!
Колкото и да са 50 или 100 маймуни.
Няма как да са повече от нас!!!
Дошло е време да ги смачкаме жестоко, а тогава да видим дали милицията може да направи нещо!!!
Като завари 50 мутри с разбити черепи - нека да се оправдава що не се е намесила!
Айде да се организираме и да ги видим тимаджии колко са мъже!
Но не е въпроса да си мерим онези работи, а е въпроса да ги смачкаме безусловно и за 10 минути!
То ясно че работата е с изкючително прости и яки подчовеци - поне няма да имам угризение на такива да им разбивам празните кратуни.
Въпросът е после да докопаме тези дето са ги изпратили.
Най вероятно да са полицаи и "бизмесмени".
Ама света се променя и скоро никой от тези няма да се спаси!
Йордан_13
Посетител
преди 13 години 6 месеца
Варна винаги ми е бил любим град
та и аз съм мераклия да се снаряжа и да направим лек ТИМ-билдинг на някои хора. Не, че нещо, но мразя мутрите - нисшия ешалон за черна работа и мокри поръчки на ДС. До скоро една такава и ни управляваше.
Елтимир
Автор на темата
Посетител
преди 13 години 6 месеца
Гошо, е, това последното ми хареса! Никой не е по-силен от Народа. Ще ми се да се пооправя поне малко, за да взема участие. Идиотско ми е, когато Родината ми пламти, аз да лежа в леглото. Ама ще се привдигна. Истинските баталии ще са през март, дотогава все ще се изправя на крака. Мечтая си да съм на барикадите, както през 1990 година. Ама тоя път ще съм се снаряжил с необходимото. Та айде да видим тоя път кой кого! Елтимир докрай ще бъде със своя народ!
Йордан_13
Посетител
преди 13 години 6 месеца
=================================================
Аз викам направо да ги избием. Светът няма нужда от нискочели бабуини, от нещо, което никога няма да еволюира при никакви условия.
=================================================
Аз викам направо да ги избием. Светът няма нужда от нискочели бабуини, от нещо, което никога няма да еволюира при никакви условия.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.