ГРОБ си замина!
Ако ме питаш мен, пускай го. Човек, видял гроба на Алата Цеко има право да си каже думата. Вярвам, че никой няма право да възрази.Mahaira писа: Елтимире, ако искаш сподели още нещо по въпроса, за нашите деди и какво са знаели. Имам нещо предвид! Май ще пусна нещо, което ми се струва важно във връзка с тази змия и вярванията на старите българи.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
www.blitz.bg/news/article/182868
Гражданите организираме нещата, а някакви клоуни със сърпове и чукове се появяват и яхат вълната..."➽http://www.blitz.bg/news/article/182855 "Петя Паликрушева пред БЛИЦ: Пресиян е провокатор!"➽ www.blitz.bg/news/article/182868 Активистка на Че Гевара удари демонстрант в Пловдив ➽http://www.blitz.bg/news/article/182841 A ето и още една статия от ➽ podtepeto.com/article.php?id=11295 Пресиян Николов е момчето, което ченгетата изведоха от шествието днес. Един от най-активните във Фейсбук групата срещу монополите бе прибран от служителите на реда след конфликт с чегеваристката Петя Паликрушева. Тя удари няколко пъти младежа с мегафон след скандал, заради който униформените дръпнаха Пресиян извън тълпата. Той е бил държан известно време и пуснат, а минути по-късно излезе с коментар в социалната мрежа. Аз исках да кажа една-две думи на протеста, но не успях, защото ме изведоха полицаите. Опитах се да помоля ПП Чегевара да махнат червеното знаме от трибагреника, в резултат ми скочиха на бой, аз не съм отвръщал, но мен закопчаха. Както и да е, искам просто да си напиша каквото исках да кажа. Ето го: Мисля, че е време всички да започнем да се държим като граждани. Да не бъдем такива само веднъж на всеки 4 години. Да си търсим правата и да не мълчим на властта или шефа заради някой друг сребърник. Да спрем да вярваме на политически партии, защото за тях винаги има кауза, по-важна от България - следващите избори. Да влязат в парламента и да цоцат субсидийка от моя джоб. Стига толкова! Скрийте личната карта на баба си в деня на изборите. И ги забравете. Кой ще е на власт не е толкова важно. Кой няма да му търпи лъжите и манипулациите повече - това показваме днес. Всяка неделя хиляди по улиците и площадите. Докато се събудят всички от тоя транс. Да бъдем истински хора, това ни е единственото оръжие и защита. Да бъдем достойни българи, не мошеници като ония в парламента!, пише в групата Пресиян.➽ podtepeto.com/article.php?id=11295.
www.dnes.bg/obshtestvo/2013/02/26/nai-mn...est-vyv-varna.181246
Поклон пред тебе, братко, който и да си, ти си истински Българин!
Повечето от главните организатори са членове или организатори от СИЛА.
Те са под логистиката и финансирането на ДС и КГБ и изцяло свързани с руските интереси.
В интервю на Коритаров, предавано по ТВ7, полк.о.з. в КГБ Олег Гордиевский изказа убеждението че КГБ стои зад тази атака, която е на икономическа основа за АЕЦ-Белене. Той обяви, и за наличието на 50 техни агента у нас, които работят активно и имат необходимата партийна подкрепа. Подобно е било положението и в Естония. За Пускането на този запис в нейното предаване Люба Кулезиц беше уволнена от ТВ7.
Вижте и статията от 20.02.2013 във в.Известия:
izvestia.ru/news/545340 "
Как точно предлагаш да се "радикализира", след като болшинството от хората ходят на протестите малко сеирджийски, да видят какво ще се случи и въобще нямат желание за никакви схватки с робокопите. Предполагам видя какво стана вчера на Орлов мост. Някакъв пиян рецидивист тръгна да гази с колата си протестиращите и само трима-четирима се намесиха да го спрат. Лумпенът не само блъсна едно момче, но и слезе да го бие. Вярно, един смелчага му счупи стъклото, но какво от това - сеирджиите наоколо, дето жадно гледаха дали ще стане нещо "по-така", бяха към 100 човека, иначе и те протестиращи и викаха: "Много сме, силни сме!". На 19.02. бях и участник и свидетел. Протестиращите бяхме поне 3000, но като тръгнаха към нас дори само 20 дебелака, оборудвани като робокопи, и ние като пилци се разбягахме. Резултатът го видяха всички - по-младите успяха да избягат, милиционерите пребиха по-възрастните, дето не са толкова пъргави. Признавам, че и аз с един колега и 15-годишният му син хукнахме да бягаме, когато срещу нас се втурнаха разбеснелите тулупи с палките.Йордан_13 писа: т.е. протеста трябва да се радикализира. Без тотална радикализация на протестите ще има само едно: "Кучетата си лаят, кервана си върви"
Всякак! Това, че са ви подгонили и сте избягали, нищо не означава. Една битка е загубена, но войната още не е приключила - тя сега започва. Оказва се, че няма пари в държавата. Ясно е, че ще се опитат да ги съберат от народа, тъй като няма откъде. За това никакво плащане, пък нека да видим, кой - кого. Много е просто, щото не трябва да се прави нищо. Не плащаш и се почесваш като циганин.Van писа:
Как точно предлагаш да се "радикализира", след като болшинството от хората ходят на протестите малко сеирджийски, да видят какво ще се случи и въобще нямат желание за никакви схватки с робокопите. Предполагам видя какво стана вчера на Орлов мост. Някакъв пиян рецидивист тръгна да гази с колата си протестиращите и само трима-четирима се намесиха да го спрат. Лумпенът не само блъсна едно момче, но и слезе да го бие. Вярно, един смелчага му счупи стъклото, но какво от това - сеирджиите наоколо, дето жадно гледаха дали ще стане нещо "по-така", бяха към 100 човека, иначе и те протестиращи и викаха: "Много сме, силни сме!". На 19.02. бях и участник и свидетел. Протестиращите бяхме поне 3000, но като тръгнаха към нас дори само 20 дебелака, оборудвани като робокопи, и ние като пилци се разбягахме. Резултатът го видяха всички - по-младите успяха да избягат, милиционерите пребиха по-възрастните, дето не са толкова пъргави. Признавам, че и аз с един колега и 15-годишният му син хукнахме да бягаме, когато срещу нас се втурнаха разбеснелите тулупи с палките.Йордан_13 писа: т.е. протеста трябва да се радикализира. Без тотална радикализация на протестите ще има само едно: "Кучетата си лаят, кервана си върви"
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.