ГРОБ си замина!

преди 13 години 6 месеца #45628

Mahaira писа: Елтимире, ако искаш сподели още нещо по въпроса, за нашите деди и какво са знаели. Имам нещо предвид! Май ще пусна нещо, което ми се струва важно във връзка с тази змия и вярванията на старите българи.

Ако ме питаш мен, пускай го. Човек, видял гроба на Алата Цеко има право да си каже думата. Вярвам, че никой няма право да възрази.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 6 месеца #45629
То се знае, че ще го пусна, но като прочетох това, което си написал и се сетих за едни неща, за които тук не пишат, но ги има и съм ги видял. Официално никаква информация не намирам, което е странно на пръв поглед, но явно има защо. Стана ми интересно, разбираш ли?

преди 13 години 6 месеца #45631
Българският Лъв ще разкъса пръстена на Злото. Българският Лъв ще унищожи Змията - Демона. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

преди 13 години 6 месеца #45632
Протестите в Пловдив са изцяло под диктовката на юдео-болшевиките от Че Гевара, онуй перекенде Павелчо и оная фитка Паликрушева, тъй, че се обръщам към другите градове - каквото и да идва от Пловдив, подлагайте го на съмнение и най-добре засега изолирайте представителите им от съвместни заседания на Инициативни комитети, докато Че Гевара, съвременното комунистическо младежко крило на БКП (РМС), не ги напусне. Верно е, че на болшевиките протестирането им е занаят, но те и друго не могат, освен това. Така, че е твърде голям риск да бъдат използвани, за да поддържат напрежение, защото болшевиците са нагли и безпардонния копелета и поддадеш ли им пръста ти отхапват ръката.

www.blitz.bg/news/article/182868

преди 13 години 6 месеца #45633
Безумие!Трябваше да арестуват не Пресиян Николов► www.facebook.com/presiyan ,а Петя Паликрушева►https://www.facebook.com/petya.palikrushevaivanova! Напълно подкрепям Пресиян,че само и единствено българското знаме трябва да се вее на протестите. Извинете,но в случая не той нея,а тя го удари с мегафона,нали? За това действие трябваше да има наказание не за Пресиян,а Петя.И стига сте заливали с помия Пресиян.Казвам по повод "Нападнатият демонстрант Пресиян пред БЛИЦ: 40 минути ме държаха с белезници в патрулка!
Гражданите организираме нещата, а някакви клоуни със сърпове и чукове се появяват и яхат вълната..."➽http://www.blitz.bg/news/article/182855 "Петя Паликрушева пред БЛИЦ: Пресиян е провокатор!"➽ www.blitz.bg/news/article/182868 Активистка на Че Гевара удари демонстрант в Пловдив ➽http://www.blitz.bg/news/article/182841 A ето и още една статия от ➽ podtepeto.com/article.php?id=11295 Пресиян Николов е момчето, което ченгетата изведоха от шествието днес. Един от най-активните във Фейсбук групата срещу монополите бе прибран от служителите на реда след конфликт с чегеваристката Петя Паликрушева. Тя удари няколко пъти младежа с мегафон след скандал, заради който униформените дръпнаха Пресиян извън тълпата. Той е бил държан известно време и пуснат, а минути по-късно излезе с коментар в социалната мрежа. Аз исках да кажа една-две думи на протеста, но не успях, защото ме изведоха полицаите. Опитах се да помоля ПП Чегевара да махнат червеното знаме от трибагреника, в резултат ми скочиха на бой, аз не съм отвръщал, но мен закопчаха. Както и да е, искам просто да си напиша каквото исках да кажа. Ето го: Мисля, че е време всички да започнем да се държим като граждани. Да не бъдем такива само веднъж на всеки 4 години. Да си търсим правата и да не мълчим на властта или шефа заради някой друг сребърник. Да спрем да вярваме на политически партии, защото за тях винаги има кауза, по-важна от България - следващите избори. Да влязат в парламента и да цоцат субсидийка от моя джоб. Стига толкова! Скрийте личната карта на баба си в деня на изборите. И ги забравете. Кой ще е на власт не е толкова важно. Кой няма да му търпи лъжите и манипулациите повече - това показваме днес. Всяка неделя хиляди по улиците и площадите. Докато се събудят всички от тоя транс. Да бъдем истински хора, това ни е единственото оръжие и защита. Да бъдем достойни българи, не мошеници като ония в парламента!, пише в групата Пресиян.➽ podtepeto.com/article.php?id=11295.

преди 13 години 6 месеца #45634
"Всеки може да затъне, включително и аз, който имам работа, образование, собственост. Но съм съпричастен към страданията на сънародниците си. За съжаление много хора явно не са, но те забравят, че утре и те и техните деца може да са в лошо социално положение."

www.dnes.bg/obshtestvo/2013/02/26/nai-mn...est-vyv-varna.181246

Поклон пред тебе, братко, който и да си, ти си истински Българин!

