ГРОБ си замина!

преди 13 години 6 месеца #45435

stonetales писа: Знаете, че не си е заминал, знаете, че и това е сценарий........на кого ги пробутвате???

Вече стана ясно, че някои от тези протести се организират от подставени лица, други от провокатори, но най-важното е че целия активен народ се надигна и им иззе инициативата и сега няма връщане назад. Много по-скоро и изненадващо отколкото сме се надявали и какво по-хубаво от това. А иначе сценария сме го писали и включително тук в този форум, така че - да - това е нашия сценарий и вече има условия да се реализира. Вече стана ясно, че Небето е с нас - така че си веем знамената из родните си градове и ни е широко на сърцето! И аз благодаря всяка сутрин и се моля да не допуска да паднат без време онези които после ще са най-нужни.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 6 месеца #45436

преди 13 години 6 месеца #45437
От фейсбук:

"Чувам слухове, че организаторите на протестите призовавали хората довечера да не ходят на "Орлов мост", чувам че ГЕРБ се заканвали че "Довечера ще бъде страшно!" и "Прошка няма да има!". Чувам също така, че организирали цигани с автобуси да ходят да трошат "Позитано" и да се бият с протестиращите (явно на страната на полицията).

Някой може ли да потвърди тия неща?"

преди 13 години 6 месеца #45440
"Борисов се бори да си върне подкрепата на избирателите"

А те му отговориха с весело грухтене...от камиона.

преди 13 години 6 месеца #45441
Ле-ле-леее, Данчо, моля те! Изтрий си последното съобщение! Ще подсетиш организациите за защита на животните, че трябва да защитят тези животни, които си тръгнаха от управлението на страната, наричала се някога с гордото име България. Макар че те са само плъхове, вредни плъхове, които ние трябва да изтребим. Само че някои ги имат за нормални животни и дано не се обявят в тяхна защита. Да, боклуците са животни, ама са гнусни смрадливи проеврейски твари, които трябва да умрат. Ще помоля и еколозите да не се опитват да ги спасяват. Тая цялата противна сган трябва да умре, за да живеем ние, Българите.

преди 13 години 6 месеца #45442

Йордан_13 писа: На Балканите се питат: Българите се събудиха, ние докога ще спим

Страхотно! Казвах ли още през 1993 година, че от България ще пламне Искрата, която ще подпали световния Пожар! Какъвто и да е завършекът на нашия Бунт, Началото вече е положено и огънят пламна.

преди 13 години 6 месеца #45443

18j писа: От фейсбук:

"Чувам слухове, че организаторите на протестите призовавали хората довечера да не ходят на "Орлов мост", чувам че ГЕРБ се заканвали че "Довечера ще бъде страшно!" и "Прошка няма да има!". Чувам също така, че организирали цигани с автобуси да ходят да трошат "Позитано" и да се бият с протестиращите (явно на страната на полицията).

Някой може ли да потвърди тия неща?"

Ситуацията е такава, че нищо чудно евреите да насъскат цигани, за да могат после да се намесят полицаите спокойно. Плъховете винаги имат много варианти. Такъв им е подземния живот, с много изходи в случай на опасност. Сега е точно така и Боклуците са готови на всичко и в никакъв случай няма да оставят властта доброволно. В момента сигурно умуват как да излъжат народа и да ни лъзнат, за това и полицаите са кротки, иначе щеше да има сблъсъци и много пребити. Не е ли странно, че полицаите са свалили щитовете? Кога е било това? Особенното е, че в момента един сблъсък с народа ще ги компрометира тотално. Те, това не го желаят и тогава, могат да скарат двама, за да спечели третият. Българи срещу цигани, а евреите в сянка, както винаги и ще викат: ''Мы здесь не при чем''. Накрая ще сложат някакъв режим или вечерен час. Бойко е лисица и е готов на всичко. Докато каже нещо и се отметне - нали е вземал частни уроци при правешкия вожд, и това, че не искал да пролива кръв, се отнася за неговата, не за народната. Така че, всичко е възможно, щото те си знаят, че ги чакат бесила.

преди 13 години 6 месеца #45444
Здравей Mahaira
На това от фейсбук, ще кажа че и аз съм чувал че баба ми е мъжка. :tooth:
Иначе прочетох в един форум това,може да е вярно може и да не е.