преди 13 години 6 месеца #45635
" Сидеров за сега е единствения, който е твърдял, че желае да бъде мин.председател. Зад него стои партия СИЛА (с ръководител Антон Сираков, който е и заместник на Сидеров).
Повечето от главните организатори са членове или организатори от СИЛА.
Те са под логистиката и финансирането на ДС и КГБ и изцяло свързани с руските интереси.
В интервю на Коритаров, предавано по ТВ7, полк.о.з. в КГБ Олег Гордиевский изказа убеждението че КГБ стои зад тази атака, която е на икономическа основа за АЕЦ-Белене. Той обяви, и за наличието на 50 техни агента у нас, които работят активно и имат необходимата партийна подкрепа. Подобно е било положението и в Естония. За Пускането на този запис в нейното предаване Люба Кулезиц беше уволнена от ТВ7.
Вижте и статията от 20.02.2013 във в.Известия:

izvestia.ru/news/545340 "

преди 13 години 6 месеца #45636

Йордан_13 писа: т.е. протеста трябва да се радикализира. Без тотална радикализация на протестите ще има само едно: "Кучетата си лаят, кервана си върви"

Как точно предлагаш да се "радикализира", след като болшинството от хората ходят на протестите малко сеирджийски, да видят какво ще се случи и въобще нямат желание за никакви схватки с робокопите. Предполагам видя какво стана вчера на Орлов мост. Някакъв пиян рецидивист тръгна да гази с колата си протестиращите и само трима-четирима се намесиха да го спрат. Лумпенът не само блъсна едно момче, но и слезе да го бие. Вярно, един смелчага му счупи стъклото, но какво от това - сеирджиите наоколо, дето жадно гледаха дали ще стане нещо "по-така", бяха към 100 човека, иначе и те протестиращи и викаха: "Много сме, силни сме!". На 19.02. бях и участник и свидетел. Протестиращите бяхме поне 3000, но като тръгнаха към нас дори само 20 дебелака, оборудвани като робокопи, и ние като пилци се разбягахме. Резултатът го видяха всички - по-младите успяха да избягат, милиционерите пребиха по-възрастните, дето не са толкова пъргави. Признавам, че и аз с един колега и 15-годишният му син хукнахме да бягаме, когато срещу нас се втурнаха разбеснелите тулупи с палките.

преди 13 години 6 месеца #45637

Van писа:

Йордан_13 писа: т.е. протеста трябва да се радикализира. Без тотална радикализация на протестите ще има само едно: "Кучетата си лаят, кервана си върви"

Как точно предлагаш да се "радикализира", след като болшинството от хората ходят на протестите малко сеирджийски, да видят какво ще се случи и въобще нямат желание за никакви схватки с робокопите. Предполагам видя какво стана вчера на Орлов мост. Някакъв пиян рецидивист тръгна да гази с колата си протестиращите и само трима-четирима се намесиха да го спрат. Лумпенът не само блъсна едно момче, но и слезе да го бие. Вярно, един смелчага му счупи стъклото, но какво от това - сеирджиите наоколо, дето жадно гледаха дали ще стане нещо "по-така", бяха към 100 човека, иначе и те протестиращи и викаха: "Много сме, силни сме!". На 19.02. бях и участник и свидетел. Протестиращите бяхме поне 3000, но като тръгнаха към нас дори само 20 дебелака, оборудвани като робокопи, и ние като пилци се разбягахме. Резултатът го видяха всички - по-младите успяха да избягат, милиционерите пребиха по-възрастните, дето не са толкова пъргави. Признавам, че и аз с един колега и 15-годишният му син хукнахме да бягаме, когато срещу нас се втурнаха разбеснелите тулупи с палките.

Всякак! Това, че са ви подгонили и сте избягали, нищо не означава. Една битка е загубена, но войната още не е приключила - тя сега започва. Оказва се, че няма пари в държавата. Ясно е, че ще се опитат да ги съберат от народа, тъй като няма откъде. За това никакво плащане, пък нека да видим, кой - кого. Много е просто, щото не трябва да се прави нищо. Не плащаш и се почесваш като циганин. :-D Ето една радикализация. Един милион да не платят и властта ще се озъби. Именно с това държат народа. Нека обърнем ножа срещу тях. Страх ги е, не от сто хиляди по улиците, които протестират. Страх ги е, ако сто хиляди истински не се подчинят на престъпните им закони и ги отхвърлят.

преди 13 години 6 месеца #45638
Я познайте, кой се търкаля на земята и защо. Кой си е паднал на коленцата? :-D :-D :hammer: :hammer: Като познаете, ще разберете, защо я пускам снимката, т.е. по темата е.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.