Чувствам длъжен да споделя нещо:
Преди близо година си търсех втора работа, когато един ден се разговорих с мой роднина. Човекът най-спокойно ми каза че ако искам да не си троша гърба за орехови ядки, ще трябва да се пиша към новата партия и то докато е време. Говорихме и други неща но това беше основното. След време дойдох във Враца и ми се отвори възможност за работа. Минаха няколко месеца когато в кафето влезе един добре облечен господин, който беше решил, че то ще е клуб на партията му, понеже офиса им бил над мен. Говорихме много време и ми разясни много неща за тази партия с гръмко име, буташе ми разни документи в ръцете които да подписвам, само и само да им стана изгоден. Ще се въздържа да спомена името, както на този човек, така и на партията която представлява, просто защото не обичам да събирам много внимание върху себе си. Човека ми разясни че Бойко и незнам си кой си ще са още няколко месеца на власт но естествено аз не му повярвах. Както и да е, номера с клуба им не се получи. Та... тази партия е с руско финансиране, съставена е изцяло от българи, но не е българска и не защитава българските интереси. За нея ще се чуе преди началото на изборите и веднага ще разберете за какво ви пиша сега, в момента все още набира скорост по общините но вече е почти завършена, финансово са много силни. Не се лъжете да гласувате за нея, не се лъжете да гласувате за която и да е партия. Не за по-голямото зло, не за по-малкото - за никое от двете. Според мен протестите са тяхно дело, както и всичко което ще последва! Надявам се да продължите да не позволявате, партия да се присламчва към протестите, официално или не, просто не бива да ги осквернява.

Живи и здрави.
П.с. А и даваш интересна идея-Защо няма цигани и турци на протестите???

преди 13 години 6 месеца #45445

meander писа: Здравей Mahaira
На това от фейсбук, ще кажа че и аз съм чувал че баба ми е мъжка. :tooth:
Иначе прочетох в един форум това,може да е вярно може и да не е.

Чувствам длъжен да споделя нещо:
Преди близо година си търсех втора работа, когато един ден се разговорих с мой роднина. Човекът най-спокойно ми каза че ако искам да не си троша гърба за орехови ядки, ще трябва да се пиша към новата партия и то докато е време. Говорихме и други неща но това беше основното. След време дойдох във Враца и ми се отвори възможност за работа. Минаха няколко месеца когато в кафето влезе един добре облечен господин, който беше решил, че то ще е клуб на партията му, понеже офиса им бил над мен. Говорихме много време и ми разясни много неща за тази партия с гръмко име, буташе ми разни документи в ръцете които да подписвам, само и само да им стана изгоден. Ще се въздържа да спомена името, както на този човек, така и на партията която представлява, просто защото не обичам да събирам много внимание върху себе си. Човека ми разясни че Бойко и незнам си кой си ще са още няколко месеца на власт но естествено аз не му повярвах. Както и да е, номера с клуба им не се получи. Та... тази партия е с руско финансиране, съставена е изцяло от българи, но не е българска и не защитава българските интереси. За нея ще се чуе преди началото на изборите и веднага ще разберете за какво ви пиша сега, в момента все още набира скорост по общините но вече е почти завършена, финансово са много силни. Не се лъжете да гласувате за нея, не се лъжете да гласувате за която и да е партия. Не за по-голямото зло, не за по-малкото - за никое от двете. Според мен протестите са тяхно дело, както и всичко което ще последва! Надявам се да продължите да не позволявате, партия да се присламчва към протестите, официално или не, просто не бива да ги осквернява.

Живи и здрави.
П.с. А и даваш интересна идея-Защо няма цигани и турци на протестите???

Не ме учудва, ЛЕМСаджийче.

преди 13 години 6 месеца #45446
Абе и аз не съм виждал толкова игрив и дружелюбен тигър :-D :-D :-D :-D :-D :-D Явно са го праснали с малко вълни от некое куфарче :-D
Все едно пада от небето тоя тигър - що циганите и помаките не протестирали. Ами те са фигуранти в Българската държава, чийто статус, когато възродим Саракта ще бъде преразгледан, щото вредят. Няма партия, кяото да не ги пазарува. Те са добитък.
А щом партия с руски пари стои зад протестите, тогава искаме Путя да ни плати в злато за идеите, които ползва от нас, тъй като аз други идеи от протестиращите не чувам, освен тези, които пишем в сайта Воини на Тангра, всеки ден :-D :-D :-D :-D :-Златото ще ни дойде добре, хем да натрием носо на някой евреин, хем да платим хоста и домейна до края на света :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.